amin insallah tesekkur ederimEn kısa zamanda ins sizinde olur
Sizde yasar tadarsiniz o duyguyu
3. Yıla girmiş bulunmaktayiz. Hakkimizda hayirlisi olsun beklemekten baska caremiz yok. Keşke gününü bilebilsek de hic stres yapmasak o günü beklesek..Rabbim kısa zamanda siz ve sizin gibi canı gönülden evlat isteyen herkese nasip etsin yalnız henüz 2 yıl olmuş, vakti var demek ki, yaş küçükse problem etmeyin bile. Vakti gelmemişse tedaviniz bile boşa. İnşallah gerek kalmadan olur
Boya bir sey olmaz daha yumurtlama döneminde bile degilsindir. Birsey olacagini sanmiyorumBu ay belki tutar diye sacimi boyamaya korkuyorum boyasammi bilmiyorum bu gün adetim bitti
Herseyin zamani var inanin, evlenmenin de bebegin de.. biz kullar acele ediyoruz ama umudunuzu yitirmeyin. Olacak ama zamsni simdi degil demek ki diye kendinizi motive edin..Anlayisiniz icin tesekkur ederim ben herkes adina. Empati yapmissiniz guzel dusunmussunuz. Kimisi var dediginiz gibi insanin gozune sokar gibi paylasiyor. Ve bu konuda bi story sonrasi yazma gereyi duydum sosyal medyada bi bayan var fenomen cabalarinda. Takip ediyordum onu. Oda bana yakin geliyordu onunda bebegi olmuyordu hep anlatiyordu storylerinde tup bebekle hamile kaldi. Suan bebeginin her anini story atiyor inanmazsiniz her anini.. bilmiyorum banami tuhaf geliyor.. bir de tatli bebegi masallah. Ama sende bizim gibi bu yollardan gecmissin bu bencillik degilde ne ? Normal bi insanda degil ustelik fenomen binlere hitap ediyor.. bilmiyorum beni etkiledi. Ki 2 aydid ne guzel unutmustum
hangi testlere bakildigida onemliTahlillerim olmasi gerektigi gibi canim butun hepsine bakildi. Sonucta degerlere bakiliyor rahim filmi cekiliyor neden yalan atsinlarki hersey ortada
yaş 25 henüz ama umutlarım gün geçtikçe tükenmeye başladıAynı durum canım benimde 2 düşük yaş 32 bekliyoruz
Yok canım doktorum gerek yok dedi çoğunda bişey çıkmıyor iyice kafam karışır dedi kam sulandırıcı iğneye başlayacak kalp atışı duyuncayaş 25 henüz ama umutlarım gün geçtikçe tükenmeye başladı
inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
araştırma yapıldı mı gen testleri vs.
bende 2 gende çıktı pıhtılaşma doktorum hamilelik olur olmaz başlayacak kan sulandırıcıya ama pıhtılaşma çıkmasa da başlayacaktım dedi.Yok canım doktorum gerek yok dedi çoğunda bişey çıkmıyor iyice kafam karışır dedi kam sulandırıcı iğneye başlayacak kalp atışı duyunca
Evet hanımlar.. cok daha öncedende acmistim konu burada. Biz 2 yillik evliyiz ve ilk günden beri bebek istiyoruz. Ama henuz nasip olmadı. Arada böyle vuruyor bana icimi dökecek yer arıyorum. Insallah bir gün bizede isteyen herkesede rabbim evlat sahibi olmayi nasip eder.. internette herkes bebekleriyle paylasimlar yapiyorlar veya ozellikle bu aralar cok fazla hamile haberi aliyorum. Asla kiskanmak değil hatta o bebeklerini paylasanlari gülerek izliyorum simdi bizimde olsaydi keske bi tane böyle evimizde diyorum sonra bi iç cekiyorum.. bilmiyorum bu ne zamana kadar boyle insallah en yakin zamanda rabbim duasi kabul olmus kul sevinci yasatir bizede.. 2 ay once asilama denedik bu arada nasip olmadi 2 aydir tedaviye ara verdim onumuzdeki ay bidaha bismillah diycez insallah. Bi iç dökmek istedim dedigim gibi arada bana geliyor böyle sıkıntı.. okudugunuz icin tesekkur ederim
Evet hanımlar.. cok daha öncedende acmistim konu burada. Biz 2 yillik evliyiz ve ilk günden beri bebek istiyoruz. Ama henuz nasip olmadı. Arada böyle vuruyor bana icimi dökecek yer arıyorum. Insallah bir gün bizede isteyen herkesede rabbim evlat sahibi olmayi nasip eder.. internette herkes bebekleriyle paylasimlar yapiyorlar veya ozellikle bu aralar cok fazla hamile haberi aliyorum. Asla kiskanmak değil hatta o bebeklerini paylasanlari gülerek izliyorum simdi bizimde olsaydi keske bi tane böyle evimizde diyorum sonra bi iç cekiyorum.. bilmiyorum bu ne zamana kadar boyle insallah en yakin zamanda rabbim duasi kabul olmus kul sevinci yasatir bizede.. 2 ay once asilama denedik bu arada nasip olmadi 2 aydir tedaviye ara verdim onumuzdeki ay bidaha bismillah diycez insallah. Bi iç dökmek istedim dedigim gibi arada bana geliyor böyle sıkıntı.. okudugunuz icin tesekkur ederim
hsg neden istedi canimbende 2 gende çıktı pıhtılaşma doktorum hamilelik olur olmaz başlayacak kan sulandırıcıya ama pıhtılaşma çıkmasa da başlayacaktım dedi.
bi hsg kaldı bakalım
hamile kalamadım düşükten sonra tedaviye rağmen ve belki düşük nedeni rahimle alakalı bi bozukluk olablir diye de ben istedimhsg neden istedi canim
Ay eşine benzeyen bebek görünce duygulanan bir ben değilmişim demek. Eşim ne öyle elinden zorla aldıkları çocuğunu görmüş gibi bakıyorsun demişti. Bizim daha ilk denememiz bile sayılmaz bebek için bir iki gün denedik sadece ama önceden eşim istemiyordu çocuk, ben istiyordum. Sanki benim hiç çocuğum olmayacak gibi gelir ağlardım. Hala da öyleyim ya nedendir bilmem. Allah yıllarca deneyenlere sabır versin.Seni o kadar iyi anlıyorum ki, yan masada eşime benzeyen bebek görüp ağladığımı bilirim. Rabbim bize de tüm isteyenlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Dua edeceğim sana
Allah yardinciniz olsun.. en kisa zamanda bizede nasip olur insallah.. pes etmeyin benceSeni çok iyi anlıyorum problemin çok büyük değilse olacağına inanıyorum daha iki yıllık evlisin belki normal yoldan bile olur. Benim evliliğimin 7. Yılındayım olmuyor gitmediğimiz doktor kalmadı bir sürü tedaviler vs. Ve artık uğraşmayın diyor doktor donasyon öneriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?