Gene vurdu çocuksuzluk 😞

Danismadim daha gidince sorcam bende adet olunca gideceğim,aynen o sebepten stres açısından kullanmak istiyorum. Aslinda 8 sene kullandım. 4 yıldır kullanmıyorum,o toplara da cok girmek istemiyorum ama ne bilimmm siz stres olmus muydunuz? Zor yaaa

Yani istemeyim mi ? :) maddi manevi hazırız biz zaten dedigim gibi benim anaç bi ruhum vardir annem babam ayrildktan sonra kardesime ve eve ben bakmiştim. Esimde olgun bi insan ve oda babacan biridir. Cocuklari cok seviyoruz hazir hissetmesek zaten bu kadar ugrasmayiz inanin. Kader sonrasinda neler gosterir bilemeyiz tabiki ama ya oyle olursa diye dusunursek hic bi zaman bi iş beceremeyiz

Yok doktorum oyle birsey demedi hic :) ben kendim gitmedim zaten asilama tutmayinca amh diye bi degere bakmisti bidaha gitmedim bu ay gidicem nasipse

Canim evet cok zor ama birde hic bir sorun olmayip beklemek.. en azindan bi sorun olsa ona yönelirsin care ararsin. Boylesi daha zor gibi geliyor bana. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasn
Hayir oyle deme Allah korusun sorun olsa daha kotu, sadece sabret ve zamanin bekli hem 2 yil uzin bir sure degil bir bakmissin hamilesin...

Ben 2. Asilamayi bile istemiyorum aslinda ama genede bi sansimi deneyim dedim. Yipratici bi surec tup bebek sansi daha yuksek tabi.

Ben 2. Asilamayi bile istemiyorum aslinda ama genede bi sansimi deneyim dedim. Yipratici bi surec tup bebek sansi daha yuksek tabi.
En mantıklisi tup bebek bence de sans yüksek. Sonucta 2 sin de de hormon aliyoruz. 2 mizin ve tum isteyen herkesin olur insallah evladı

Bir de sizi takdir ettim ve kendinizi hirpalamamaniza cok sevindim. Ben evi kendime de esime de dar ettim,hep ağladım. Kendime niye bunu yaptim ki artik pozitif olcam
Bencede. Kac senelik evlisiniz . Aglamayin isyan etmeyin allahin gücüne gider esinizede yansitmayin ben esime pek yansitmiyorum cok uzuldugumu. Tabiki uzuluyoruz. O da uzuluyor. Ama birbirimze nasip degilmiş demekki diyoruz. Bazen o diyor evimize bebekli misafir gelince. Keske bizimde olsaydi simdi boyle bi tane diyor. Uzuluyorum ama belli etmiyorum. Zamani var diyorum allah geciktiriyorsa guzellestiriyodur diyorum. Veya ben dedigimde o bana teselli cumleleri kuruyor. Dedigim gibi hic bi zaman isyan etmedik neden bizim olmuyor diye. Sadece 1 kez gözlerim dolmustu bu surecte. Esimde gördü ama sonra hemen topladim kendimi. Ve bu sefer ben oyle uzulunce esimde cok uzuldu gunlerce beni mutlu etmeye calisti kiyamadim onada.. yani demem o ki hersey bizim elimizde aslinda. Namazlarimizda dua etmekten baska caremiz yok malesef

Cok haklısınız 19 aydir evliyiz ilk evlendigimiz gunden beri istiyoruz. Esinin destek olmasi cok cok onemli onlar olmasa zaten napardik ki bu zor süreçte . En cok çevre yıpratıyor insani. Artik cocuk soran,densizce konuşan insanlarla görüşmüyorum. Cok olgun davraniyorsunuz bravo dogru olan bu zaten

Evet cevre cok etkiliyor insani aslinda. Bende artik soran kisilerle gorusmemeye calisiyorum soran olursada gecistiriyorum veya daha zamani var diyorum. Kimseye aciklama yapmak zorunda degiliz. Insallah en kisa zamanda mujdeli haberlerle donus yapariz buralara.

5yıl sonra anne olabildim. 2yıl ne ki bu arada 1tane 12haftalık düşüğüm de var. Sabretmekten tevekkül etmekten başka çaremiz yok. Tedbir bizde takdir Allahtan canım

Teşekkür ederim canım amin Rabbim bu acıyı hiç kimseye yaşatmasın sana da çok geçmiş olsun. Ben kürtajdan sonra epey bıraktım ara verdim çünkü psikolojik olarak sürece ihtiyacım vardı yani 2016 Temmuzda kürtaj oldum 2016 Aralıkta cesaretimi toplayım doktoruma gittim bekleme artık yeter dedi bana çok şükür 2017 Şubatta hamile kaldım çok şükür bebeğim benimle şimdi Rabbim dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah

Tatlım biliyorum yaşadıklarını. 3 yıllık evliyim eşimden kaynaklı sorunlarımz vardı cok şükür iyileşti bende 5 aydır dr kkntrlone başlıcam nasip olmadi. Etrafında o kadar çok hamile var ki ablam eltim .Biliyolar olmadığını özellikle eltim gözüme şoka şoka anlatıyor .nispet yapıor kısacası kayinvldemler de aynı şekilde kimse umursamyr bizim hossttklerimizi bugüne kadar hiç takılmadim hosgeldi n partileri cinsiyet partileri cinsiyet partisini ben organize ettim ikisinide hatta .Ama nedense bugun ozellikle bi ic cektim canimin yandigini hissettim .Verdende Allah vermeyene Allah .Her nasip vaktine esir bekliycez sadece sabır ve cok dua.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…