- 22 Mart 2015
- 80
- 32
- 18
- 30
- Konu Sahibi ruya112233
-
tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım ve baya kilo aldım.Niye erken olsun gayet normal bir yaş anne olmak için.
evliyim canım. tüp bebek yöntemi ile hamile kaldımevlimisin bebek iyidir rüyada.
konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama son iki aydır aynı kabusu görüyorum. bebeğim karnımda ölüyor. yaşım daha 20 ve bebek için erken diyor herkes. acaba bu yüzden mi stres yaptım yada annelikten mi korkuyorum
evet haklısın. üstelik tüp bebekle anne oldum. zor bi süreç oldu benim içinStresten ve kafaya takmaktan dolayı rüyanda görüyorsun, düşünme, o herkesin lafına bakma, hamileliğin tadını çıkar, 20 yaş gayet normal, ben 22 yaşımda anne oldum ve kızımla büyüyüp olgunlaştım. Sen de bebeğini kucağına alınca bu sevinci yaşarsın emin ol :)
eşimle liseden beri konuşuyoruz22 yaşında anne olan biri olarak diyorum ki 20 yaş erken büyük sorumluluk
ve tabi evliliğin durumu ve süresi de önemli
okuduğun duyduğun olaylardan etkilenmişsindir
çok büyük bi aşk ile evlendik eşimle. çok şükür evliliğimiz de iyi gidiyor. e bi de çocuk olsun dedik. ama olmadı. tedavi ile çocuk sahibi oluyoruz allah kısmet ederse. insanlar da heves kaçırıyor bazen. eşime hala ilk günki kadar aşığımHerkese gore degisirki bu...
Gorumcem 17 yasinda anne olmus.iki tane cocugu var kocaman oldular.simdi gorumcem 30 yasinda.
Bazen der gencligim cocuk telasina gitti.yiprandim evet ama onlarin bana anne demesi unutturuyor herseyi Der...
Bana gorede cok erken mesela..20 yasimdayken icim kipir kipir birak cocugu evlilik kelimesine bile uzak kalan universteli biriydim o yaslarda.
Simdi 27 me girecegim.olsun artik diyorum:)
Ozetle herkese gore degisir.
Artik hamilesin tadini cikarmaya bak.
Baskalarinin fikri umrunda olmasin.
Canim baskalarinin soylediklerine pek takilmamaya calis...çok büyük bi aşk ile evlendik eşimle. çok şükür evliliğimiz de iyi gidiyor. e bi de çocuk olsun dedik. ama olmadı. tedavi ile çocuk sahibi oluyoruz allah kısmet ederse. insanlar da heves kaçırıyor bazen. eşime hala ilk günki kadar aşığım
evet hamileyimSiz hamile misiniz şuan
ben hiç bir şey anlamadım
Oğlum doğduğunda 20 yaşındaydımevet hamileyim
maşallah. darısı başımaOğlum doğduğunda 20 yaşındaydım
genç anne olmak çok güzel
stres yapıp kötü şeyler düşünmeyin
tadını çıkarın bu günlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?