''GENÇLİĞİMİ GERİ VERSELER'' Diyenler buyrun....

KristaLBebeK

.•*´¯`♥ الله ♥
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2011
4.060
18
358
İstanbul
Kimleri sevdik kimleri sildik
Kimleri peşine düştük genç ömrümüzde

Yüz göz olduk yar seninle
Sözümüzü esirgemez olduk
GENÇLİĞİMİ GERİ VERSELER.....
Bu kez en çok kendimi severim

Veririm o yari de
Kime sevdirirse sevdirsin
Kimi öldürürse öldürsün
Kimi güldürürse güldürsün
Umurumda değil
Kaşı gözü gül yüzü yıllarım gitti
Yıllarım gitti

Bir düşün niye geldik bugüne diye
Kimlerin sözüne gittik genç ömrümüzde,

Yüz göz olduk yar seninle
Sözümü esirgemez olduk
GENÇLİĞİMİ GERİ VERSELER.....
Bu kez en çok kendimi severim

Veririm o yari de
Kime sevdirirse sevdirsin
Kimi öldürürse öldürsün
Kimi güldürürsü güldürsün
Umurumda değil
Kaşı gözü gül yüzü yıllarım gitti
Yıllarım gitti

Son düzenleme:
Size gençliğinizi, kaybetmiş yıllarınızı verseler siz ne yapardınız......:85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85:

Son düzenleme:
gençliüim geri gelse önce üniversiteyi okurdum okul yıllarımı iyi değerlendirirdim sonra erkenden evlenmezdim ama sonra yine kocamla evlenirdim

Kaç kez dinledim hatırlamıyorum. Bu tarz pek bana uygun değildir ama şarkı beni acayip bağladı.

Yaşım 22 ve dinledikçe şunu söylüyorum: Dilerim bu şarkıyı gençlik gittikten sonra da severek dinlerim, içlenerek değil...

En çok acıdığım şey varken kıymeti bilinmeyenler için sonradan ah çekmek zira..

gençliüim geri gelse önce üniversiteyi okurdum okul yıllarımı iyi değerlendirirdim sonra erkenden evlenmezdim ama sonra yine kocamla evlenirdim
bende seninle aynı fikirdeyim gerçi yaşım daha genç ama :) işte...evlenince insan sanki bi 20 yıl yaşlanmış gibi oluyor o yüzden bazen böle sitemler yapabilio :)

evet çok güzel bi şarkı bende o şarkıdan esinlenerek böle bi topc açmaya karar verdim :) inşallah dediğin gibi olur....insanlar varken kıymet bilmez zaten bu doğamızda var canım sonradan kıymet bilenlerdeniz biz:))

insan hep hissettigi yastadir ama gencligimi geri verselerdi ben yine esimle flört ettigim zamani ister yeniden o 4 yili yasamak isterdim.

ben daha gencim belki ilerde dinlerim bu sarkiyi...banada cocuklugumu verseler olmaz mi...

yasamak istedim bir an daha var.o zamanda takvim simdiden daha gencsin diyordu.oda dugunumu kinami yasadigim hafta prensesligi yasadik hepimiz degilmi o gunlerde.

Ayyyy ne yapayım ben gençliğimi!!!
Şimdiki halimle baş edemiyorum ben.
Baştan saramıcam onca olayı!
İleri daha da ileri gitmek istiyorum,şöyle 10 yıl sonrasına falan!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…