Tüp Bebek Merkezleri genart tüp bebek merkezi olumlu olumsuz görüşler lütfen

Bende hic agri yok hic bir belirti yok sadece goguslerim cok aciyor seninki kac gunluk ebrio benim 5. Gun. Iki tane koydular kendimi dinleyim diyorum amahic belirti yok
Benim dondurulmus embriyolardandi 5.gün embriyolari.5.gun embriyolarin tutunma sansi daha yüksek.umarim güzel sonucunu alirsin.benim bir onceki denememde 3.gün embriyosuydu tutunmadi.

Benim dondurulmus embriyolardandi 5.gün embriyolari.5.gun embriyolarin tutunma sansi daha yüksek.umarim güzel sonucunu alirsin.benim bir onceki denememde 3.gün embriyosuydu tutunmadi.
Belirtiller de herkeste farkli oluyor.isalah bebislerin sıkl tutunmustur annelerine

Insallah canm seninkilerde tutunmustur cok dua ediyorum hayirli sonuclar aliriz.. peki ilac ne kullaniyorsun ben coraspirin ,progestan fitil ,estrofem ve haftada bir proluton igne

Cok sevindim ya birerir ayni seyleri yasiyoruz omega 3 te iciyorum icim disim ilac ilac bebegi.olacaklar :)

Benim ilki dogal olmustu .. ama 2. 4 yildir istiyoruz ama olmadi sezeryandan sonra tupumun teki kapanmis .. esimde ise sperm degerleri cok dusuktu

Yumurta catlatma igneside acitmiyor oda gobekten adi igne bukadar buyutme igneye bile benzemiyor ayni seker hastalarin kendilerine vurduklari igne gibi insuln ignesi.gormussundur kendibi kasma inan hic histmiyorsun bile igneleri..rahat ol
cokkk saol busracım yhaa cokk rahatlattın benı hıstereskopı sonrası bıle cok zorlandım ılk 5 saat falan rabbım hepımzın yardımcısı olsn rabbım hayırlı ewlatlar nasıp etsın hepımıze :*

Tedavin hayirli olsun canim.rabbim gonlune gorr versin .. hic korkma dedigim gibi tek.zor.olan transferden sonra beklemek oncesi hic bisey

Birde transferden once bol bol.ananas ye ben cok arastirdim hatta transfere giderkende yedim :) tutunmasinda cok yardimci oluyormus rahmi geriyormus ..

Kızlar benim akşam biraz kanamam oldu sonra kesildi.sabah biraz daha oldu.cok korkuyorum gene olmadı. bu sefer cok umutluydum ama sanırım gene olmadı. Isallah siz pozitif sonucu alırsınız.

Zelal oncelikle gecmis olsun .. canim dikkat et dinlen .. tutunma kanamasidir o panik yapma olumsuzda dusunme inaniyorum onlar tutundu o yuzden kanaman oldu dua et canm dualarim seninle

Zelal oncelikle gecmis olsun .. canim dikkat et dinlen .. tutunma kanamasidir o panik yapma olumsuzda dusunme inaniyorum onlar tutundu o yuzden kanaman oldu dua et canm dualarim seninle
Canım çok tesekkürler.moral oldun ama cok korkuyorum.aysun hanimi aradim bugun ve yarin progynex igneden yapmami ve sıkı bir istirat etmemi soyledi.pazartesi de test yap dedi bakalim hakkimizda hayirlisı.olmazsa tekrar dondurulmuslarim var onlaarla devam edecem.ama moralim cok bozuldu eli de degil

Igneni ol ve hic kalkma bakalimneden umitsizlige kapiliyorsun topiklerde cok okudum tutunma kanamasi oluyormus insallahh sennde oyledir..

Igneni ol ve hic kalkma bakalimneden umitsizlige kapiliyorsun topiklerde cok okudum tutunma kanamasi oluyormus insallahh sennde oyledir..

Ignemi simdi oldum ve yatiyorum.ara ara cok az lekelenme devam ediyor.isallah dedigin gibi yerlesme kanamasidir,ama agrilarim gectigi icin daha cok adet gibi geldi bana

Birde transferden once bol bol.ananas ye ben cok arastirdim hatta transfere giderkende yedim :) tutunmasinda cok yardimci oluyormus rahmi geriyormus ..
aaa en sewdigimmm meyve ananas yememmi cok tesekkur ederim tatlim cok destek oldun bana ve dier uyelere bu olumlu cevaplarin hayatinin isteklerinin de olumlu olmasina vesile olsun insaallahh zelal e de gecmis olsun gusel haberlerini okuruz insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…