Gene vurdu çocuksuzluk 😞

Canım okurken bi an ben yazmışım gibi okudum aynı duyguları yaşıyoruz bende 2 yıllık evliyim çocuk yok sanki istedikcede inatla sorunlar çıkıyor esimde varikosel çıktı ben bugün aşılama yaptırmak istediğim için hastaneye gittik hormonlar iyi çıktı ama polikistik over başlangıcı çıktı eşim tekrar muayene oldu aşılama onerilmedi illaa ameliyat olacaksın diyor doktorlar asilamada yaotiramayacagiz uygun görmediler aslında olur ama demekki şans düşük olur o yüzden ameliyat ol dediler galiba her neyse adet bittikten sonra hsg cektircem bakalım ne olacak aksine esimde uzman çavuş olacak ameliyat olanı eliyorlar çok zor bir durum çoookkkkkkk

Aynı dert bende de var. 2 buçuk yıldır evliyim. Dış gebelik geçirdim. Şu an tek tüpüm var. Vardır bir hayır diyorum..
Her gece rüyamda bebeğim olduğunu görüyorum.. Allah aratmasın derler ya ne doğruymuş.
İnşallah nasip olur bize de...

Soyle dusunebilirsiniz, ilk hamileligimizde cok istedik cocuk sahibi olmayi. Dogumunda nasil olacagini biliyoruz, teoride. Doguma haziriz da. Ama pratikte dogurmam diyeni mi istersiniz hastanede korkudan hafiften sok gecireni mi, ama hepimiz guya hazirdik. Istemeyin anlaminda yazmadim bunlari. Cok istedim, zor oldu ama oldu. Bu sefer de ozel bir cocuk. Demem o ki, tek dusundugunuz seyle sinanirsiniz. Bu arada bu ozel cocugun babasi sorumlulugu kaldiramadi. Erkeklerin cocuk sorumlulugu almaya hazir olup olmadigini cocuk olduktan sonra anlayabilirsiniz. Yani cok gec. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Umarım en kısa zamanda Allahım yüzünü hayırlısı ile güldürür canım. Şuanda şunu düşünüyorum Rabbim ol derse oluyor. Vermiyorsa zamanı değildir henüz. Bende eşimle 10 yıldır beraberim 4 yıldır evliyiz. Çocuk diye bir düşüncemiz yoktu korunuyordum gebe kalmışım ben hiç ihtimal vermemiştim gecikti dedim sonra kanamam oldu meğersem korunurken gebe kalmışım ama düşük oldu. Kanamaylaöğrendim. Sonra istemeye başladık. Düşükten sonra gebe kaldı 4,5 aylıkken kaybettim kızımıda şimdi 2 ay yeniden denedik olmadı bu ay korunmaya başladım hap içiyorum ama bu ayda çok değişik şeyler yaşıyorum hatta korunduğum halde gebe olduğumu düşünüyorum (İnşallah yanılmıyorumdur) Ama hep duam şudur Allahım hayırlı zamansa sağlıkla gönlümdekini ömrüme hayırlı eylesin inşallah

Amin insallah. Anne babam ayrı onun sınavini yaşadim bekarken. Smdi birde boyle sinavla deneniyoruz rabbim boyle uygun gördü demek.. herseyin hayirlisi

Allah hem gönlüne göre versin hem de çokkk hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah en hayırlı tez vakitte

Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip edecektir inşaAllah. Yeter ki sabredelim.

Bizimde 6 sene olmadı. Geçen sene tüp bebek denedik tutmadı.

Bu sene mart ayında eşim daha önce de ara ara yediği macunu yerken ben de çörekotu kürü yaptım ve Rabbim lutfetti

Konu linkimi atayım daha detaylı okumak isterseniz ;

Vakti gelince oluyor inanın. İşte o zaman herşey bahane oluyor

En Hayırlısını dilemek gerekli, bizim için neyin hayırlı neyin hayırsız olduğunu biz bilemiyoruz çünkü..
insallah nasibinizde anne baba olmak vardır .. evladı olup da ilerde ondan yana dertli olan, olup da hayırsız olan bir sürü ana babaya sorsak, olmamasını tercih ederlerdi eminiz ki
Ama tabii ki bu bir teselli değil .. insallah hayırlı zamanda, kolaylıkla yavrunuza kavuşursunuz
iki sene çok erken olmuyor diye ümitsizliğe kapılmak için...

Merhaba, herseyin zamani var, zamani gelince olacaktir bebeginiz..
bu arada gecen yil dogum yaptim ve bebegimin fotosunu paylasmadim cunku cocuk sahibi olmak isteyen ve o kadar yipranan sevdigim arkadaslarim var ki, kiskanmak degil asla, neden kiskansinlar Allah onlara da nasip edecek insallah ama insanin gozune sokar gibi olmasin istemedim, zaten zorlu bi surec bu durum..bazilari iyiniyetle paylasirken bazilari da gercekten nispet yapar gibiler. Oysaki kimin ne zaman neyle intihan olacagi belirsiz. Biraz dusunceli olunmali bence.. insallah Allah size saglikla bi bebek nasip eder, sabir ve beklrmrk gerek bazen, biz insanoglu bazen sabirederken zorlaniyoruz, zaman getirsin bi bebek size...

Cocugunuz mutlaka olacak. Ama bu gunlerinizi bu streslerle harcamayın. Bebekten sonra uzulursunuz boş zamanlarımı harcamısım diye. Eşinizle vakit geçirin eğlenin 2 sene nedir ki.

Aynı durum canım benimde 2 düşük yaş 32 bekliyoruz

Ovulasyon TEstini denedinmi hiç ?

Sizin durumunuz daha zormus. Allah yardimciniz olsun insallah tedavisi neyse olun bi an once bebegimize kavusalim insallah

Anlayisiniz icin tesekkur ederim ben herkes adina. Empati yapmissiniz guzel dusunmussunuz. Kimisi var dediginiz gibi insanin gozune sokar gibi paylasiyor. Ve bu konuda bi story sonrasi yazma gereyi duydum sosyal medyada bi bayan var fenomen cabalarinda. Takip ediyordum onu. Oda bana yakin geliyordu onunda bebegi olmuyordu hep anlatiyordu storylerinde tup bebekle hamile kaldi. Suan bebeginin her anini story atiyor inanmazsiniz her anini.. bilmiyorum banami tuhaf geliyor.. bir de tatli bebegi masallah. Ama sende bizim gibi bu yollardan gecmissin bu bencillik degilde ne ? Normal bi insanda degil ustelik fenomen binlere hitap ediyor.. bilmiyorum beni etkiledi. Ki 2 aydid ne guzel unutmustum

Cocugunuz mutlaka olacak. Ama bu gunlerinizi bu streslerle harcamayın. Bebekten sonra uzulursunuz boş zamanlarımı harcamısım diye. Eşinizle vakit geçirin eğlenin 2 sene nedir ki.
2 sene nedir ki demesi kolay tabi bi an da cikiyor dilden bide gelin bize sorun :) dile kolay 2 yıl :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…