iyi geceler kızlar
bir iki gündür giremedim.
Nedra nasıl zormuş değilmi annelik. Ben iki sene uyumadım kızımda. Artık halisinasyonlar görmeye başlamıştımşekerim alış artık. Annelik dünyanın en zor ama en tatlı işi. Cnm zamanla düzene girer. Bu günleri özlersin tadını çıkar. Cimcimenin resmini koysana yaaaaaaaaaaaaaa öpüyorum cnm ikinizide
yeter sen nasılsın cnmm yeğenlerin nasıl.
Neşee dr gittinmi çok merak ediyorum artık bebişmi olur bebişlermi olur.Yaaaa çok heyecanlanıyorum cnm en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum
çok özledim hepinizi
Kocaman kocaman öpüyorummm
bu arada kızlar biz heralde 4 denememizi yaptırıcaz. Kesin değil tabide eşim birde istanbuldamı denesek diye düşünmeye başladı. Hastaneleri bir araştır dedi. Sizce en iyi merkez hangisi:26::26: Aslında ankarada olabilir
yeteeerim güzel dileklerin için teşekkür ederim canım....inşallah en kısa zamanda sen de bu duyguları yaşarsın....
Neşe77 canım ne zaman doktorla randevun....sağlıcakla kollarına almayı nasip etsin rabbim....
özlem canım istanbulda biz acıbadem maslak bülent hocaya gittik memorial gittik ataşehir...acıbademde bülent hocada yaptırdık...
Bülent hoca iyi ,olumlu yaklaşıyor ekip gayet uzman...ama kalabalık canım...onu söyleyeyim ayrıca hastanenin misafirhanesi yok...seni yakındaki otele gönderiyorlar...belki şimdi misafirhane yapmışlardır...ilk muayene ücretli....sen ne kadar öngörüşme desen de hoca muayene ediyor..bayılıyorsun 350 tl yi...
Kadıköyde acıbadem de tayfun hoca var adana başkentten gitme...adana başkentte bayağı tanınmıştı pozitif bir insan...gayet başarılı...
Memorial kalabalık fiyatlar tabi pahalı...devletle anlaşmaalrı yok...zaten herşey kısmet canım...ama merkezi iyi araştırın derim...inşallah maddi ve manevi emekleriniz boşa çıkmaz....
Bugün banyomuzu yaptık....şu an uykudayız...kızımdan hepinize selam ve gülücükler var ....
arkadaslar haftasonu ani bi kanamayla ne yazziki 5 kusur haftalik bebegimi kaybettim daha yeni kendime gelebildim ve sizlere yaziyorum cok uzgunum bi sure kk ya gelemicegim kendinize iyi bakin hoscakalin..
Suercim inss son tedavin hayirli olur senin icin ins
nedracim minik kizini op benim icin dikkat edin kendinize
yetercim sanada yeni tedavi umutlari dogsun insss
hepinizi seviyorummmmmmmmmmm
Arkadaslar haftasonu ani bi kanamayla ne yazziki 5 kusur haftalik bebegimi kaybettim daha yeni kendime gelebildim ve sizlere yaziyorum cok uzgunum bi sure kk ya gelemicegim kendinize iyi bakin hoscakalin..
Suercim inss son tedavin hayirli olur senin icin ins
Nedracim minik kizini op benim icin dikkat edin kendinize
Yetercim sanada yeni tedavi umutlari dogsun insss
Hepinizi seviyorummmmmmmmmmm
sağol canım çok şükür atlattılar şimdilik valla kızlar ben anne değilimama kız kardeşim bazı sabahlar beni arayıp abla biraz gel diyor gidiyorum gözler şişmiş vahim durumda çocukalra 2 3 saat bakıyorum uyuyor kalkınca diyorki eğer bu gün de uyumasam yrgunluktan bayılacaktım diye allah yardımcınız olsun
Cnm teyze demek anne yarısı demek. Valla kardeşin çok şanslı senin gibi yardımcı bir ablası olduğu için. Biz gurbetteyizherşeyi tek başımıza hallediyoruz maalesef. Benimde kız kardeşim var ama çokkk uzakta
neşe77 canım çok geçmiş olsun rabbim sabrını versin inşallah...ne diyeceğimi şaşaırdım....inşallah bu şekilde hakkında hayırlısıymış olarak düşün....
yeteerim banyo yapıyoruz ama nasıl....sudan bir korkuyor bir korkuyor nasıl sarılıyor elimize.....anlatamam....az sonra alışıyor ama havalar soğuk olduğundan uzun süre o halde bekletmiyoruz....uykusuz geceler mi de me gitsin....evde eşimle kont drakula ve kontes drakula olduk sanki....uyutana kadar neler çekiyoruz....gece 2 ye kadar normal ondan sonra her saaat başı mızmızlanma başlıyor....kardeşin şanslı valla eşim olmasa ben ne yaparım inan hiç bilmiyorum.....
kızlar KARDEŞLERİM ŞANSLI AMA BENDE EN AZ ONLAR KADAR ŞANSLIYIM DÜNYALAR GÜZELİ YEĞENLERİM OLDUĞU İÇİN ONLAR BİR KEZ ÖPÜP KOKLADIMMI ÖMRÜME ÖMÜR EKLENİYOR SANKİ
sana katılıyorum ablam benden 2 yas büyük 23 yasında 3 çocuğu vak biri 4 biri 1.5 biri de 4 aylık olmak üzere en ufagı erkek iksi kız kucağıma alıp kokladım hele bide göğsümde uyuyup kazağımı cekiştirmeleri yokmu dünya bnm oluyo
YEĞEN CANDIRMUTLULUKTUR BEBEĞİ OLMAYAN KADINA ANNELİĞİ ÖĞRETİR TATDIRIR BENİM KIZ KARDEŞİMİN ÇOCUKLARI SİZE ANLATIĞIM CANAVARLAR (kız kardeşim daha 25 yaşında iki tane dünyalar tatlısı evladı var ooooy ben ne kadar yaşlanmışım )BU GÜN OĞLU AŞIK OLMUŞ ANA SINIFINDAKİ BİR KIZA (daha 6 yaşındalar)ONU ANLATTI BİZE ALLAHIM BÖYLE BİR ŞEY YOKK UÇUŞ UÇUŞ OLDUK O KONUŞURKEN MUTLULUKTAN ONLARLA OLMAK İNSANIN ÖMRÜNE ÖMÜR KATAR ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUNKİ HALA TEYZE OLABİLMİŞİZ
iyi haftasonları kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?