Tüp Bebek Merkezleri genart tüp bebek merkezi olumlu olumsuz görüşler lütfen

Canım transferin oldumu ne durumdasın merak ettim benim de cumartesi oldu inşşaallh beraber olumlu sonuç alırız

Merhaba
Ben de yarın görüşmeye gideceğim. Sanırım sertac bey ile..Bir sürü olumlu yorum okuyunca sevinmistim ama daha sonra çok fazla olumsuz yorum okudum bu merkez hakkında. Herkes farklı koşullar altında tedavi oluyor, olumlu sonuclardan cok olumsuz sonuclarin yasanmasi normal diye dusunuyorum.sonucta normal, asilama,tup bebek farketmiyor her zaman negatif sonuc olasiligi pozitif sonuc olasiligindan daha fazla. Sadece merkezler olabildigince pozitif sonuc olasiligini artirmaya calisiyorlar.Bunu yaparken de eger sorun erkek infertilesiyse dna hasarinin kontrol edilmesi çok önemli. Bunu ankara da incelediğim kadarıyla sadece genart yapıyor. Ürolog olarak da dna hasarina odaklanan sadece Kaan Bey.Bizde Kaan Bey in hastasıyiz. 3 ay tedavi oldu eşim ama Sperm sayısı ve morfoloji az. Bu şekilde bile normal yolla olma şansı var ama birkaç yıl beklememiz gerekebilir.Ancak ben artrit hastasıyım romatizmal bir rahatsızlığım var..
Bu süre olayı benim için çok önemli bekleyemiyorum ılaclarimi biraktim suan çok zor durumdayım
bütün bunlar bizi asilama veya tup bebek e yöneltiyor. Aşılama şansı düşük ama daha ucuz.Ne yapacağımızı bilemiyoruz..Umarım yarın ki görüşmede genart bizi olmasi gerektiği gibi yönlendirebilir
Gerci bu halimle hamilelik ve doğum sonrasını nasıl gecirecegim onu da bilmiyorum

böyle iste icimi doktum size de :)
Kusura bakmayın

Sevgiler

Merhabaa arkadaşlar .Nasılsınız. transferi olan arkadaşlar ne durumdasınız.sonuçunuz ne oldu. Umarım güzel haberler verisiniz

Merhabaa arkadaşlar .Nasılsınız. transferi olan arkadaşlar ne durumdasınız.sonuçunuz ne oldu. Umarım güzel haberler verisiniz
merhaba arkadaşlar. ben sonucumu aldım 9. gün değerim 244 bugün tekrar yaptırdım 11. gün yani 641 çıktı. Aysun hanım yokmuş görüşemedik ama sanırım iyi bir değer. Allah yüzümüzü güldürsün inşallah.

Canım çok sevindim gözün aydın.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.değerin çok güzel.hepimize umut oldun.

Genarttaki doktorlar hakkında görüşlerinizi yazarmısınız. Memnun kaldınız mı. ilgileniyorlar mı. Merkez araştırıyorum çok kararsızım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Genarttaki doktorlar hakkında görüşlerinizi yazarmısınız. Memnun kaldınız mı. ilgileniyorlar mı. Merkez araştırıyorum çok kararsızım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Özel Ankara Tüp Bbebek Merkezine gitme bence çünkü orada birinci planda para var. vede labaratuar şartlarıda berbat genelde 2. gün transferi yapıyorlar.

Özel Ankara Tüp Bbebek Merkezine gitme bence çünkü orada birinci planda para var. vede labaratuar şartlarıda berbat genelde 2. gün transferi yapıyorlar.
Daha çok genart ve memorial arasında gidip geliyorum. Üçüncü denemem olacak. Bu kararsızlık beni öldürüyor.

Slm.benm genartta 2 olumsuz denemem oldu.doktorum aysun hanm.iyi güleryüzlü,ilgili biri.şimdi olumsuz birşey deyip seni etkilemek istemm.hani sonucum pozitif olsaydı daha olumlu düşünürdüm.sadece şunu diyebilirim arkadaşım sonuç negatif olunca hiçbir gerekçe göstermiyorlr kader kısmet deyip işin içinden çıkıyorlar ve hiç bir araştrma yapmadan diğer tedaviye başlıyorlar.dediğim gibi sonucum pozitif olsaydı belki bunları hiç düşünmeyecktm.sen en iyisi kendin görüş içine sinen yerle devam et.umarım pozitif sonuç alırsın,bu arada ben de merkez araştırıyorum.ankara ya da istanbulda tasviye edebileceğiniz bir yer olursa paylaşırsanız memnun olurum

