Tüp Bebek Merkezleri genart tüp bebek merkezi olumlu olumsuz görüşler lütfen

İnsallah iyi olur hepimiz için de

Sonucun insallah iyi olur. Burdan bize de bildirirsin . yaş kac sizde sorun ne

G
Gorusmenin sonucu ne oldu bildirir misin

Amin insallahh
Temmuz adetimde başlamayı düşünüyoruz bi aksilik cikmazsa. Şehir dışından mi geldiniz evetse olumsuz yanları neler oldu

Inşallah sorunsuz güzel sonuçlar alırsınız
biz Ankara da oturdugumuz için herhangi bir olumsuzluk yaşamadık. .Şehir dışından gelenler için konaklama imkanları da var..

arkadaşlar merhaba benimde farklı bir klinikte dondurulmuş embriyolarım var aynı klinikte devam etmeyi düşünmüyorum.genartta mı yaptırsam transferimi bilemedim..bi akıl verin lütfen kafam çok karışık

Ben de aysun hoca ile hamile kalanlardanım çok memnundum seviyordum doktorumu çok ilgili ve pozitifti şimdi gebelik takibi için başkasına geçtim ama onu aramıyorum desem yalan olur.

Merhaba kizlar..tedavi gören arkadaşlar inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız ..kızlar genart ta mikro cip yontemi var mi..ve aranızda elektro piaaza yontemi uygulayan var mi

Merhaba kizlar..tedavi gören arkadaşlar inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız ..kızlar genart ta mikro cip yontemi var mi..ve aranızda elektro piaaza yontemi uygulayan var mi
merhaba biz piezza elektrik denedik ancak maalesef başarısız olduk genartta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…