Tüp Bebek Merkezleri genart tüp bebek merkezi olumlu olumsuz görüşler lütfen

sewgidolu bnde öle bişi olmadı.istersen doktora sor se çekinme.çok iiller zaten.
benim bugün 4. günüm.transfer gününü saymazsam.hergün süt yumurta kabak çekirdeği ananas yiyorum .keyifler idare eder.eşim çalıştığı için biraz yalnız kalıyorum ewde.yalnız kalınca endişler başlıyor ya olmazsa die.ama çok şükür umudumu hiç yitirmedim.inşalllah hepimiz böle ayrılıcaz bu siteden:CüvCüv:

Zahidemm sonucu almış olması lazım sanırım ,çok merak ediyorum...
Genart'ın başarısı nasıl hiç bilmiyorum kızlar, siz biliyor musunuz?
Xolix bilgin var mı ,başarı oranları yüksek mi?
Bazen inanılmaz karamsar oluyorum, eşimin sperlermleri kötü, boşuna imiş gibi geliyo herşey...

Arkadaşlar bizde 2.deneme için merkez aramaktayız ancak bir türlü karar veremedik.Maliyeti konusunda yardımcı olacak arkadaşlar arıyoruz.Maya Tüpbebek merkezinde 30.06.2009'a kadar indirim var ancak başarı oranı nedir bilmiyoruz.Gen-Art'da tüpbebek maliyeti ortalama ne kadar tutuyor?

ferayeciğim aynen bide eşimin sperm sıfır yani azospermdeki başarısını bilmiyorum inşallah iyi olur hepimiz için siz misafir hanedemi kaldınız canım

sevgidolu biz misafirhanede kalmadık canım...otelde kaldık...siz?
bu arada ben gonal 5.gündeyim, karnımda ağrı var....korkuyorum...

Zahidem inşallah pozitiftir, off çok tedirgin oldum...Arkadaşım inşallah iyisindir...Hem senin bebişlerin için hem de bizim umutlarımızın azalmaması için dua ediyorum ...Keşke haber versen bi an önce...

Ben gonal günde 300 ünite kullanıyorum...Karnım ağrıyo ,adet olacakmışım gibi bi ağrı...
Sizler kaç ünite ve kaç gün kullandınız ve ağrı oldu mu arkadaşlar?

canım bnde ağrı olmadı.300 le başlamıştım.son üç gün 375 eçıktı artı menagon.allala nie ağrın olduki?doktoruna sor canım.çok geçmiş olsun..

arkadaşlar lucrinle adet olup merkeze gidiyosunuzya ondan sonraki tedavi toplamda kaç gün sürüyo ayrıntılı anlatırmısınız

canım regl olunca 3.gün gonalf başladık.8 gün kullandım.8.gün çatlatma iğnesi oldum.iki gün sonra yumurta toplama.ondan üç gün sonra transfer.yani toplam13 gün sürdü gonalfle başlayan 2.bölüm.

merhaba arkadaşlar uzun aradan sonra ben geldim ve sizi daha fazla merakta bırakmayım sonuç pozitif hamileyiiiiiiimmmmmmmmm darısı başınıza dualarınız ve desteginiz için teşekkür ederim allahıma şükürler olsun bende söylüyorum artık hamileyim sizlerinde hayırlı haberlerinizi bekliyorum ayrıca ikiz annesi olucam tabi dr aysun hanım üçüze doğru gidiyor demiş eşime perşembe tekrar kan vericem allahım inşallah sağlıklı kucağıma almayıda nasip eder tekrar görüşmek üzere.:Saruboceq:

oleeeeeeeeeeeeeeeeeeee....alllahım çok şükür.maşallah maşallah
haydi kızlaaar uyanın halayaaaaa.ilk gebemiz geldi güneş gibi haberlerleee
:1hug:a.s.:dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::lepi:sositosositohihoyyytdelikafadulden
tebrik ederim zahidem allah sağlıkla kucağına alacağın günleri göstersin canım:)

Zahide çok korktum negatif diye...Tebrikler canım, gözün aydın,Allah tamamına erdirsin...
Tedavini özetleyebilir misin; kaç gün lucrın ,kaç gün ve kaç ünite gonalf, sonra ne kullandın...Kaç folikül, yumurta,kaç döllenme ve transfer?

tebrik ederim zahidem çok sevindim allah inşallah bebeklerini sağsalim kucağına almayı nasip eder bende genartta tedavi olmayı düşünüyorum bi sorum olacaktı acaba sizin kadınmı yoksa erkek faktörümüydü?

Hepinizede çok teşekkür ederim arkadaşlar dilekleriniz için sağolun idrarda bakmadım ama düşünüyorum lucrini kaçgün kullandım tam olarak hatırlamıyorum ama lucrin le puregon kullandım nisanın 11 inde lucrini kullanmaya başladım daha sonra puregon ve nisanın 30 unda 22 tane yumurta toplandı 16 tanesi döllenmiş ve aralarından en iyi seçilen üç tanesi tranfer edildi. erkek faktörüydü ama kesin olmaz diye birşey değilmiş yani olması uzun sürebilir dediler hadi darısı başınıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…