Gene vurdu çocuksuzluk 😞

Rabbim kısa zamanda siz ve sizin gibi canı gönülden evlat isteyen herkese nasip etsin yalnız henüz 2 yıl olmuş, vakti var demek ki, yaş küçükse problem etmeyin bile. Vakti gelmemişse tedaviniz bile boşa. İnşallah gerek kalmadan olur.
Bu arada 2 sene dile kolay demişsiniz. Ben 4 yıl bekledim. Borçlardan dolayı tedavi de olamadım. Borçlar bitti bebek kendiliğinden geldi şükür. Allahın bildiği vardır

3. Yıla girmiş bulunmaktayiz. Hakkimizda hayirlisi olsun beklemekten baska caremiz yok. Keşke gününü bilebilsek de hic stres yapmasak o günü beklesek..

Herseyin zamani var inanin, evlenmenin de bebegin de.. biz kullar acele ediyoruz ama umudunuzu yitirmeyin. Olacak ama zamsni simdi degil demek ki diye kendinizi motive edin..

Cocugu olmayan birinciyi tup bebekle yapan bir tanidigima daha da senin cocugun olmaz dedi doktor. Sonra kendiliginden ikinciye hamile kaldi simdi ucuncuye hamile uc erkek :) allahtan umut kesilmez boyle hikayeler cok var herseyin zamani vardir umutsuzluga kapilmayin.

Tahlillerim olmasi gerektigi gibi canim butun hepsine bakildi. Sonucta degerlere bakiliyor rahim filmi cekiliyor neden yalan atsinlarki hersey ortada
hangi testlere bakildigida onemli
yanlis anlamayin bu sekilde bir sey yok yaa olur diyip cok arkadasima defalarca asilama tup yapildi sonuc genetik arastirmada kan pihtilasmasi bende ozeldede asilama yaptiran bir insanim ama sunu oğrendim bu isin ehili uni hastaneleri tup bebek merkezleri
eger bir tup bebek merkezine gidiyorsaniz haklisiniz ama kadin dogum sa suphelenin

kimi evlenınce hemen çocuk yapanları anlamıyorum yağ der..
kımıde boyle konu açar.
Rabbim en hayırlı ,en vakıtlı günde eline yavrunu almayı nasip etsin inşAallah.

yaş 25 henüz ama umutlarım gün geçtikçe tükenmeye başladı
inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
araştırma yapıldı mı gen testleri vs.
Yok canım doktorum gerek yok dedi çoğunda bişey çıkmıyor iyice kafam karışır dedi kam sulandırıcı iğneye başlayacak kalp atışı duyunca

Yok canım doktorum gerek yok dedi çoğunda bişey çıkmıyor iyice kafam karışır dedi kam sulandırıcı iğneye başlayacak kalp atışı duyunca
bende 2 gende çıktı pıhtılaşma doktorum hamilelik olur olmaz başlayacak kan sulandırıcıya ama pıhtılaşma çıkmasa da başlayacaktım dedi.
bi hsg kaldı bakalım

Seni o kadar iyi anlıyorum ki, yan masada eşime benzeyen bebek görüp ağladığımı bilirim. Rabbim bize de tüm isteyenlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Dua edeceğim sana
Ay eşine benzeyen bebek görünce duygulanan bir ben değilmişim demek. Eşim ne öyle elinden zorla aldıkları çocuğunu görmüş gibi bakıyorsun demişti. Bizim daha ilk denememiz bile sayılmaz bebek için bir iki gün denedik sadece ama önceden eşim istemiyordu çocuk, ben istiyordum. Sanki benim hiç çocuğum olmayacak gibi gelir ağlardım. Hala da öyleyim ya nedendir bilmem. Allah yıllarca deneyenlere sabır versin.

Seni çok iyi anlıyorum problemin çok büyük değilse olacağına inanıyorum daha iki yıllık evlisin belki normal yoldan bile olur. Benim evliliğimin 7. Yılındayım olmuyor gitmediğimiz doktor kalmadı bir sürü tedaviler vs. Ve artık uğraşmayın diyor doktor donasyon öneriyorlar

Allah yardinciniz olsun.. en kisa zamanda bizede nasip olur insallah.. pes etmeyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…