Gençliğim:(

Valla çalışmayı, faydalı olmayı çok severim.
Bu sene en özendiğim şey ev hanımlığı oldu.
Yataktan kalkmıyorum da söküyorum kendimi.
Güne zaten yorgun başlıyorum, içimde fenalık, daralma.
Üstüne iş yükü, stresi hiç çekilmiyor.

Ev hanımının da kaliteli zaman geçireni var.
Neden aklınıza pasta kısır yiyip gün geçirmek geliyor.

Çocuğunuz okula gidiyor, onu donatmak için türlü türlü aktiviteler üretip,
tasarlayabilirsiniz. Hem size uğraş olur, hem çocuğunuzun yaratıcılığına katkısı olur.
Büyük için yaptığınız her şey küçüğe yatırım.
Yardımcı olacak, yükünüzü hafifletecek öyle düşünün.
Tadını çıkarın..

Adı aşağılık kompleksi mi bilmiyorum ama kuzenlerim falan güzel meslekleri var çocukları kresde ..çok hoşuma gidiyor çok Cool havalı görünüyorlar bu şekilde..bende dışarda bir iş istiyorum evde oturup iğne oyası kanavice gerçekten sevmiyorum
Benim de güzel bir mesleğim var. Öğretmenim ben. Atamam olmadı ama kendimce kendi paramı kazanıyorum. Sizin probleminiz gerçekten cabalamak değil.

Gönlünüzü eğlemek ve havalı olmak istiyorsunuz. Ama inanın bunlar sizi uzub vadede mutlu etmez.

Ben çalışıyorum sürekli evde olsam yapacak o kadar çok şeyim var ki... netten bir sürü ilgimi çeken şeyler var en son astronotlarin yaşantısını izledim okuyacak kitaplarım var.
Hiç birine kendimi veremiyorum. Sabahlari yorgun uyanıyorum şöyle bi 10 gün evde hiç bsy yapmadan durasim var😕 benim de gençliğim gidiyor böyle
Neyse herkesin derdi başka işte.

2 çocuk annesi olsaydım onlarla ilgilenmek, onları yetiştirmek dışında bir derdim olmazdı sanırım. İnsanın evi gibisi yok hem.

Çocuğu okula bırakıyorum öğleden sonra bos boş evde duruyorum...çünkü hamileyim ..ise de almazlar beni böyle zaten zor geçiyor :(..çocuk okuldayken temizlik yemek zaten rutin ama ruhum doymuyor çalışmak üretmek dışarda vakit geçirmek istuyirum ama elim kolum bağlı ..part time is baktım yok hicbiyerde olsada hamileyim almazlar beni biliyorum ..netten bulunduğum şehirde part time iş ilanları diye bakıyorum başka türlü nasıl araştırılır bilmiyorum ..ama iş yok bu da bı gercek...peki bulana kdar yada bu ev sürecinde ne yapabilirim kızlar..gerçekten aklımı oynaticam çok mutsuzum evde .. arkadaş ortamı gün çay kahve değil derdim sevmiyorumda böyle şeyleri..biseye kosturayim bi ise yarayim istiyorum..şuan tek tek aktivitem çocuğu okula götürüp getirmekve ayda bir hastaneye bebeğe bakmaya gitmek...hamile kalmadan önce belediye kursuna gidiyodum sonra araba problemi oldu yürüme mesafeside değil bırakmak zorund akaldim...gençliğim böyle geçiyor çok çok üzücü degilmi bu:(

Kitap okuyun. Hem yetiştireceğiniz nesil için hem kendiniz için. Sizi okurken gören çocuklarınızda olumlu etkilecek. Sizde onları yetiştirirken donanımınızı arttırmış olarak daha başarılı olacaksınız artı boş zamanınızıda çok yararlı birşeyle dolduracaksınız. Bir taşla bir çok kuş 😉

Çocuğu okula bırakıyorum öğleden sonra bos boş evde duruyorum...çünkü hamileyim ..ise de almazlar beni böyle zaten zor geçiyor :KK43:..çocuk okuldayken temizlik yemek zaten rutin ama ruhum doymuyor çalışmak üretmek dışarda vakit geçirmek istuyirum ama elim kolum bağlı ..part time is baktım yok hicbiyerde olsada hamileyim almazlar beni biliyorum ..netten bulunduğum şehirde part time iş ilanları diye bakıyorum başka türlü nasıl araştırılır bilmiyorum ..ama iş yok bu da bı gercek...peki bulana kdar yada bu ev sürecinde ne yapabilirim kızlar..gerçekten aklımı oynaticam çok mutsuzum evde .. arkadaş ortamı gün çay kahve değil derdim sevmiyorumda böyle şeyleri..biseye kosturayim bi ise yarayim istiyorum..şuan tek tek aktivitem çocuğu okula götürüp getirmekve ayda bir hastaneye bebeğe bakmaya gitmek...hamile kalmadan önce belediye kursuna gidiyodum sonra araba problemi oldu yürüme mesafeside değil bırakmak zorund akaldim...gençliğim böyle geçiyor çok çok üzücü degilmi bu:KK43:

Bence bos oturmanin tadini cikarin, nasilsa dogumdan sonra istesenizde bos oturamayacaksiniz..... :)
Ben olsam mis gibi yatarim yeminle :)

2 çocuk annesi olsaydım onlarla ilgilenmek, onları yetiştirmek dışında bir derdim olmazdı sanırım. İnsanın evi gibisi yok hem.
2 çocuk annesiyim, evden çalışıyorum. İnsanın evi gibisi yok ama bu demek değil ki bütün zamanı evde geçirmek insana yeter ve başka hiçbir şeye ihtiyacımız yok. Sadece çocuklara odaklanacağım bir hayatım olsaydı, ciddi manada söylüyorum kafayı yerdim. =) İşime ara verdiğim bir dönem oldu, o boşluğu sporla, bilgisayar oyunlarıyla dolduruyordum. İnsanın kafasının sağlam kalması için çocuk dışında da bir şeylere tutunması lazım.

