- 14 Haziran 2013
- 988
- 968
- 303
- Konu Sahibi umudaMerhaba
-
İnsallah iyi olur hepimiz için deUmarım herşey yolunnda gider ilk denemende kucagına alırsın b benim tranferim oldu genart ta 19 aunda bekiıorum ordaki üçüncü toplamda beşinci denemem. Genartta bi hamielelik oldu 5. haftada düştü bakalım beklioruz Allah bekleyen isteyn herkes bizede nasip etsin inşallh . Aysun hn çok ii çok ilgilidir ben olumsuz sonuç alsamda devam ettim olmazsa son kez orda denicem iki tabe genetiklerine dahi bakılmış 5. güm sapasağlam embriyo var dondurulmuş
Sonucun insallah iyi olur. Burdan bize de bildirirsin . yaş kac sizde sorun neUmarım herşey yolunnda gider ilk denemende kucagına alırsın b benim tranferim oldu genart ta 19 aunda bekiıorum ordaki üçüncü toplamda beşinci denemem. Genartta bi hamielelik oldu 5. haftada düştü bakalım beklioruz Allah bekleyen isteyn herkes bizede nasip etsin inşallh . Aysun hn çok ii çok ilgilidir ben olumsuz sonuç alsamda devam ettim olmazsa son kez orda denicem iki tabe genetiklerine dahi bakılmış 5. güm sapasağlam embriyo var dondurulmuş
Gorusmenin sonucu ne oldu bildirir misinMerhaba
Ben de yarın görüşmeye gideceğim. Sanırım sertac bey ile..Bir sürü olumlu yorum okuyunca sevinmistim ama daha sonra çok fazla olumsuz yorum okudum bu merkez hakkında. Herkes farklı koşullar altında tedavi oluyor, olumlu sonuclardan cok olumsuz sonuclarin yasanmasi normal diye dusunuyorum.sonucta normal, asilama,tup bebek farketmiyor her zaman negatif sonuc olasiligi pozitif sonuc olasiligindan daha fazla. Sadece merkezler olabildigince pozitif sonuc olasiligini artirmaya calisiyorlar.Bunu yaparken de eger sorun erkek infertilesiyse dna hasarinin kontrol edilmesi çok önemli. Bunu ankara da incelediğim kadarıyla sadece genart yapıyor. Ürolog olarak da dna hasarina odaklanan sadece Kaan Bey.Bizde Kaan Bey in hastasıyiz. 3 ay tedavi oldu eşim ama Sperm sayısı ve morfoloji az. Bu şekilde bile normal yolla olma şansı var ama birkaç yıl beklememiz gerekebilir.Ancak ben artrit hastasıyım romatizmal bir rahatsızlığım var..
Bu süre olayı benim için çok önemli bekleyemiyorum ılaclarimi biraktim suan çok zor durumdayım
bütün bunlar bizi asilama veya tup bebek e yöneltiyor. Aşılama şansı düşük ama daha ucuz.Ne yapacağımızı bilemiyoruz..Umarım yarın ki görüşmede genart bizi olmasi gerektiği gibi yönlendirebilir
Gerci bu halimle hamilelik ve doğum sonrasını nasıl gecirecegim onu da bilmiyorum
böyle iste icimi doktum size de :)
Kusura bakmayın
Sevgiler
30 yasindayim Aysun hn bana polikistiksin dior onun dışında hiç bişey yok tedaviler çok iyi gidiyor ama sonuç yok sizin sorun nrSonucun insallah iyi olur. Burdan bize de bildirirsin . yaş kac sizde sorun ne
Morfoloji biraz düşük ve benim tsh yuksek30 yasindayim Aysun hn bana polikistiksin dior onun dışında hiç bişey yok tedaviler çok iyi gidiyor ama sonuç yok sizin sorun nr
G
Gorusmenin sonucu ne oldu bildirir misin
Ne guzel maşallah. Aysun hanim mi doktorunMerhaba
Tedaviye basladik ve basarili gecti çok şükür suan hamileyim..
Ne guzel maşallah. Aysun hanim mi doktorun
Ayyyy bu çok iyi haber..☺☺Çok teşekkürler
Hayır sertac bey
Ne guzel maşallah. Aysun hanim mi doktorun
Ayyyy bu çok iyi haber..☺☺
Amin insallahhDarısı size insallah
Tedavide misiniz?
Amin insallahh
Temmuz adetimde başlamayı düşünüyoruz bi aksilik cikmazsa. Şehir dışından mi geldiniz evetse olumsuz yanları neler oldu
Evet onu duymuştum teşekkürlerInşallah sorunsuz güzel sonuçlar alırsınız
biz Ankara da oturdugumuz için herhangi bir olumsuzluk yaşamadık. .Şehir dışından gelenler için konaklama imkanları da var..
Hamileliginiz nasıl gidiyor. Bebek ikiz miEvet onu duymuştum teşekkürler
merhaba biz piezza elektrik denedik ancak maalesef başarısız olduk genartta.Merhaba kizlar..tedavi gören arkadaşlar inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız ..kızlar genart ta mikro cip yontemi var mi..ve aranızda elektro piaaza yontemi uygulayan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?