- 12 Ocak 2021
- 295
- 171
- 23
- Konu Sahibi mucizem ol
-
Bende şuan korkudan yanıma geldi kalmak içinAilesinide tanıyorum anlatmasını söyledim eminimde sahip çıkarlar ama yapamam yüzlerine bakamam diyor tek başına dogurup bakmayı düşünüyor ama adam öyle şerefsiz ki bunuda kabul etmiyor
kimse bu durumu yaşamak istemez tabiEvli birinin sevgilisi olan kişiye metres diyoruz. Siz ne derseniz deyin sözlük anlamı bu. Eşek kadar adamı kimse zorla evlendiremez. Gitmiş bile isteye evlenmiş. Boşuna dram çıkarmasınlar burdan. Birgün senin kocanın da metresi olsa arkadaşını anlayışla karşılaştığın gibi onu da karşılayacak mısın?
Koruma kararıyla. Ya da sosyal medya da feminist kadın grupları var atsın fotosunu felan anlatsın kız hikayesini de linç etsinler pezo yu. Öldürürüm ne yaaa. Karıncayı ezmeye vicdan yapıyoruz. Bu ne yaa.Yani inanın haklısınız o kdar zorlukla cocuguna bakan insanlar var herseye gögüs gerek zaten buda istiyor. Bu adamdan nasıl uzaklaşcak onu bilemiyo çok korkuyo şerefsiz hergün gelip kızı dövüyor düşünebiliyo öusunuz seni öldürürüm ailen duyarsa onlarıda öldürürüm gibi tehdit vari seyler. Daha öncede dövmüştü bana yolladı hep morljuklarını silmedm bende duruyor dedim lazım plur bu adamdan nasıl kendini ve bebeği koruyabilir sizce
Bakalım yazılanlarıda okutuyorum şuan yanımda yarın inşallah sosyal hizmetlere gitmeyi düşünüyorjz napılabilir can güvenliğide yok diyeKoruma kararıyla. Ya da sosyal medya da feminist kadın grupları var atsın fotosunu felan anlatsın kız hikayesini de linç etsinler pezo yu. Öldürürüm ne yaaa. Karıncayı ezmeye vicdan yapıyoruz. Bu ne yaa.
Annnaaaa kızzz cimere şikayet etsin o zaman. Kapısın da köpek olur. Seni cimere şikayet edicem desin. Gücü size mi yetiyor. Hatta gitsin ilçe emniyet müdürüyle konuşsun başka yere atamasını çıkarırlarBakalım yazılanlarıda okutuyorum şuan yanımda yarın inşallah sosyal hizmetlere gitmeyi düşünüyorjz napılabilir can güvenliğide yok diye
Bunu yapan üstelik bi polis pislik herif
Merhaba arkdaşlar yakın bi arkadaşım için sizden fikir almak istedim ben arkadaşı ve anne adayı
Oldugum için tarafsızve duygusal düşünemedim siz bi fikir verirsiniz umarım
Benim bi arkadaşım var 30 yaşında 9 yıldır biriyle birlikte ve evli değiller çünki erkek aile baskısıyla akrabası kuzeniyle evli bildiğim kdarıyla ama buna ragmen arkdaşım ve çocuk ayrılmadılar devam ettiler şuan hamile ve çocugu isteyen erkek aldır diyor bebeği üstelil kızlar bebek 23 haftalık sanırım şuan yasal olmayan yoldan alıyorlarmış kıza söylemiş tabi kızın hamileliğinden ailesinin haberi yok başka ilde
Çlaısıyor
Bana soruyor napacam diye ben aldır diyemem 23 hafta gebe bende hamileyim kıy diyemem
O sevdiği çocukta kızı zorluyor ya aldırcaksın yada bir ömür bana mecbursun diye
Şimdi bu arkdaşım napabilir fikir verir misiniz
Düşünceniz için teşekkür ederim inanın bende böyle söylüyorum herseyi geçtim bi bebek sonuçta o kadar anne olmak isteyen insan var inanın ben 4 yıl bekledim anne olmayı..
