genç annelik

Ben anne olmayı çok istiyorum. Anlatamam

yanlış anlama lütfen. insanlar diyor ki bu yaşta o çocuğa bakamazsın, heder edersin diye. kurslar var ya anneliğe hazırlık. oraya gidiyorum. umarım faydası olur :)
O diyen insan ne hakla der. Sen o kadar uğraşıp istemedin mi bubkadar isteyen bir insan. Rahmine düşer düşmez ben anneyim onu korumaliyim demedin mi. Yemene icmene yada namaz abdest dua bak kursa bile yazilmissin ki git kulaktan dolma seyler yapmazsin çocuğuna . 20 gayet normal milletin agzinin payını ver. Sen annesin güçlü olmak zaten içgudusel allah vericek sana öyle de bi anne olunur kii . Kendine güven!

özellikle sabah namazlarımı hiç aksatmıyorum. bol bol dua ediyorum namaz kılıyorum. cünup gezmiyorum sürekli abdestliyim. tüm gün evde bunları yapıyorum. o kadar çok namaz kılıyorum ki. yüce Rabbim dualarımı kabul etsn.

Ben anne olmayı çok istiyorum. Anlatamam
üstesinden gelirsin merak etme evet ilk zamanlar zor oluyr ama sonra alışıyorsunuz birbirinize... hele o size gelsin bi hayırlısınla bugüne kadar yaşadığın mutluluğun en güzelini yaşayacaksın

liseden beri görüşüyoruz demişsin ya kusura bakma ama komik geldi
lisede 16-17 yasında olsan şimdi 20 yasındasın
sanki çooook uzun yıllar gibi
bencede aşırı erken ama artık hamilesin bunu şu an düşünmek çok geç

bn namaz kılarken dualarıma hepinizi katıyorum. Rabbim gönlümüze göre versin

bence 5 yl yeterli bi süre

su gibi34 .!.:
İNŞALLAH EVLAT ACİSİ YAŞAR VE ALDATILIRSIN.
BU YAŞTA NE BOK YEMEYE ÇOCUK YAPIYORSUN. Bİ DE BANA AKIL VERİYORSUN GERİZEKALI

Bu yorum haddini acmis bir yorum bence nasıl aklınıza bu tarz vicdansizca laflar gelirde bunları yazılır ki bu çok kotu çok

5 yıl ama yarısı cocukluk zamanı ben yılların ergenliği atlattıktan sonra tam manası ile ilişki olduğunu düşünüyorum
ne diyelim hayırlısı olsun
bu kadar uğras sonucu hamile kaldın şimdi baskaları için bunu sorgulaman dert etmen verdiğin kararlardan zamanında yeterince emin olunmadığının kanıtı

bn annemi erken yaşta kaybettğim için hep istemiştim anne olmayı. Hakkımızda hayırlısı olur inş.

20 yas anne olmak için erken bir yas fakat bazen kişinin annelik duyguları fazla olabilir aile ortamı yaşadığını yer için bu yas uygun olabilir.

Eğer kendini annelige hazır hissediyorsa olabilir.

Etrafımda genç anne çok heleki yaşları ilerlemiş olanlar kızlarıyla abla kardeş gibi görünüyorlar bu hoş oluyor..

Öyle gördüğüm zaman keşkebende erken yaslarda anne oolsaydım diyorum.ama daha ben evli bile değilim hahaha

İnsanin kendini hazır hissetmesiyle ilgili bir şey

Bütün bu güzel hoş olanların yaninda daha büyük bilinç bir anne olmak en sağlıklı olani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…