- 17 Aralık 2015
- 27.119
- 49.576
- 598
ozel hastane hic bir sebep yok diyosa inanmayin derimEvet canim
Canım okurken bi an ben yazmışım gibi okudum aynı duyguları yaşıyoruz bende 2 yıllık evliyim çocuk yok sanki istedikcede inatla sorunlar çıkıyor esimde varikosel çıktı ben bugün aşılama yaptırmak istediğim için hastaneye gittik hormonlar iyi çıktı ama polikistik over başlangıcı çıktı eşim tekrar muayene oldu aşılama onerilmedi illaa ameliyat olacaksın diyor doktorlar asilamada yaotiramayacagiz uygun görmedilerEvet hanımlar.. cok daha öncedende acmistim konu burada. Biz 2 yillik evliyiz ve ilk günden beri bebek istiyoruz. Ama henuz nasip olmadı. Arada böyle vuruyor bana icimi dökecek yer arıyorum. Insallah bir gün bizede isteyen herkesede rabbim evlat sahibi olmayi nasip eder.. internette herkes bebekleriyle paylasimlar yapiyorlar veya ozellikle bu aralar cok fazla hamile haberi aliyorum. Asla kiskanmak değil hatta o bebeklerini paylasanlari gülerek izliyorum simdi bizimde olsaydi keske bi tane böyle evimizde diyorum sonra bi iç cekiyorum.. bilmiyorum bu ne zamana kadar boyle insallah en yakin zamanda rabbim duasi kabul olmus kul sevinci yasatir bizede.. 2 ay once asilama denedik bu arada nasip olmadi 2 aydir tedaviye ara verdim onumuzdeki ay bidaha bismillah diycez insallah. Bi iç dökmek istedim dedigim gibi arada bana geliyor böyle sıkıntı.. okudugunuz icin tesekkur ederim
Soyle dusunebilirsiniz, ilk hamileligimizde cok istedik cocuk sahibi olmayi. Dogumunda nasil olacagini biliyoruz, teoride. Doguma haziriz da. Ama pratikte dogurmam diyeni mi istersiniz hastanede korkudan hafiften sok gecireni mi, ama hepimiz guya hazirdik. Istemeyin anlaminda yazmadim bunlari. Cok istedim, zor oldu ama oldu. Bu sefer de ozel bir cocuk. Demem o ki, tek dusundugunuz seyle sinanirsiniz. Bu arada bu ozel cocugun babasi sorumlulugu kaldiramadi. Erkeklerin cocuk sorumlulugu almaya hazir olup olmadigini cocuk olduktan sonra anlayabilirsiniz. Yani cok gec. Hakkinizda hayirlisi olsun.Yani istemeyim mi ? :) maddi manevi hazırız biz zaten dedigim gibi benim anaç bi ruhum vardir annem babam ayrildktan sonra kardesime ve eve ben bakmiştim. Esimde olgun bi insan ve oda babacan biridir. Cocuklari cok seviyoruz hazir hissetmesek zaten bu kadar ugrasmayiz inanin. Kader sonrasinda neler gosterir bilemeyiz tabiki ama ya oyle olursa diye dusunursek hic bi zaman bi iş beceremeyiz
Amin insallah. Anne babam ayrı onun sınavini yaşadim bekarken. Smdi birde boyle sinavla deneniyoruz rabbim boyle uygun gördü demek.. herseyin hayirlisi
Merhaba, herseyin zamani var, zamani gelince olacaktir bebeginiz..Evet hanımlar.. cok daha öncedende acmistim konu burada. Biz 2 yillik evliyiz ve ilk günden beri bebek istiyoruz. Ama henuz nasip olmadı. Arada böyle vuruyor bana icimi dökecek yer arıyorum. Insallah bir gün bizede isteyen herkesede rabbim evlat sahibi olmayi nasip eder.. internette herkes bebekleriyle paylasimlar yapiyorlar veya ozellikle bu aralar cok fazla hamile haberi aliyorum. Asla kiskanmak değil hatta o bebeklerini paylasanlari gülerek izliyorum simdi bizimde olsaydi keske bi tane böyle evimizde diyorum sonra bi iç cekiyorum.. bilmiyorum bu ne zamana kadar boyle insallah en yakin zamanda rabbim duasi kabul olmus kul sevinci yasatir bizede.. 2 ay once asilama denedik bu arada nasip olmadi 2 aydir tedaviye ara verdim onumuzdeki ay bidaha bismillah diycez insallah. Bi iç dökmek istedim dedigim gibi arada bana geliyor böyle sıkıntı.. okudugunuz icin tesekkur ederim
