- Konu Sahibi umudaMerhaba
-
Aysun hanım dedi clexanı bırak, aspirine devam diye...Benim de işime geldi :) Görüşürüz canım..
merhabalar arkadaşlar bende 2. tüp bebek denememi ağustosta gen-artta düşünüyorum.hamile arkadaşları çok tebrik ederim darısı başımıza. benimde fsh yüksek. 28 yaşındayım fsh değerim 10.4 benimle aynı sorunu yaşayıp hamile kalan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsunlar. hangi doktoru tavsiye edrsiniz? erzurumda yaşıyorum, çalışıyorum ve izin almam çok zor. tedaviniz kaç gün sürdü:?adetin kaçıncı günü başladınız?protokolünüz hakkında bilgi verirseniz sevinizirm.teşekkürler.
kızlar ben geldim tedavimizin bugün sonucun aldık değerim 1 çıktı zaten benim şansım yoktu kendimi hazırlamıştım olumsuz sonuca eşimde elengo sperm bulunmuştu gelişmemiş sdaece 2 embriyo oluştu bugün 11. gün test yaptım olmadı fakat siyah kahve tonlarında et parçalrı geliyo bu ne oluyo arkadaşlar
slm arkadaşlarım...geçen hafta perşembe 8 haftalık ikizlerimi kalp durması sonucu kaybettim ..ilk bebeğimide bu sebepten aynı haftalarda kaybetmiştim....şimdi genetik olark ve diğer boyutlarda araştırmaya başladk....ilk olarak tıp fakültesinde pıhtılaşma faktörü ve kromozomarımız incelenecek ve hsg yapılacak bana....3 haftaya kadar sonuçlarım gelecek....osonuçlara göre genarta başlamayı düşünüyorum...ama kararsızım tabiki doğru karar mı diye...allahın izniyle aynı acıyı bir daha yaşamamak için elimden geleni yapacağım sonuna kadar...tabiki herşey kısmetle onada inancım sonsuz...ben zonguldakta yaşıyorum ve devlet memuruyum....öncelikle benim durumumda olan varmı sağlık sorunu olarak...ve devlet memurlarıyla anlaşması var galiba bizlere fiyatları nasıl oluyor bilgi verirseniz çok sevinirim....ayrıca hamile arkadaşlarımıda tebrik ediyorum rabbim kucaklarına almayı nasip etsin sağlıcakla...bu işler ne kadazr zormuş canlarım....başına gelmeyenbilmiyor...bu arada 29 yaşında ve 3 yıllık evliyim 9 aydır bir melek istiyoruz rabbimden....
canım geçmiş olsun.iyi gidiodu bura.bi ikimiz üzüldük galiba.ama dewam dimi yılmadın umarım.rabbim inşallah o mutluluğu bizede yaşatıcak.ben eylülde tekrar başlıcam..:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?