Tek amacımız çocuk yetiştirmek, tek rolümüz annelik olmamalı. O yüzden konu sahibini çok iyi anlıyorum. Ama sadece ayakları yere basan planlar yapma konusunda biraz eksikleri var bence. Güzel bir işi olan, çocuklu kadınlar öyle durduk yere o hale gelmediler. Zamanında verdikleri emeklerin ödülünü alıyorlar. Konu sahibi için de çok geç değil ama.

Bunları neden yazdığıma gelirsek... =)) Birçok kişi çocuklarına odaklan, evde olmanın keyfini çıkar, keyif çat demiş de... Bu şekilde yaşamak bir insanı kolay kolay tatmin etmez. Konu sahibi de olmuyor ki, kendine yeni bir yol arıyor. İşte yapacağı şeylerin hemen maddi bir karşılığı olmasını beklemesi biraz hayalperestlik olur, hem eğitimi olmadığını, hem hamile olduğunu düşünürsek. O yüzden bence bu süreci kendini eğitmek ve yeni hobiler bulmakla geçirmeli.

Evde yapilan isler varmis. Iskura bazi firmalar sanirim evde is yapacak kisiler icin basvuruyormus. Duydum ama tam nedir bilmiyorum. Bir arastirin isterseniz.

Kitap okuyun dinlenin kısa mesafe yürüyüşler yapın temiz hava iyi gelir. Evde el işi örgü vs bunların videoları var ilgi alanınıza göre tercih edin birini ve öğrenin

Millet arayip bulamaz siz durumunuzdan dert yaniyorsunuz. Annelik den daha guzel ne olabilir ki?
Muslumansaniz eger bi ilmihal okuyun kendinizi bu alanda gelistirin muhtesem bir terapi oluyor ruhunuz doydukca

Bende hamileyim. 2 buçuk yaşına girecek kızım var. Salı günleri anne çocuk jimnastik okuluna gidiyoruz. Haftada 3 gün oyun grubu var , yaşı küçük olduğu için 1 saat o 1 saatte bende cafede kave kitap keyfindeyim. Sonra birlikte eğlence merkezine kuaföre dansa fln gideriz. Evdeyken ana okulu gibi türlü kağıtlar masamız mini mini sandalyelerimiz var , her gün ders etkinlik yapıyoruz kendinizce hayali tiyatro oyun kostüm hazırlıyoruz. Dolu dolu geçiyor. Ama ben genede sadece kendime zaman ayırmak istiyorum bu konuda eşim yardımcı saolsun ikinci dil için çalışıyorum arkadaslarımla buluşuyorum o arada baba bakıyor bende nefes alıyorum. Ama pazar günü aile günü oluyor o güne kişisel bişey koymuyorum. Demem o ki sen ne istediğine karar ver ona göre zaman geçircek olaylar bulursun.

Çocuğu okula bırakıyorum öğleden sonra bos boş evde duruyorum...çünkü hamileyim ..ise de almazlar beni böyle zaten zor geçiyor :KK43:..çocuk okuldayken temizlik yemek zaten rutin ama ruhum doymuyor çalışmak üretmek dışarda vakit geçirmek istuyirum ama elim kolum bağlı ..part time is baktım yok hicbiyerde olsada hamileyim almazlar beni biliyorum ..netten bulunduğum şehirde part time iş ilanları diye bakıyorum başka türlü nasıl araştırılır bilmiyorum ..ama iş yok bu da bı gercek...peki bulana kdar yada bu ev sürecinde ne yapabilirim kızlar..gerçekten aklımı oynaticam çok mutsuzum evde .. arkadaş ortamı gün çay kahve değil derdim sevmiyorumda böyle şeyleri..biseye kosturayim bi ise yarayim istiyorum..şuan tek tek aktivitem çocuğu okula götürüp getirmekve ayda bir hastaneye bebeğe bakmaya gitmek...hamile kalmadan önce belediye kursuna gidiyodum sonra araba problemi oldu yürüme mesafeside değil bırakmak zorund akaldim...gençliğim böyle geçiyor çok çok üzücü degilmi bu:KK43:
öneren olmuştur ama kazak, yelek, lif gibi şeyler örebilirsiniz
youtube'da birçok video var değişik modeller
bunları yapıp satabilirsiniz
kendi bebenize patik de örersiniz

film dizi kitap gibi şeyler de var örnek verebileceğim
ben keçeden anahtarlık yapıp satıyordum kapı kapı hala da yaparım arada, öğrenciyim
siz internet üzerinden satabilirsiniz bunları

Spora başlayın zaten hamileymişsiniz hamile yogası tavsiye ederim :) kendinizi bu kadar strese sokmayın halk eğitimlerin kursları vs var hiç olmadı onlara baş vurun

Çok çok üzücü falan değil, abartmayın yahu.
Sanki dermansız hastalığınız var.
Kendinize bin türlü hobi bulabilirsiniz bence.
İlla para kazanacam diyorsanız onu da bulursunuz, ama biraz daha zahmetli olur da.
Asil şunu merak ettim, bu kadar sikildiysaniz madem neden ikinci çocuğa giriştiniz ki...

Ben de evde kalabilsem diye bakıyorum.
İstediğim saatte kalksam hesap verme derdi yok koşturma yok işime karışan yok oh mis

Back
X