��Ben geçen ay bahçeciyle görüşmüştüm pgt den gelişmiş cgh diye bir yöntem kullanarak daha fazla kromozomu inceleyip daha sağlıklı embriyoyu seçtiklerini söylemişlerdi.internetten bunu araştırırken mikroarray diye bir yöntemle ne pgt nede cgh de incelenemeyen kromozomların hepsinin incelendiğini en gelişmiş teknik olduğunu öğrendim,istanbul memorialda kullanıyorlarmış bu tekniği.
canım İstanbul çok uzak bize iş imkanlarından dolayı da gidip gelmek zor olur artık herşey nasip kısmet kararsızım Rabbim kucağımızı boş bırakmasın ne garip bir imtihanmış bu da...
kısmetten öte yol yok tabi Allah nasip ederse pgt yaptırıp hamile kalırsın,belki ona bile ihtiyacın olmadan kalırsın.ama benim bu kadar negatiften sonra isabetli bir tercih yapmam lazım ve kararsız kaldım.ekonomik olarak bende istanbula iki defa gidemem.bahçecide era var memorialda bu bilmiyorum napacağımı.
aycan21 tüp bebek tedavisi görmeye başlamadan önce hamile kalan çok insan duydum İnşallah darısı bize olsun ama araştırsanda herşey nasip canım biz negatif olduğu zaman olmayınca sebebini hemen kendimiz cuk diye oturtuyoruz yok o bu şu diyoruz ama aynı merkezde hamile kalanlarda oluyor biraz nasip işi ama ben hep bu merkezleri aracı görüyorum işimiz Allah'a kalmış biraz rahat olalım ne diyor Şemsi Tebrizi ''İşin Allah'a kalmışsa olmuş bil.'' yani direk merkezede odaklanmamak lazım..
aycan21 tüp bebek tedavisi görmeye başlamadan önce hamile kalan çok insan duydum İnşallah darısı bize olsun ama araştırsanda herşey nasip canım biz negatif olduğu zaman olmayınca sebebini hemen kendimiz cuk diye oturtuyoruz yok o bu şu diyoruz ama aynı merkezde hamile kalanlarda oluyor biraz nasip işi ama ben hep bu merkezleri aracı görüyorum işimiz Allah'a kalmış biraz rahat olalım ne diyor Şemsi Tebrizi ''İşin Allah'a kalmışsa olmuş bil.'' yani direk merkezede odaklanmamak lazım..
canım dediğin çok doğru.yeterki rabbim ol desin.
ama işimizi şansa bırakmadan doğru doktoru seçmekte bi yerde önemli tabi.
benim eşim orda varikosel ameliyatı oldu.bende 1 tüp bebek denemesi yaptım.pozitif sonuç aldım.ama nasip olmadı kucağımıza almak o ayrı mesele.
ikimizinde doktoru orda.
bilmiyorum ama ben memnun kaldım.ağustos gibi 2.denememi yine orda yaptırcam.
şansın bol olsun.rabbim içine ferahlık versin.kendi adına inşallah doğru karar verirsin ve yavruna kavuşursun canım.
Maalesef negatif
Ben aysun hanım ile başladım.takipler o yaptı. Fakat yurtdışına gitmesi gerekiyordu.tedaviye başlamadan önce bana bu bilgiyi verdi. Ben başlamak istedim.yumurta toplam ve transferi Sertaç bey yaptı. Iyi kalite embriyo olduğunu söylediler. Ama olmadı. Aysun hanım çok ilgili.Sertaç bey daha ketum. Amatoplama işi filan cok rahattı, sonrasında hiç sıkıntım olmadı. Benim ilk tüp denememdi. Sonrakini belki başka yerde denerim. Çünkü raporsuz yapıyorum. Olumsuz bırsey yasamadım.randevularım hep vaktinde oldu. Bilemiyorum çok tecrübeli degılım merkezler hakkında, ama gen artı da hamile kalan kişiler tavsiye etmişti. Olmadı. Kısmet dıyelım. Üzülmem zannediyordum ama bayağı sarstı beni. Hayırlısı.
haklısın canım sonuçta hepimiz ümitleniyoruz. Benim Dr'um da aysun hanım bende merakla bekliyorum birazda kararsızım acaba ankara tüp bebek merkezinemi gitseidimbi tanıdık orada ilk önce bir tüp yaptırsı şu an 4 yaşında oğlu var birde aynı yerde 4 yıl önce dondurulmuş bir embriyoyu yeniden koydurdu şuan 5 aylıkmışbu yüzden kararsızım birazda infertilitenin durumuna bağlı bizim bende pko var eşimdede hareketlilik sorunu var sizin sorun neydi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?