- 12 Aralık 2013
- 117
- 56
- 73
- 40
- Konu Sahibi umudaMerhaba
-
Sağol büsracım Allah razi olsun hayirlisi buymuş vakti saati gelmedi demekki sabirla beklicez uzun zamandir yazamadim babam rahatsizlandi bu arada 15 gündür hastanelerdeydik ama simdi iyi sükür hala kendimi toplamaya çalisiyorum hepsi üst üste geldi.Gecmis olsun sanada tekrar adette temizlenir insaallah moralini bozma,arkadasim kendimizi toparlamamiz lazim.Selamm arkadaslar uzun zamandir giremedim.. hasretcim cok ama cok uzuldumdenilecek hic birsey yok rabbim hakkimizda hayirlisini versin.. benimki kimyasal gebelik olmustu gecenlerde kontrole aysun hocaya gittim rahim temizlendimi diye, tam temizlenmemis adette oda temizlenir dedi EN Onemli o vuruldugumuz hormon ilaclarinin yan etkileri bende aniden 3 cm kadar kist olusmus aysun hanim iste kullandigimiz ilaclarin yan etkileri dedi .. hic birsey vermiycem gecer dedi insallah gecer.. adet oldum 5 gun oldu ama 5 gundur hafif hafif kasik agrilarim devam ediyor .. hakkimizda hayirlisi..
Selam.evet aysun hanim giriyor transfere.Arkadaslar aysun hanimin hastalari transferinizi kim yapiyor aysun hanim mi? Merak ettim de sormak istedim.
Tamam canim sagolasin.Normal muayene gibi mi oluyor odasinda falan yoksa opu gibi mi?Selam.evet aysun hanim giriyor transfere.
Canim gecmis olsun.zor bir surecten geciyoruz hep beraber.benim de 3.denemem gene dondurulmuslarla olacak.simdiden ben de merkez arastiriyorum.artik hakkimizda hayirlisi.umarim hep birlikte olumlu sonuc aliriz da baska bir merkeze de gerek kalmaz.Kızlar herkese merabalar. Benimde olumsuz sonuçlanmıştı genartta hemen dondurulmuşlarla tekrar denemek istedik ama ilk ay doğru dürüst adet olamadım rahmin normale dönmedi dedi aysun hanım bi sonraki ay hiç adet olamadım bu seferde kist oluştu dedi ama zararsız istersen tranfer yapalım hormonların normalse zararı olmaz dedi ama e2 hormonum yüksek çıktı. Doğum kontro hapı kullan dedi 1 kutu adet olduktan sonra bakalım tekrar bakıcaz. Ben aslında çok inananarak başlamıştım genartta ama olumsuz yorumlar kafa karıştırıyor. Dondurulmuşlarla son şansım zaten bu da olmazsa çok daha kapsamlı merkez araştırıcam çünkü 4. dönemem olacak ve her demem deherşey mükemmal deniyor. Birazda keşke genarttan hamile kalanlar yazsa bizede moral olsa :)
Canim sen ne yapmayi dusunuyorsun.dondurulmusun var miydi.ben subat gibi kalan dondurulmislarla gene sansimi deneyecegim.Tabiki git zelalcim ihmal etme kontrolnu tabiki derlerya ilacin iki ucu keskin bicak bir yeri iyi yaparken diyer yeri kotu yapar bizde cok ilac aldik vucud kendini toparlamasi zaman alirmis bekliyelim bakalim :)
Canim Opu oldugu yerde transfer oluyor.rahat olsan hic slklntl olmuyor.tek sorun biraz slklslk olman gerekiyor.baska rahat geciyor.5,10 dk suruyor zaten.benim stresten cok ozür midem kotulestigi icin biraz sorun yasamistim.ama ikinci denememde rahattim ve islem de cok rahat gecmisti.Tamam canim sagolasin.Normal muayene gibi mi oluyor odasinda falan yoksa opu gibi mi?
Tesekkur ettim canim.Bir sey daha soracagim bu dondurulmus embriyolarinin kalitesi nasildi canim 1. Kalite miydiler?bir de benim opudan sonra 1 haftaya yakin kanamam oluyor az az da olsa sizde de oluyo mu boyle bir sey?Canim Opu oldugu yerde transfer oluyor.rahat olsan hic slklntl olmuyor.tek sorun biraz slklslk olman gerekiyor.baska rahat geciyor.5,10 dk suruyor zaten.benim stresten cok ozür midem kotulestigi icin biraz sorun yasamistim.ama ikinci denememde rahattim ve islem de cok rahat gecmisti.
Mrb.bende opu sirasinda kanamam olmustu hatta tampon koymuslar ben farketmemistim.ayni gun kanamam cok az oldu ama sonra olmadi canim.embriyolar da 5.gun embiriyosu oldugu icin en iyi kalitede olanlar donduruldu.ama kac hucreli oldugu konusunda bir bilgi verilmedi.sadece cok iyi kalitede olduklari soylendi.hatta aysun hanm cillop gibi diyor her seferinde.3 er 3er grup halinde dondurdular.ilk 3 luyu denedik onlar cozulurken ilk yarim saatten sonra bir tanes canliligini kaybetmisti 2 si de saglam kaldi.Tesekkur ettim canim.Bir sey daha soracagim bu dondurulmus embriyolarinin kalitesi nasildi canim 1. Kalite miydiler?bir de benim opudan sonra 1 haftaya yakin kanamam oluyor az az da olsa sizde de oluyo mu boyle bir sey?
Tüp bebeğe başlamadan bende rahim filmi çektirmiştim. Başka özel bir hastanede yaptırmıştım. Genel aneztesiyle o yüzden hiç birşey hissetmedim. Ama genelde çok acılı olduğunu söylüyorlar.Günaydın kızlar. Nasılsıniz. Dün doktora gittim. Bir sorun yokmus.yani kist falan olusmamis bende.rahim filmi ile smear testini sordu yapmadigimi soyledim sşaşırdı. Rahim filmi cekmeden mi tup bebek yaptiniz dedi.cok şaşırdı yani.smear testini yapti.rahim filmi de adetim bittikten sonra gel cekelim dedi.sizler rahim filmi cektirdiniz mi.cok acı ceker mi insan.merak ettim.
Tesekkurler canim.gittigim hastane anestezi yapmiyor sanirim.korkuyorum ben de .yaptirabilsem ben de anesteziyle yaparim artikTüp bebeğe başlamadan bende rahim filmi çektirmiştim. Başka özel bir hastanede yaptırmıştım. Genel aneztesiyle o yüzden hiç birşey hissetmedim. Ama genelde çok acılı olduğunu söylüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?