Gençliğim:(

Makale yazma çeviri yapma işi kime sormam lazım naomam lazım bı bikginiz varmı ...aslında bikere kariyerden basvurmusum beni aradılar iki ay önce home ofis çağrı merkezi diye ama hiç anlamadığım bir şeydi ve milleti arayıp neler soyleyebilirdim kendime guvenemedim ve geri cevirdim
Çağrı merkezi için öncesinde kısa bir eğitim veriyorlar benim bildiğim. Çeviri ve makale işi için özel bir yer bilmiyorum ama iş ilanı sitelerinde görüyorum arada. Yabancı diliniz ileri düzeyde ise altyazı çevirisi için dizi sitelerine ya da kitap çevirisi için yayınevlerine başvurabilirsiniz.

Çocuğu okula bırakıyorum öğleden sonra bos boş evde duruyorum...çünkü hamileyim ..ise de almazlar beni böyle zaten zor geçiyor :KK43:..çocuk okuldayken temizlik yemek zaten rutin ama ruhum doymuyor çalışmak üretmek dışarda vakit geçirmek istuyirum ama elim kolum bağlı ..part time is baktım yok hicbiyerde olsada hamileyim almazlar beni biliyorum ..netten bulunduğum şehirde part time iş ilanları diye bakıyorum başka türlü nasıl araştırılır bilmiyorum ..ama iş yok bu da bı gercek...peki bulana kdar yada bu ev sürecinde ne yapabilirim kızlar..gerçekten aklımı oynaticam çok mutsuzum evde .. arkadaş ortamı gün çay kahve değil derdim sevmiyorumda böyle şeyleri..biseye kosturayim bi ise yarayim istiyorum..şuan tek tek aktivitem çocuğu okula götürüp getirmekve ayda bir hastaneye bebeğe bakmaya gitmek...hamile kalmadan önce belediye kursuna gidiyodum sonra araba problemi oldu yürüme mesafeside değil bırakmak zorund akaldim...gençliğim böyle geçiyor çok çok üzücü degilmi bu:KK43:
Simdi boyleyse lohusalikta napicaksiniz acaba

hic derine inip arastirmak istediginiz bir konu yok mu,
hamileligi bunun icin degerlendirebilirsiniz.

hani zamanim olsa da su konuyu her seyiyle bir ogrensem dediginiz meseleler.

Ben iki dogum sonrasi iznimde de bu sekilde bir seyler secip tum gun kendimi mesgul edecek kadar okuma yapmistim, resmen hizlandirilmis yuksek lisans gibi bir sey olmustu benim icin.

Hayatımda şükür hiç boşluk yaşamadım ama hep kendim bol bol doldurdum. Sizin yerinizde olsam bebekler için birşeyler diker hem çocuğuma kullanır hem internetten satışını yapardım.

Bu arada yorumları okuyor musunuz emin olamadım. Tek tük seçip cevap veriyorsunuz. Boşuna cevap yazıp duruyorum sanki :)
bana da öyle geldi. mesleğiniz neydi dedim cevap vermemiş. başka bir üyüye ne bulursam onu yapıyordum, mesleğim yok demiş. en önceden de 9/5 mesaisi yokmuş ki. şimdi neden bu kadar takmış anlayamadım.

• Beğen
Reactions: 000
Hadi ya hastanede hiç duymamistim napsam kime sorsam bursa hastaneye gidip mi sorsam ..yalnız işsizlik seviyeme bakarmisiniz😂
Benim yaşadığım ilde kadinndogum hastanesinde ücretsiz kurs vardı hem bebek bakımı doğum ile ilgili hem de plates yaptiriyorlardi kurs sonunda da sertifika verdiler eğlenceli olabilir araştırın hatta servisle bazı kadınları getirip götürüyorlardı ücretsiz.

