Tüp Bebek Merkezleri genart tüp bebek merkezi olumlu olumsuz görüşler lütfen

merhabalar arkadaşlar bende 2. tüp bebek denememi ağustosta gen-artta düşünüyorum.hamile arkadaşları çok tebrik ederim darısı başımıza. benimde fsh yüksek. 28 yaşındayım fsh değerim 10.4 benimle aynı sorunu yaşayıp hamile kalan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsunlar. hangi doktoru tavsiye edrsiniz? erzurumda yaşıyorum, çalışıyorum ve izin almam çok zor. tedaviniz kaç gün sürdü:?adetin kaçıncı günü başladınız?protokolünüz hakkında bilgi verirseniz sevinizirm.teşekkürler.

Merhaba Zumrut,

Benim de fsh yuksekti ve hatta hamile kaldigim donemde 12.08 di ama estrojen (E2)dusuktu (43.26). Doktorum Aysun Hanim. Ben Genarta karar verdigim ilk ay fsh 10.50 civari cikmisti ve estrojen 70 uzeriydi sanirim. O ay da baslayabiliriz dedi Aysun Hanim ama ben fsh cok yuksek gelecek ay duserse baslariz dedim ve DHA kullanmaya basladim gunde 2 kez 1 sabah 1 aksam ve bir sonraki ay fsh 12.08 e yukselmisti ve boyle bir sonucla karsilasinca uzulmustum ama Aysun Hanim E2 nin dusmus olmasinin fsh dan daha onemli oldugunu soyledi ve tedaviye basladik. Toplam 9 yumurta toplandi 7 si dollendi 3 adet Grade 1 kalite embrio transfer edildi ve su an ikiz gebelik. Darisi basina insallah. Biz ilaclara 18. gunu yani (02.05.2009) da basladik ve 11. 05.2009 yumurta toplanip 14.05.2009 da transfer oldu. Yani toplam 12 gun surdu tup bebek ilaclarinin kullanilmaya baslanmasindan sonra ama tabi oncesinde adetin 3. gununden itibaren dogum kontrol hapi coraspirin ve vitamin kullaniyorsunuz 18. gune kadar.

teşekkür ederim light büyük ihtimalle bende genartta aysun hanımla devam edeceğim. bebişlerinle sana sağlıklı bir ömür diliyorum canım

bende genartta ilk denememi yaptırdım ama olumsuz sonuçlandı şimdi hs tüp bebek merkezini düşünüyorum bi paket hazırlamışlar aynı fiyata geliyo fakat psikolojik danışmada var inş 2.si güzel geçer

kızlar ben geldim tedavimizin bugün sonucun aldık değerim 1 çıktı zaten benim şansım yoktu kendimi hazırlamıştım olumsuz sonuca eşimde elengo sperm bulunmuştu gelişmemiş sdaece 2 embriyo oluştu bugün 11. gün test yaptım olmadı fakat siyah kahve tonlarında et parçalrı geliyo bu ne oluyo arkadaşlar

merhaba bende de fsh yüksekliği vardı.ilk ay 20 çıktı. Aysun Hanım dhea L-arginin önerdi. ben bulamadığım için kullanmadım. ama kafamdan da tedaviyi çıkarmıştım. en az 3 ay sonra diye konuşmuştuk. rahatlamamın faydasını gördüm. sonraki ay 7'ye düştü.18 gün doğum kontrol hapı kullandım. 19. gün lucrin e başladım. 4. iğnede adet oldum. 1 temmuzda randevum var . sanırım gonal f e başlıyacağız. Aysun hanım ı çok seviyorum. çok güleryüzlü, ilgili ve insanı çok iyi motive eden bir doktor.. en yakın arkadaşım geçen sene onun hastasıydı. ikiz bebekleri oldu.

slm arkadaşlarım...geçen hafta perşembe 8 haftalık ikizlerimi kalp durması sonucu kaybettim ..ilk bebeğimide bu sebepten aynı haftalarda kaybetmiştim....şimdi genetik olark ve diğer boyutlarda araştırmaya başladk....ilk olarak tıp fakültesinde pıhtılaşma faktörü ve kromozomarımız incelenecek ve hsg yapılacak bana....3 haftaya kadar sonuçlarım gelecek....osonuçlara göre genarta başlamayı düşünüyorum...ama kararsızım tabiki doğru karar mı diye...allahın izniyle aynı acıyı bir daha yaşamamak için elimden geleni yapacağım sonuna kadar...tabiki herşey kısmetle onada inancım sonsuz...ben zonguldakta yaşıyorum ve devlet memuruyum....öncelikle benim durumumda olan varmı sağlık sorunu olarak...ve devlet memurlarıyla anlaşması var galiba bizlere fiyatları nasıl oluyor bilgi verirseniz çok sevinirim....ayrıca hamile arkadaşlarımıda tebrik ediyorum rabbim kucaklarına almayı nasip etsin sağlıcakla...bu işler ne kadazr zormuş canlarım....başına gelmeyenbilmiyor...bu arada 29 yaşında ve 3 yıllık evliyim 9 aydır bir melek istiyoruz rabbimden....

canım geçmiş olsun.iyi gidiodu bura.bi ikimiz üzüldük galiba.ama dewam dimi yılmadın umarım.rabbim inşallah o mutluluğu bizede yaşatıcak.ben eylülde tekrar başlıcam..:teselli:

çok üzüldüm.allah yardımcın olsun canım.umarım kısa zamanda kavuşursun miniğine.

canım hiç rapor hakkını kullanmadıysan sadece 800 veriosun artı ilaçlarını alıosun.ilaçların yarısınıda dewlet karşılıyor.

canım geçmiş olsun.iyi gidiodu bura.bi ikimiz üzüldük galiba.ama dewam dimi yılmadın umarım.rabbim inşallah o mutluluğu bizede yaşatıcak.ben eylülde tekrar başlıcam..:teselli:

canım sağlık olsun inan bana benim içim edoğmuştu zaten yani olsaydı süpriz olcaktı aysun hanım ve diğerleri zaten fazla umut vermediler ben yinede allah bilir dedim bekledim olmadı sağlık olsun canım ben şuan düşünmüyorum tüp bebek biraz kafamı boşaltmak istiyorum kendilinden olmasını bekl,icem hayırlısı artık canım eylülde başlıcaksın demek inşallah olur arkadaşım inan çok sevinirim buna bu arad raporsuz 4500 fiyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…