Aynı durum canım benimde 2 düşük yaş 32 bekliyoruzbenimle beraber hamile kalan kaç kişi doğum yaptı etrafımdaki tüm arkadaşlarım akrabalarım benden küçükler bile evlat sahibi oldu benim 2 düşüğüm oldu bide acısını yaşadım. Sanki artık o çocuğu olanlar bana acıyomuş gibi hissediyorum konuşma ve tavırlardan hatta öyle diyebilirim. bazen düşünüyorum neden ben Allahım . İsyan etmek değil ama neden hep kötü şeyler bana geliyo neden hep çile çeken benim bilmiyorum. Artık hamile kalmaktan korkuyorum ki zaten kalamıyorum da . Milletin çocuğu yürümeye başladı ben hala hastaneler ilaçalr iğneler kendimi eksik aciz hissediyorum . Aklıma geldikçe ağlıyorum saatlerce gözlerim şiş dolaşıyorum günlerce. Artık dayanılmaz oldu evlat hasreti de acısı da. Beni tek mutlu edecek şey bu biliyorum ama Allah vermeyince elden bişey gelmiyor. Yolda görüyorum bazen ne insnalrın çocuğu var Allah istemeyene kaç tane veriyo biz arayıp bulamıyoruz ve o insanlar kıymetini bilmiyo ya bunun çıldırıyorum. Maddi manevi tükendim artık. Pes etmeme ramak kaldı.
kusura bakmayın ben de çok dolmuşum yazıdıkça geldi devamı
Evet hanımlar.. cok daha öncedende acmistim konu burada. Biz 2 yillik evliyiz ve ilk günden beri bebek istiyoruz. Ama henuz nasip olmadı. Arada böyle vuruyor bana icimi dökecek yer arıyorum. Insallah bir gün bizede isteyen herkesede rabbim evlat sahibi olmayi nasip eder.. internette herkes bebekleriyle paylasimlar yapiyorlar veya ozellikle bu aralar cok fazla hamile haberi aliyorum. Asla kiskanmak değil hatta o bebeklerini paylasanlari gülerek izliyorum simdi bizimde olsaydi keske bi tane böyle evimizde diyorum sonra bi iç cekiyorum.. bilmiyorum bu ne zamana kadar boyle insallah en yakin zamanda rabbim duasi kabul olmus kul sevinci yasatir bizede.. 2 ay once asilama denedik bu arada nasip olmadi 2 aydir tedaviye ara verdim onumuzdeki ay bidaha bismillah diycez insallah. Bi iç dökmek istedim dedigim gibi arada bana geliyor böyle sıkıntı.. okudugunuz icin tesekkur ederim
[/Q
Ovulasyon TEstini denedinmi hiç ?Evet hanımlar.. cok daha öncedende acmistim konu burada. Biz 2 yillik evliyiz ve ilk günden beri bebek istiyoruz. Ama henuz nasip olmadı. Arada böyle vuruyor bana icimi dökecek yer arıyorum. Insallah bir gün bizede isteyen herkesede rabbim evlat sahibi olmayi nasip eder.. internette herkes bebekleriyle paylasimlar yapiyorlar veya ozellikle bu aralar cok fazla hamile haberi aliyorum. Asla kiskanmak değil hatta o bebeklerini paylasanlari gülerek izliyorum simdi bizimde olsaydi keske bi tane böyle evimizde diyorum sonra bi iç cekiyorum.. bilmiyorum bu ne zamana kadar boyle insallah en yakin zamanda rabbim duasi kabul olmus kul sevinci yasatir bizede.. 2 ay once asilama denedik bu arada nasip olmadi 2 aydir tedaviye ara verdim onumuzdeki ay bidaha bismillah diycez insallah. Bi iç dökmek istedim dedigim gibi arada bana geliyor böyle sıkıntı.. okudugunuz icin tesekkur ederim
