- Konu Sahibi KristaLBebeK
-
bende seninle aynı fikirdeyim gerçi yaşım daha genç ama :) işte...evlenince insan sanki bi 20 yıl yaşlanmış gibi oluyor o yüzden bazen böle sitemler yapabilio :)gençliüim geri gelse önce üniversiteyi okurdum okul yıllarımı iyi değerlendirirdim sonra erkenden evlenmezdim ama sonra yine kocamla evlenirdim
Kaç kez dinledim hatırlamıyorum. Bu tarz pek bana uygun değildir ama şarkı beni acayip bağladı.
Yaşım 22 ve dinledikçe şunu söylüyorum: Dilerim bu şarkıyı gençlik gittikten sonra da severek dinlerim, içlenerek değil...
En çok acıdığım şey varken kıymeti bilinmeyenler için sonradan ah çekmek zira..
bende seninle aynı fikirdeyim gerçi yaşım daha genç ama :) işte...evlenince insan sanki bi 20 yıl yaşlanmış gibi oluyor o yüzden bazen böle sitemler yapabilio :)
sana ohaa diorum yanii gıcıkkkk sın kızımmm gıcıkk :))) 25 yaşında çiçei burnunda gül gibi gençbir bayanım canım hıhhhhhhyasin daha genc miiiiiisen gencsen bende daha dogmadim...
sana ohaa diorum yanii gıcıkkkk sın kızımmm gıcıkk :))) 25 yaşında çiçei burnunda gül gibi gençbir bayanım canım hıhhhhhh
beğenemdin mi cicimmmmm :) senin daha çiçeğin fidan bilem vermemişşş bebek bebek bebek :)))))ciceeeaaaa burnundaaaaaaaaaaaa
beğenemdin mi cicimmmmm :) senin daha çiçeğin fidan bilem vermemişşş bebek bebek bebek :)))))
Gençliğimi geri verseler bu kez en çok kendimi severimmmmmm
evet cok güzel bır sarkı....
evet canım ne güzeldi vlla herşey :)yasamak istedim bir an daha var.o zamanda takvim simdiden daha gencsin diyordu.oda dugunumu kinami yasadigim hafta prensesligi yasadik hepimiz degilmi o gunlerde.
kim tutar seni :)))))Gençliğimi geri verseler bu kez en çok kendimi severimmmmmm
evet canım çok güzel bi şarkı gerçektenEvet bende çok beğeniyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?