- Konu Sahibi ruya112233
-
Ben anne olmayı çok istiyorum. Anlatamamvallah cnm bak sorunda varmış bence erken olması iyi olmuş sonuçta yaş ilerledikçe çocuk olma olasılığı düşermiş... bende istememiştim 3 yıl bitmişti evliliğimizde 1 yıl daha bekleyelim derken tiroid rahatsılığı çıktı bende ve çocuk olmama olasılığı oluyormuş bunda o kadar korkmuştum ki bunca yıl biz istemedik şimdi o bize istemezse diye üzülmüştüm şükür allahıma zorluk çıkmadı ama çıkabilirdi de
O diyen insan ne hakla der. Sen o kadar uğraşıp istemedin mi bubkadar isteyen bir insan. Rahmine düşer düşmez ben anneyim onu korumaliyim demedin mi. Yemene icmene yada namaz abdest dua bak kursa bile yazilmissin ki git kulaktan dolma seyler yapmazsin çocuğuna . 20 gayet normal milletin agzinin payını ver. Sen annesin güçlü olmak zaten içgudusel allah vericek sana öyle de bi anne olunur kii . Kendine güven!yanlış anlama lütfen. insanlar diyor ki bu yaşta o çocuğa bakamazsın, heder edersin diye. kurslar var ya anneliğe hazırlık. oraya gidiyorum. umarım faydası olur :)
ben kendisine saygısızlık yapmıyorum kesinlikle. Herkesin bedduası tutsaydı. Bana dua edenler yeterli. Bu arada teşekkür ederim size desize yazmadım.
alıntıma bakın
özellikle sabah namazlarımı hiç aksatmıyorum. bol bol dua ediyorum namaz kılıyorum. cünup gezmiyorum sürekli abdestliyim. tüm gün evde bunları yapıyorum. o kadar çok namaz kılıyorum ki. yüce Rabbim dualarımı kabul etsn.O diyen insan ne hakla der. Sen o kadar uğraşıp istemedin mi bubkadar isteyen bir insan. Rahmine düşer düşmez ben anneyim onu korumaliyim demedin mi. Yemene icmene yada namaz abdest dua bak kursa bile yazilmissin ki git kulaktan dolma seyler yapmazsin çocuğuna . 20 gayet normal milletin agzinin payını ver. Sen annesin güçlü olmak zaten içgudusel allah vericek sana öyle de bi anne olunur kii . Kendine güven!
üstesinden gelirsin merak etme evet ilk zamanlar zor oluyr ama sonra alışıyorsunuz birbirinize... hele o size gelsin bi hayırlısınla bugüne kadar yaşadığın mutluluğun en güzelini yaşayacaksınBen anne olmayı çok istiyorum. Anlatamam
bence 5 yl yeterli bi süreliseden beri görüşüyoruz demişsin ya kusura bakma ama komik geldi
lisede 16-17 yasında olsan şimdi 20 yasındasın
sanki çooook uzun yıllar gibi
bencede aşırı erken ama artık hamilesin bunu şu an düşünmek çok geç
sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini. dikkat et kendine.bn namaz kılarken dualarıma hepinizi katıyorum. Rabbim gönlümüze göre versin
SANANE YAAarkadaşım hamile birinin konusuna girip bunu nasıl yazarsın. acımandamı yok senin
byle güzel dualar herşeyden daha kıymetlisende sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini. dikkat et kendine.
su gibi34 .!.:İNŞALLAH EVLAT ACİSİ YAŞAR VE ALDATILIRSIN.
BU YAŞTA NE BOK YEMEYE ÇOCUK YAPIYORSUN. Bİ DE BANA AKIL VERİYORSUN GERİZEKALI
o istedği kadr beddua etsin. siz dualarınızı eksk etmyn.Bu yorum haddini acmis bir yorum bence nasıl aklınıza bu tarz vicdansizca laflar gelirde bunları yazılır ki bu çok kotu çok
yine gelmiş...SANANE YAA
bn annemi erken yaşta kaybettğim için hep istemiştim anne olmayı. Hakkımızda hayırlısı olur inş.5 yıl ama yarısı cocukluk zamanı ben yılların ergenliği atlattıktan sonra tam manası ile ilişki olduğunu düşünüyorum
ne diyelim hayırlısı olsun
bu kadar uğras sonucu hamile kaldın şimdi baskaları için bunu sorgulaman dert etmen verdiğin kararlardan zamanında yeterince emin olunmadığının kanıtı
bn annemi erken yaşta kaybettğim için hep istemiştim anne olmayı. Hakkımızda hayırlısı olur inş.
k.i.bledim seniSANANE YAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?