Tüp Bebek Merkezleri genart tüp bebek merkezi olumlu olumsuz görüşler lütfen

Canım insallah bu sefer olumlu sonucunu alirsin.ben beklemedeyim simdilik.eger 15 tatile denk gelirse ben de subat basi gibi düsunuyorum .benim de 3.deneme olacak.umarim bu sefer hep birlikte seytanin bacagini kirariz

Canım insallah bu sefer olumlu sonucunu alirsin.ben beklemedeyim simdilik.eger 15 tatile denk gelirse ben de subat basi gibi düsunuyorum .benim de 3.deneme olacak.umarim bu sefer hep birlikte seytanin bacagini kirariz
Büyük ihtimal merkezde karşılaşacağız inşaallah dondurulmuşlarımız yüzümüzü güldürür hem heyecan hem endişe karışık duygular içindeyim herşeyin hayırlısı

Bende dün gittim kistim falan gitmiş herşey iyi dedi başladık bakalım hayrılısıyla sonuçlanır inşallah. Tabiki 3. gün dondurulmuş 2 tane embriyo var 5. güne giderse transfer olacak gitmezse olmıcak hayırlısı bakalım 4. dnemem olacak benimde ve son dondurulmuşlarım olmazsa en baştan.

Büyük ihtimal merkezde karşılaşacağız inşaallah dondurulmuşlarımız yüzümüzü güldürür hem heyecan hem endişe karışık duygular içindeyim herşeyin hayırlısı
Aynen hem cok heyecanli hem de endiseli bir bekleyis.insallah karsilasirz.sana bol sans

Slm canim.umarim bu sefer hep birlikte yuzumuz guler.anlamadim dondurulmusu çozup 5.gune canli kalsa oyle mi transfer ediyorlar.bende oyle yapmadilar da.ayni gun cozup transfer ettiler

Ben de başladım tüp bebek tedavisine gen artta geçen Cumartesi iğneye başladım .hafta içi opu olcak galiba hayırlısı

Slm canim.umarim bu sefer hep birlikte yuzumuz guler.anlamadim dondurulmusu çozup 5.gune canli kalsa oyle mi transfer ediyorlar.bende oyle yapmadilar da.ayni gun cozup transfer ettiler
Canım şimdiye kadar benimde öyle olmuştuhemen transfer edildi yani, 5.gün transferinin şansı daha fazla en son dememde 5 embriyo çözuldu 2 si transfer edilmişti diğer üçünüde bakalım demişti 5. güne gidicek mi ve sonuçta gitmediler. Bu son kalan iki embriyoyuda bekletelim dedik 5. güne transfer olmama ihtimalini göze alarak tabiki. Transfer edilip hüsran yaşamaktansa.5. güne giden embriyolar daha güçlü oluyormuş. Sende konuş bence ama şu da bi ihtimal 5. güne dışarda gitmeyen embriyo transfer edilmiş olsa tutunma ihtimali var.Artık hepimiz için hayırlısı Allah tan umudumuzu kesmiyoruz ve çabalıyoruz Allah bizede anne olmayı yaşatır inşallh

Canim senin sanirim 3.gun embriyolarini dondurdular.benim ilk denememde tazelerle 3.gun embriyosunu transfer ettiler.geriye kalan embrylri da 5.gune kadar bekletip kaliteli olanlari dondurdular.o yuzden sanirim ayni gun cozup transfer ediyorlar.transfer tarihin belli oldu mu.heyecanla bekliyorum.insallah bu sefer guzel haberler verirsin bize.dualarim sizlerle,.

Kızlar sizden kaç yumi toplanmıştı
Canim bende 10 tane yumis toplandi.10 u dollendi.3.gun 2 tanesni transfr ettilr.5.gune 6 si kaldi onlari da dondurmustuk.sizdeki problem neydi.gonal.f mi kullaniyorsun.bol bol incir ve fındik ye dem7sti aysun hanm.sen de tuket faydasini gorursun insllh

Bizde hem morfoloji sorunu var hemde benim e2 değeri 1500 çıktı .2 gün önce sanki ben sorun var gibi algıladım.gerçi Dr sorun yok dedi ama bir saat sonra çatlatma iğnesi olacağım.salı genartta opu var çok korkuyorum

Slm.nasil gecti .umarim bir sorun yoktur cnm

bende 18 tane yumurt toplandı 13 ü sağlam çıktı ve 13ü ne microenjeksiyon yapıldı ve 8 döllenme oldu 2. gün 4 hücreli transferi yapıldı. 2 gün transferinde sonuç alan varmı

bende 18 tane yumurt toplandı 1sağlam çıktı ve 13ü ne microenjeksiyon yapıldı ve 8 döllenme oldu 2. gün 4 hücreli transferi yapıldı. 2 gün transferinde sonuç alan varmı
Tedavin hayirli olsun canim.benim biri 3.gun digeri 5.gun embriyosuydu.ikisi de olumsuz sonuclandi.ama bu forumda merkezde 2.gun embriyosu transfer edilip hamile kalani duydum.nasip kısmet işi .insallah seninki olumlu olur.baskalarinada sen umut olursun

Kızlar benim 19 yum toplandı .12 si işleme alınmış.ilk 8 i döllendi.şu an 6 tanesi iyi 5. Gün pazar sabahı transfer var

mrb arkadaşlar buğün trasferimin 7. günü ama bnde hiç bi belrti yok gibi.
bnde hç bşe hisstmiyorum.normalmi bnm gibi olan olan oldumu

mrb arkadaşlar buğün trasferimin 7. günü ama bnde hiç bi belrti yok gibi.
bnde hç bşe hisstmiyorum.normalmi bnm gibi olan olan oldumu
Canım belirtilere aldanma.kişiden kişiye değişebiliyormuş.benim ilkinde kasık agrısı göğüste hassasiyet yani bütün belirtiler var ama sonuç negatif.ikincisinde aynı belirtiler bu sefer kimyasal gebelik.yani cnm belli olmuyor.kendini çok dinleme.umarım bebişin tutunmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…