- 19 Mart 2007
- 1.428
- 1.393
- 658
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beraber yaşarken de kazayla bebek olabilir...Evlenir bir de kazayla bebek olur okul falan zor. Burada okuyoruz o kadar konu. Er yada geç evleneceksin ama geri bekarlık hallerine dönemeyeceksin. 2 sene sevgili kal zaten fikirlerin de çok değişecek.
Üç günlük erkek arkadaşla, birkaç gün aynı evde kalıp adamı hamarat sanmayla, cahil aşık kız kafasıyla evlilik kararı alınmaz. Zaten bu kafayla bir dara düştün mü okulu da bırakacakmışsın gibi geliyormerhaba arkadaşlar, umarım bunu okuyan herkes iyidir ben konuları okumaya hep kafa dağıtmak için girer okurum bugün de ben bir konu açmak istedim durumu belki daha sonra uzun uzun anlatırım ama sizden akıl almaya geldim. 20 yaşındayım 25 yaşında bir erkek arkadaşım var normalde hiç erken evliliği düşünen biri değilim okulum bitmeden de düşünmezdim ama bazı durumlardan düşünmeye başladım iyi bir üniversitede iyi bir bölüm okuyorum üniversitemin bitmesine 4
yılım daha var şimdi soruyorum genç yaşta evleneniniz var mı aramızda okulu bitmeden ? yaşadığı sorunlar nelerdi pişman oldular mı ?evliyken okula giden var mı ? ve mezun olan süreçler nasıldı mutlu musunuz ? Biraz sohbet edelim benle paylaşmanızı isterim bu arada soracak olursanız erkek arkadaşımla gerçekten çok güzel bir ilişkimiz var bir kaç gün zaar zor ayarlayıp aynı evde kalabildiğimiz günler oldu gerçekten benden daha hamarattır ev işlerinde yemek konusunda ve öyle ataerkil biri değil gerçekten evlensek ev arkadaşı gibi oluruz eğlenir gezeriz her şeyi beraber yaşarız. Bunu ertelemek ya da uzatmak istemiyorum araya mesafe girsin istemiyorum o yüzden evliliği kafamda düşünmeye başladım onu aklıma sokan da erkek arkadaşım aslında okumak istersen okulunu bitirirsin evliykende sorun olmaz diyor beraber yaşamak istiyoruz
Beraber yaşarken de kazayla bebek olabilir...
Gençlerin aynı evde yaşama hayranlığını anlayamıyorum. O yaşta özgür olmak gibisi yok.![]()
Bir de bu cumelyi adam mı kurdu?aslında okumak istersen okulunu bitirirsin evliykende sorun olmaz diyor
Çok güldüm.Ben 23 yıldır hala rafadan ayarını tutturamadım.Ben yapsam kesin şekillendiricinin dışına çıkardıbana oralardan kalpli yumurta şekillendirici faaln hediye eden (cringe selalesi),