Teşekkür ederim.size çok hak veriyorum.bende güven hastanesinde iki negatif denemem var. Herşey yolunda gitsede negatif olunca insan psikolojik olarak çok etkileniyor. Ve değiştirmek istiyor. Acaba gözden kaçan önemsenmeyen bir durum varsa yeni merkezde belki ortaya çıkar diye düşünüyor insan. hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah sizde sizin için doğru merkezi bulursunuz. İstanbulda benim kafama yatan şişli memorial var ya. laboratuvarlarının iyi olduğu söyleniyor. Bir araştırın isterseniz. Benim ankaradan başka şansım yok malesef.

Merhaba genartçılar. Daha bu sayfayı takip edeniz var mı bilmiyorum ama gene de paylaşmak istedim.ben mart adetimle son kalan dondurulmuş embriyolar için tedaviye başlayacaktım.son bir kere şansımı genartta denemek için.ama bir türlü adet olmadım.adet düzensizliğim olduğu için hiç hamilelik ihtimalini vermiyorum.15 gün geçtikten sonra evde test yaptım ve o tüp bebekte bir türlü göremediğim çift çizgiyi gördüm. 3 güne kadar kanda bakmaya cesaret edemedim.ama sonra kandda hamile olduğumu öğrendim.ama sevinemedim bir türlü hep içimde gene düşük yaparım korkusu var.şimdi allaha şükür 10.haftadayım.Allah isteyen herkese versin.
bu arada aysun hoca da sağolsun bu süre içinde 10 kere aradık her seferinde çok yardımcı oldu bize.şuan hastası olmama rağmen hep güler yüzle karşıladı.hepiniz için dua ediyorum.inşallah en yakın zamanda sizden de güzel haber alırız.bol bol şans herkese.

Zelalll tebrik ederim arkadasim nasil mutlu oldum anlatmam şu an sevinc gözyaslari icinde yaziyorum bu satirlari sana Rabbime şükürler olsun sen cok umutsuzdun arkadasim bak Rabbim yüzüne güldü büyük mutluluk kalbini bozma sakin eskileri unut hersey güzel olucak ve evladini alican kucagina saglikla ileriyi güzel günleri düsün konus onunla tadini cikar dualarim ve iyi dileklerim hep seninle bende kalan 2 dondurulmuslarla transfer oldum bugün 7. günü transferin 13 mayis test iyiyim bende tevekkül edip biraktim herseyi sonsuz yaradana hayirlisi olsun benim icinde dua et arkadasim hepimiz icin cok öpüyorum selamlar.[

Canım yaa seni tekrar görmek çok güzel.güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.çok zor günler atlattık hep beraber.Allah bir daha o günleri yaşatmasın hiçbirimize.evet çok umutsuzdum.tüp bebekten bile umudumu yitirmiştim.ama mucizeler varmış bu hayatta ona inandım artık.ve eminim o mucizeler hepinizi bulacak birgün.biraz sabretmek gerekiyormuş.13 mayısı dört gözle bekleyeceğim.İnşallah güzel haber verirsin.bol bol dua ed2cem senin için,güzel şeyler düşün güzel olsun.eminim bu sefer bebişn sana sıkı sıkı tutunacak.

Insaallah arkadasim insallah sonucu mutlaka yazarim,selamlar.

Bende ilkkez böyle bimerkeze geldim başka bir şehirden geliyorum araştırmak sonucunda buraya karar verdik. 3 haziranda eşime sperm ve kromozom tahlili yapıldı. Su an sonuçları bekliyoruz üç haftayı bulur dedi aysun hanim. Çok heyecanliyim.

Umarım herşey yolunnda gider ilk denemende kucagına alırsın b benim tranferim oldu genart ta 19 aunda bekiıorum ordaki üçüncü toplamda beşinci denemem. Genartta bi hamielelik oldu 5. haftada düştü bakalım beklioruz Allah bekleyen isteyn herkes bizede nasip etsin inşallh . Aysun hn çok ii çok ilgilidir ben olumsuz sonuç alsamda devam ettim olmazsa son kez orda denicem iki tabe genetiklerine dahi bakılmış 5. güm sapasağlam embriyo var dondurulmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…