arkdaşımla çok konusuyorum aslında bebeği oda çok istiyor ama adı batsın o aevdiği denilen çocuk kıza etmediğini bırakmamış hamile bile bile dövmüştü kızı bana morluk fotolarını yolladı hep
Kıza diyormuş ya aldırcaksın yada bana mecbursjn gizli saklı ikinci kadn gibi yaşamaya yada seni öldürürüm
Dedim
Şikayet et yapamam diyor
Çok dogru söylüyosunuz şuan korkudan benim yanıma kaldı kalmak için o pislik adam gelip yine kıza vırmuş dövmüş aldırcaksın yada dediği gibi olcak diye
Dedim yarın direk karar çıkarttıralım can güvenliğim yok de sıgınma evinde kal gerekirse
Düşünceniz için teşekkür ederim inanın bende böyle söylüyorum herseyi geçtim bi bebek sonuçta o kadar anne olmak isteyen insan var inanın ben 4 yıl bekledim anne olmayı..
arkdaşımla çok konusuyorum aslında bebeği oda çok istiyor ama adı batsın o aevdiği denilen çocuk kıza etmediğini bırakmamış hamile bile bile dövmüştü kızı bana morluk fotolarını yolladı hep
Kıza diyormuş ya aldırcaksın yada bana mecbursjn gizli saklı ikinci kadn gibi yaşamaya yada seni öldürürüm
Dedim
Şikayet et yapamam diyor
Adam başkasıyla evli, arkadaşınıza yıllarca metres muamelesi yapmış. Zorla evlilik diye bir şey de yok. Gerçekten isteseydi açardı boşanma davasını, er ya da geç sonuçlanırdı dava. Böyle birinden ne hakla çocuk yapmış, anlamak mümkün değil. Ne düşündü çocuğumuz olursa boşanırlar falan mı? Ne aldırması bu saatten sonra?! 2 seçeneği var çocuğunu doğuracak, babalık davası açacak, çocuk için nafaka talep edecek o adamı da hayatından silecek ya da çocuğu doğurup çocuk esirgemeye teslim edip o çocuğu unutacak ve o adamı hayatından silecek. Çocuk esirgeme çocuğu öyle herkese teslim etmiyor zaten, kontrolleri oluyor vs vs. Ama bunu yapacaksa günün birinde çocuğun hayatına tekrar girmeyi aklından silsin. Psikolojik olarak çocuk bakamayacak durumda olan birinin çocuğa bakmasını doğru bulmuyorum. Hatırlayın ailesinden gizli hamile kalıp doğuran ve bebeği evde bırakıp giden öğretmen kadını… O bebeği çocuk esirgemeye verseydi o yavrucak hala canlı olacaktı hatırlamayanlar için TıktıkMerhaba arkdaşlar yakın bi arkadaşım için sizden fikir almak istedim ben arkadaşı ve anne adayı
Benim bi arkadaşım var 30 yaşında 9 yıldır biriyle birlikte ve evli değiller çünki erkek aile baskısıyla akrabası kuzeniyle evli bildiğim kdarıyla ama buna ragmen arkdaşım ve çocuk ayrılmadılar devam ettiler şuan hamile ve çocugu isteyen erkek aldır diyor bebeği üstelil kızlar bebek 23 haftalık sanırım şuan yasal olmayan yoldan alıyorlarmış kıza söylemiş tabi kızın hamileliğinden ailesinin haberi yok başka ilde
Çlaısıyor
Bana soruyor napacam diye ben aldır diyemem 23 hafta gebe bende hamileyim kıy diyemem
O sevdiği çocukta kızı zorluyor ya aldırcaksın yada bir ömür bana mecbursun diye
Hayır, basbayağı arkadaşınız metres. Evli bir erkekle birlikte çünkü. “Adam bitirmedi” ne ayrıca ya? Arkadaşınız ayrılmak istese ayrılırdı. Zerre kadar aklı yokmuş. Adam sevse evlenirdi onunla, aile baskısı bilmem ne deyip koca kadını ayakta uyutmuş. Konunun gerçek olabileceğine inanmak istemiyorum.Çocukluk arkadaşjm herseyini bilirim metres değil bunlar zaten 9 yıldırz sevgiliydiler adam aile baskısıyla 2 yıl ömce zorla evlendi ama buna ragmen adam bitirmedi kız ne kdar bitirmek istesede
Yani simdi adam baska biriyle evli ve arkadasinizla da birlikte olmaya devam mi ediyor ?Merhaba arkdaşlar yakın bi arkadaşım için sizden fikir almak istedim ben arkadaşı ve anne adayı
Çlaısıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?