bu şubatta
tüp bebek yaptırdık canım.tüp+piezo+pgt toplam 7000 tl tuttu.cebecide safran eczanesinden aldık büyük Bi kısmını,ank ünv tüp yaparken de ucuza vermişti yine ondan aldık.bir gonal f i genartın çağırdığı adamdan kazıklı almak zorunda kaldık.çünkü bana sormadan getirtmişler hemşirede paketini açmış mecbur aldım.devamını safrandan bir tanesini de bakanlıklara doğru inerken yolda bir eczane vardı ondan aldım o bile ucuza verdi.gonalf i safran ecz den 220 ye aldım.istersen nosunu bulup yazayım.ankarada oturmadığım halde eşime gerekli iğne ilaç hepsini ondan kargoyla alıyorum.,sertaçtı bizimki adamın canı sıkıldı hastanede apartopar aceleyle transfer yaptı gitti.hiç umurunda değil tutsun tutmasın.açıkçası labaratuvarları iyi olabilir ama doktorumdan özellikle hiç memnun değildim.Ayrıca internette tabiki aynı fiyata bulursun,herhangi bir eczaneye gidip sorduğunda oraya göre ne kadar ucuz olduğunu görürsün.bende tüp bebek özel bölümünde pgt topiğinde kaç kişinin memnun kalmadığını embriyosunun dondurulmadığını gördüm.az sayıda embriyoyu dondurmuyorlar bence çünkü embriyo başına fiyat alıyorlar sanırım ve Bi kere en baştan tedavi yapsalar daha çok kazanırlar hemde Bi kere olumsuz sonuç alan bir daha aynı merkeze gitmek istemez.