Tahlillerim olmasi gerektigi gibi canim butun hepsine bakildi. Sonucta degerlere bakiliyor rahim filmi cekiliyor neden yalan atsinlarki hersey ortadaozel hastane hic bir sebep yok diyosa inanmayin derim
Sizin durumunuz daha zormus. Allah yardimciniz olsun insallah tedavisi neyse olun bi an once bebegimize kavusalim insallahCanım okurken bi an ben yazmışım gibi okudum aynı duyguları yaşıyoruz bende 2 yıllık evliyim çocuk yok sanki istedikcede inatla sorunlar çıkıyor esimde varikosel çıktı ben bugün aşılama yaptırmak istediğim için hastaneye gittik hormonlar iyi çıktı ama polikistik over başlangıcı çıktı eşim tekrar muayene oldu aşılama onerilmedi illaa ameliyat olacaksın diyor doktorlar asilamada yaotiramayacagiz uygun görmedileraslında olur ama demekki şans düşük olur o yüzden ameliyat ol dediler galiba her neyse adet bittikten sonra hsg cektircem bakalım ne olacak aksine esimde uzman çavuş olacak ameliyat olanı eliyorlar çok zor bir durum çoookkkkkkk
Anlayisiniz icin tesekkur ederim ben herkes adina. Empati yapmissiniz guzel dusunmussunuz. Kimisi var dediginiz gibi insanin gozune sokar gibi paylasiyor. Ve bu konuda bi story sonrasi yazma gereyi duydum sosyal medyada bi bayan var fenomen cabalarinda. Takip ediyordum onu. Oda bana yakin geliyordu onunda bebegi olmuyordu hep anlatiyordu storylerinde tup bebekle hamile kaldi. Suan bebeginin her anini story atiyor inanmazsiniz her anini.. bilmiyorum banami tuhaf geliyor.. bir de tatli bebegi masallah. Ama sende bizim gibi bu yollardan gecmissin bu bencillik degilde ne ? Normal bi insanda degil ustelik fenomen binlere hitap ediyor.. bilmiyorum beni etkiledi. Ki 2 aydid ne guzel unutmustumMerhaba, herseyin zamani var, zamani gelince olacaktir bebeginiz..
bu arada gecen yil dogum yaptim ve bebegimin fotosunu paylasmadim cunku cocuk sahibi olmak isteyen ve o kadar yipranan sevdigim arkadaslarim var ki, kiskanmak degil asla, neden kiskansinlar Allah onlara da nasip edecek insallah ama insanin gozune sokar gibi olmasin istemedim, zaten zorlu bi surec bu durum..bazilari iyiniyetle paylasirken bazilari da gercekten nispet yapar gibiler. Oysaki kimin ne zaman neyle intihan olacagi belirsiz. Biraz dusunceli olunmali bence.. insallah Allah size saglikla bi bebek nasip eder, sabir ve beklrmrk gerek bazen, biz insanoglu bazen sabirederken zorlaniyoruz, zaman getirsin bi bebek size...
Denedim evet ama bi faydasini gormedim. Zaten doktora gidiyorum ona artik gerek duymuyorum yumurta takibi yapildigi icin o daha kesin yani sonucta ultrasonda hersey gozukuyor.Ovulasyon TEstini denedinmi hiç ?
Allahtan umit kesilmez.. insallah tez zamanda haykiririz buralarda..Aynı durum canım benimde 2 düşük yaş 32 bekliyoruz
2 sene nedir ki demesi kolay tabi bi an da cikiyor dilden bide gelin bize sorun :) dile kolay 2 yıl :)Cocugunuz mutlaka olacak. Ama bu gunlerinizi bu streslerle harcamayın. Bebekten sonra uzulursunuz boş zamanlarımı harcamısım diye.Eşinizle vakit geçirin eğlenin 2 sene nedir ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?