Genetiğe rağmen tekrarlayan düşükler çok canım yanıyor

Düşük sebebi kadın olacak diye bişey yokki. Erkekte sperm DNA hasarı da düşüğe sebebi oluyor . Baktırdınız mı ???

Merhaba tedaviniz neydi burda hangi doktora gittiniz acaba ve test kandan mı bakıldı miktar kaç çıktı

Merhaba tedaviniz neydi burda hangi doktora gittiniz acaba ve test kandan mı bakıldı miktar kaç çıktı
İstanbul da Bülent Kars adında bir doktora gittim. Bağışıklık baskılayıcı serum ve ilaç verdi. Bir de kan pıhtılaşmasıni önlemek için kan Sulandırıcı
Tabi bunlar benim kayıplarımin nedeni olduğu için. Her hastanın öyküsü farklı olabiliyor. Ama büyük oranda bağışıklık ve kan pıhtılaşması nedeniyle düşükler oluyor

Bende dün gece evde kanamayla beraber 2 pıhtı attım hastaneye gittik bebek düşmüştü kürtaj oldum çok zor yaa benimde 3. Kayıbım

İyi günler mesajınızı okudum. Bende 41 yaşındayım 4 yıllık evliyim evlendikten 2 ay sonra ilk gebeliği öğrendim adetim 10 gün geçince olmaz ama bir test yapayım dedim çünkü asla çocuğum olacağınıda düşünmezdim yaşımdan sebep 2 ay ara ile 3 kez hamile kaldım ilk yıl ama 3 cü de öğrendim ertesinde hemen düşük oldu kese oluşmadan.Genetik testler yaptırdık eşimde sorun çıkmadı bende kanda pıhtılaşma çıktı kan sulandirıci hap kullanmaya basladım.Daha sonra 1.5 yıl hiç gebelik olmadı.1.5 sene sonra tekrar hamile kaldım ama yine öğrendim ertesi güne düşük oldu aradan yine 3 ay geçti hamile kaldım bukez 2.5 ay kadar ilerledi kese oluştu ama bebek gelismedi kürtaj oldum.Doktor gebe olduğundan şüphelendiğin anda kan sulandirici iğne başlayacağız dedi.22 Ekim'de erken gebelik testi ile tekrardan hamile olduğumu öğrendim hemen kan sulandirıci iğneye başladım.Dün doktor randevum vardı kese normal dedi ama içinde birşey yok salı tekrar gel dedi eve geldim bir kanama başladı yine düşük oldu şuan hem gözlerim yaşlı hemde karnım sancılı bir şekilde yazıyorum sizin durumunuz nedir anne oldunuz mu yada arastirdiniz mi sizdeki sıkıntı ne imiş..

Mesajını okudum durumunuz nedir evladınız sağlıklı mı

Böyle bir sürecin ne kadar yıpratıcı olduğunu tahmin bile edemem ama şunu bil ki sen elinden gelen her şeyi yapmışsın ve hâlâ çok gençsin, önünde uzun yıllar var. Bazen her şeyin gerçekten bir zamanı oluyor. Şimdi acını yaşaman çok normal ama lütfen umudunu kaybetme; senin de bir gün mutlaka o hayalini kurduğun bebeği kucağına alacağına tüm kalbimle inanıyorum. Denemeye ve dua etmeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…