- 27 Temmuz 2019
- 2.724
- 9.219
- 158
- Konu Sahibi Atlantistebiranka
-
Elbette. Ancak yine de her evliliğin benzeri vardır bence.Yani her evlilik farklı. Burada aynı yaş farkı olan evliliklerden fikir beklemek bence çok yanlış. Atıyorum tüm eşi Sivaslı olanların evlilikleri aynı değil ki, tüm 10 yaş farkı olanların evliliği aynı olsun. Her evlilik kendine özeldir.
Karakterde evet sonu aynı oluyor genelde. Ama yaş farkında kesinlikle aynı olmuyor. Eşimle aramda 9 yaş var. Çok uyumlu ve mutlu bir çiftiz çok şükür. Arkadaşımla eşi arasında 8 yaş var sürekli kavga gürültü. Karakteri iyiyse, anlaşırlarsa bence 10 yaş hiç önemli değil.Elbette. Ancak yine de her evliliğin benzeri vardır bence.
Yani hep kendimden örnek vermiş gibi olacağım ama; sütoğlanlarla evlenenlerin evlilik sorunları resmen aynı. Her bdv konusunda aaa bunu ben yazdım sanırım diyerek okuyorum.
Sanki yine de benziyor gibi diye sorduk.
peki 35 (kadın)-47(erkek) olsaydı olur muydu?Ben 28 yasindayken açıkçası 40 yasindaki bir adama bakmazdim cunku paylasacak bir sey bulamazdim
Simdi 41 yasindayim , 28 yasindaki biriyle ( erkek kadin farketmez) arkadas olamam cunku yine paylasacak sey bulamam
Belli bir yastan sonra kadin erkek arasindaki yas farki kapainiyor ama bu 28-40 degil bana gore
Ama yine de karakter onemli , ben kendimden yola cikarak yorum yapiyorum ama herkes ayni degil neticede
Bana gore evet , ben esimle 36 yasinda evlendim , aramizda 7 yas fark var , ama 43 degil 47 de olsa evlenirdim , dedigim gibi belli bir yastan sonra kapaniyor aradaki farkpeki 35 (kadın)-47(erkek) olsaydı olur muydu?
Yaşlari küçük değil. 30-40 uyumlu iken 20-30 uyumsuz olur sıkıntı çıkardı. Ayrıca şimdi adam 40 yaşında diye olgun olmuyor. Anakuzusu mu, boş beleş biri mi, evlilik sorumluluğunu kaldırabilir mi bunlar önemli. Arkadaşınız yaşa takılmadan tanımaya çalışsın birazMerhaba arkadaşlar, çok yakın arkadaşım için size bir soru soracağım.
Benzer konu an itibariyle var ancak, yorumlarda benim gibi düşünen göremediğim için ayrı konu açıyorum.
Şöyle ki; 28-29 yaşlarında bir kadın için 39-40 yaşlarında bir erkek uygun mudur?
Ben zihin yapısına bağlı dedim açıkçası. Yani kendim böyle bir durumda olsam, yaşına değil de kafa yapısına; özellikle altını çizerek "sütoğlan, anakuzusu" olup olmadığına bakardım dedim. Sütten ağzı yanan misali.
Kız yaşına göre olgun, tipi güzel. Adamı ben tanımıyorum ancak anlattığı kadarıyla o da gayet sakin ve olgun bir adam.
E tabi, evlenme ve hemen çocuk yapma gibi düşünceleri de var çünkü yaşı büyük.
Ben bilemedim ne diyeceğimi, mantıklı hatunlardan yorum bekliyoruz.
Benim annemle babam arasında 12 yaş var. Her zaman yaş farkının avantajlarından bahsederler.Merhaba arkadaşlar, çok yakın arkadaşım için size bir soru soracağım.
Benzer konu an itibariyle var ancak, yorumlarda benim gibi düşünen göremediğim için ayrı konu açıyorum.
Şöyle ki; 28-29 yaşlarında bir kadın için 39-40 yaşlarında bir erkek uygun mudur?
Ben zihin yapısına bağlı dedim açıkçası. Yani kendim böyle bir durumda olsam, yaşına değil de kafa yapısına; özellikle altını çizerek "sütoğlan, anakuzusu" olup olmadığına bakardım dedim. Sütten ağzı yanan misali.
Kız yaşına göre olgun, tipi güzel. Adamı ben tanımıyorum ancak anlattığı kadarıyla o da gayet sakin ve olgun bir adam.
E tabi, evlenme ve hemen çocuk yapma gibi düşünceleri de var çünkü yaşı büyük.
Ben bilemedim ne diyeceğimi, mantıklı hatunlardan yorum bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?