Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

malesef canım ilki gibi buda düşüyor beta hcg yavaş yavaş düşüyor hayırlısı demek dışında elimden bişey gelmiyor

iyi akşamlar kızlar...
dilek10 canım hakkında hayırlısı inşallah rabbim en yakın zamanda yüzümüzü güldürecek.....ümitsizliğe kapılma canım...
sezonun ilk kestanelerini yemiş bulunmaktayız...soba keyfide bir başka oluyor hani:))))))

malesef canım ilki gibi buda düşüyor beta hcg yavaş yavaş düşüyor hayırlısı demek dışında elimden bişey gelmiyor

çooook uzuldum cnm ya hayırlısı böylemiş inşşş bebişin doğa yoldan bulsun inşş annesini geçmiş olsun tatlım

oooo maşallah ne guzel ya bende istiyorum o kestanelerden biz klima kullanıyoruz aklıma çocukluğum geldi o sobanın ustundeki mis kestane kokusu napalım bizde tavada yaparız artık afiyet bal şeker olsun yarasın arkadaşıma

​kızlar merhaba nasılsınız sizi özledim umarım herşey yolundadır neti kapatmıştık olmadı tekrar açtık uzun zaman giremedim geçmişi okuyamadım herkez iyimi gelişmeler nasıl bende aynı 21 haftadayım rabbim hepinize taddırsın inşallah darısı başınıza

cnm iyi olmana sevindim tatlım maşallah 5 ayı devirmişsiniz allah sağsalim kucağına aldırsın valla bende herşey aynı cnm hala uğraşıyoruz dua et cnm bizim için kendine iyi bak tatlım

cnm iyi olmana sevindim tatlım maşallah 5 ayı devirmişsiniz allah sağsalim kucağına aldırsın valla bende herşey aynı cnm hala uğraşıyoruz dua et cnm bizim için kendine iyi bak tatlım
etmezmiyim tatlım rabbim enkısa amanda nasip etsin inşallah bu duyguyu ben 15 yıl sonra buldum umudu yitirmek yok dualarım sizle

dilekcim üzüldüm canım ne diyeyim hayırlısı....peki bu beta hcgninyavaş yavaş düşmesi kimyasal gebelik mioluyor?? doktorlar ne diyor dahaöncekide mi böyle olmuştu????rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah.....

Canim Maasallah yari yolu gectik artik.. Insalah saglikla kucagimiza aliriz yavrulari :) DIger arkadaslarada umarim en kisa zamanda hayirli, saglikli yavrular verir Allah'im.. Nasil gidiyor hamislik?

Canim Maasallah yari yolu gectik artik.. Insalah saglikla kucagimiza aliriz yavrulari :) DIger arkadaslarada umarim en kisa zamanda hayirli, saglikli yavrular verir Allah'im.. Nasil gidiyor hamislik?
saol tatlım rabbim herkeze nasip etsin inşallah dualarım olmayan herkez için oluşumla hep dua ediyoruz teyzeleri rabbim herkezin yardımcısı olsun inşallah

saol tatlım rabbim herkeze nasip etsin inşallah dualarım olmayan herkez için oluşumla hep dua ediyoruz teyzeleri rabbim herkezin yardımcısı olsun inşallah

amin cnm encanım oğluşun mu olacak senin oyyy maşallah cnm ya demek paşamız yolda çok sevindim cnm inş allah sağsalim kucağına aldırsın cnm arkadaşım benim

oh
maşallah size bebişin gelişimi nasıl cinsiyeti belli oldumu sen nasılsın cnm inşş herşey hepiniz için yolunda gitsin hepinizi çoooook öpuyorum nanaktan

amin cnm encanım oğluşun mu olacak senin oyyy maşallah cnm ya demek paşamız yolda çok sevindim cnm inş allah sağsalim kucağına aldırsın cnm arkadaşım benim
aminnn canım rabbim olmayan herkeze taddırsın bu dıuyguyu evet teyzesi oluşum olacak nasipse kızlarınıza talibiz hadi elini çabuk tut canım dualarım senle

iyi akşamlar kızlar neşe77 canım kendi evime geçtiğimde inşallah davetlim olun...orada soba olmasa artık fırında yaparız...bu arada herkese iyi haftasonları şimdiden....

unutmadan muharrem ayınız hayırlı olsun kızlar....inşallah bu ayın yüzü suyu hürmetine rabbimiz yüzümüzü güldürür....

aminnn canım rabbim olmayan herkeze taddırsın bu dıuyguyu evet teyzesi oluşum olacak nasipse kızlarınıza talibiz hadi elini çabuk tut canım dualarım senle
inşşş cnm
ya oğlum olduğu için allah izin verirse benimde içimden kız geçiyor inşş olursa senin oğlandan iyisini bulacam cnm benim verdim gitti

aminnnnn
tşkederim cnm benim eviniz hayırlı uğurlu olsun size bebişinizi getirsin inşşş seninde muharrem ayın kutlu olsun cnm inşşş cnm
göruşuruz tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…