Hamile kalmaktan çok pişman oldunuz sanırım. Süregelen bir derdiniz yok -ailenizi kaybetmediniz, eşiniz çocuklarınız yanınızda vsvs. Doğurduktan sonra da bir iş bulursunuz. Şükredin birazcık.

Yok ama yok, çok mutsuzsunuz. Biraz olumlu olun umutlu olun ya, insanlardan değil kendinizden medet umun..

Evde belli bi süre kalmayı göze alan çocuk yapar benim bildiğim
Her neyse kv görümce elti yok mu gidin kavga edin hayatınız renklenir
Herşey söylenmiş kitap okumak için bile yer beğenmemişsiniz önerilmeyen bi bu kalmıştı

yakında 2 çocuklu gencecik bir 'anne' olacaksın, buraya açtığın başlıkla yerden yere vurmasınlar seni..
Az kalmış, boş vaktin olmayacak, çalışıp ne yapacaksın.
Çocuklarına güzel şeyler pişir, kıyafetlerini yıka, ütüle kokla, uyurken yüzlerini izle.. enerji topla.

İleri yaşlara gelipte, deli gibi anne olmayı bekleyen, binlerce yarenimiz var burda, linç yemediğine dua et.
Bu (dertlendiğin) boş günlerin kıymetini bil, tadını çıkar, seneye çocuklarınla parka çıkarsın, termosla kahveni içersin.

Başımıza ne geliyorsa zaten 'herşeye yetişmeye çalışmaktan' geliyor.
Övülmekten yükseldikçe!, totomuz yer bulmuyor :KK51:

Oturdunuz yerden calisin ben evden esya satiyorum evi yakinlar gelip alio sehir disinda olanlar yollama parasiyla satis yapiyorum eve kucuk destek olsun die girdim ama baya baya aylik mutfak masrafi ve arabanin taksiti benim bankadan gidio esimin maasiyla birlikte iyi koseye para atabiliyoruz evde durunca yatmaniza gerek yok belliki calismayi seviyorsunuz ama hamilelik ve bir cocuk var bence simdilik tadini cikarin iki cocuk zor hele yas arasi azsa benimkilerin arada 2 yas var oglum çok Akilli da kiz daha yaramaz tadini cikar bence

Oturdunuz yerden calisin ben evden esya satiyorum evi yakinlar gelip alio sehir disinda olanlar yollama parasiyla satis yapiyorum eve kucuk destek olsun die girdim ama baya baya aylik mutfak masrafi ve arabanin taksiti benim bankadan gidio esimin maasiyla birlikte iyi koseye para atabiliyoruz evde durunca yatmaniza gerek yok belliki calismayi seviyorsunuz ama hamilelik ve bir cocuk var bence simdilik tadini cikarin iki cocuk zor hele yas arasi azsa benimkilerin arada 2 yas var oglum çok Akilli da kiz daha yaramaz tadini cikar bence
EviniZdeki eskileri mi satiyorsunuz anlamadım..ben bu can sıkıntisiyla ne varne yok satarım ozaman :/ aralarında 6 yaş olacak

hic derine inip arastirmak istediginiz bir konu yok mu,
hamileligi bunun icin degerlendirebilirsiniz.

hani zamanim olsa da su konuyu her seyiyle bir ogrensem dediginiz meseleler.

Ben iki dogum sonrasi iznimde de bu sekilde bir seyler secip tum gun kendimi mesgul edecek kadar okuma yapmistim, resmen hizlandirilmis yuksek lisans gibi bir sey olmustu benim icin.
İlginç mis vallahi helal olsun size

Ben kanaviçe işlerimi satarak para kazanıyorum. Sende bir aşağılık kompleksi hissettim. Sen de hissediyor musun?
Adı aşağılık kompleksi mi bilmiyorum ama kuzenlerim falan güzel meslekleri var çocukları kresde ..çok hoşuma gidiyor çok Cool havalı görünüyorlar bu şekilde..bende dışarda bir iş istiyorum evde oturup iğne oyası kanavice gerçekten sevmiyorum

Back
X