GERCEK FIKIR

Ailesinide tanıyorum anlatmasını söyledim eminimde sahip çıkarlar ama yapamam yüzlerine bakamam diyor tek başına dogurup bakmayı düşünüyor ama adam öyle şerefsiz ki bunuda kabul etmiyor
Bende şuan korkudan yanıma geldi kalmak için
kimse bu durumu yaşamak istemez tabi

Olaylara gel Ya koca adam belli ki bir elim yağda diğer elim balda olsun psikolojisi ile iki kadından da vazgeçmek istememiş ama bakmış hamile kadın olacak gibi değil istemiyorum demiş. Aynı zamanda yok öldürürüm yok döverim bu ne bee! Kadın madem çalışan kendi ayakları üstünde durabilen biri gitsin doğursun baksın çocuğuna. Aileyi de karıştırmasın ailesinin yüreğine iner yazık insanlara.

Aile baskısı mı nikah memuru tabanca mu dayamış evet diyeceksin diye. Adam arkadaşınızla evlenmek istememiş. Ama heyecan olsun diye de bırakmamış. Arkadaşınız önce uzaklaştırma kararı alacak sonra izini kaybettirecek. Arkadaşınızda eğer bu çocuğu gerçekten istiyorsa doğurup bakacak. Haa bakamam istemiyorum diyorsa ellerini açmış Allah’a yalvaran evlat diye yanan yürekler var verecek sosyal hizmetlere evlatlık verilebilir diyecek. Ölmesindense versin birisine annesi de evladım öldü desin yok saysın arkasına da dönüp bakmasın

Yani inanın haklısınız o kdar zorlukla cocuguna bakan insanlar var herseye gögüs gerek zaten buda istiyor. Bu adamdan nasıl uzaklaşcak onu bilemiyo çok korkuyo şerefsiz hergün gelip kızı dövüyor düşünebiliyo öusunuz seni öldürürüm ailen duyarsa onlarıda öldürürüm gibi tehdit vari seyler. Daha öncede dövmüştü bana yolladı hep morljuklarını silmedm bende duruyor dedim lazım plur bu adamdan nasıl kendini ve bebeği koruyabilir sizce

Koruma kararıyla. Ya da sosyal medya da feminist kadın grupları var atsın fotosunu felan anlatsın kız hikayesini de linç etsinler pezo yu. Öldürürüm ne yaaa. Karıncayı ezmeye vicdan yapıyoruz. Bu ne yaa.

Koruma kararıyla. Ya da sosyal medya da feminist kadın grupları var atsın fotosunu felan anlatsın kız hikayesini de linç etsinler pezo yu. Öldürürüm ne yaaa. Karıncayı ezmeye vicdan yapıyoruz. Bu ne yaa.
Bakalım yazılanlarıda okutuyorum şuan yanımda yarın inşallah sosyal hizmetlere gitmeyi düşünüyorjz napılabilir can güvenliğide yok diye
Bunu yapan üstelik bi polis pislik herif

Bakalım yazılanlarıda okutuyorum şuan yanımda yarın inşallah sosyal hizmetlere gitmeyi düşünüyorjz napılabilir can güvenliğide yok diye
Bunu yapan üstelik bi polis pislik herif
Annnaaaa kızzz cimere şikayet etsin o zaman. Kapısın da köpek olur. Seni cimere şikayet edicem desin. Gücü size mi yetiyor. Hatta gitsin ilçe emniyet müdürüyle konuşsun başka yere atamasını çıkarırlar

9 senedir karşı tarafın bir başkasıyla evli olmasını umursamayan , onunla ilişkisini devam ettiren , üstüne bile isteye hamile kalan arkadaşınız !! bebeğini doğursun ve çocuğuna sahip çıksın.

Çocuk esirgeme kurumuna verilmesine karşıyım. Her çocuk soy , nesep bağını bilmeyi ve ailesini tanımayı hak ediyor. 9 sene evli bir erkekle gezerken korkmayan arkadaşınız , şimdi de çocuğu icin aynı cesareti göstersin. Çocuk doğunca da soy bağı tespiti davası açsın.

Korkaklığın ardına sığınıp 23 haftalık bebeğine kıyarsa , bundan sonra çocuğu olmaması için gereken tedbirleri de alsın.

Adamın niye adı batsın ? Arkadaşınız zorla alıkonulmuş tecavüz mağduru gibi davranmayın isterseniz.

30 yaşında yetişkin kadın , kendi yaptıklarının sorumluluğunu alabilmeli.

E zaten arkadaşınız 2 yıldır ikinci kadın gibi yaşıyormuş. Gibisi fazla hatta ikinci kadınmış. Şimdi neden sorun oldu anlamadım? 23 haftalık bebek alınmaz, öldürülür bu da cinayettir. Arkadaşınız doğurmayı düşündürmüyorsa ilk 10 hafta yasal süreç. Diğer 13 haftadır aklı nerde? Olan yine masum bebeğe olacak.

Arkadaşınızin memuriyet gibi bir isi var ise çocuğu dünyaya getirsin...
Kendi soyismine alsın ...
Nikâhsız dünyaya gelen bebeklerde, baba hiç bir hak sahibi değildir..
Anne isterse soy bagi davası açabilir .
Adam acaamaz.
Hemde doğum izninde sosyal haklarını da kullanır..
Ailesi ile de bir şekil orta yol bulunur . sonuçta planlı gebelik..
Eğer ki , garanti bir işi yok .
Çocuğa bakamaz .ailesi affetmez sahip çıkmaz
Kendi soyadina almaz . o herifle yıllarca mahkemelerde surunecek ise kuruma vermek en mantıklısı ..
Bu saatten sonra , gebelik sonlandırılması anne içinde hayati risk taşır .
İki tarafta hatali ..
Allah, bebeğin şansını açık etsin .

Adam gerçek bir ruh hastası. Yazık o bebeğe boyle bir babası olacak o kadınıda cocuguda öldürür haberlerde görürüz o çocuğu direkt birine evlatlık versin keyifle yaparken iyiydi şimdi bütün organları azaları oluşmuş bebeğe kıyılır mı!

Aşk böyle bir şey değil ya gerçekten
Evlendiği an bitirmeliydi, o evlendiği kadına da yazık değil mi, biraz güçlü olun, sadece duyguların yönlendirmesi ile yaşanmaz, biraz da mantıklı olun en azından bundan sonra
Ayrıl, çocuğunu doğur, kendin bak, çalış, başarılı ol, kimseye de kendini ezdirme

sizin arkadasini gerizekali mi adamin cocuk istiyorum lafina kanmis? adam baskasiyla evli yani cocuk istese ne istemese ne? zaten evlenemeyecekler, zaten bu cocuk babasiyla buyumeyecek. o zaman bu adamin istemesinin ne onemi var? nasil aciklayacakti ailesine vs? demek ki cekinmiyor. o zaman dogursun.

gercekten benim zekam yetmedi arkadasinizin hayatina galiba.

Adam başkasıyla evli, arkadaşınıza yıllarca metres muamelesi yapmış. Zorla evlilik diye bir şey de yok. Gerçekten isteseydi açardı boşanma davasını, er ya da geç sonuçlanırdı dava. Böyle birinden ne hakla çocuk yapmış, anlamak mümkün değil. Ne düşündü çocuğumuz olursa boşanırlar falan mı? Ne aldırması bu saatten sonra?! 2 seçeneği var çocuğunu doğuracak, babalık davası açacak, çocuk için nafaka talep edecek o adamı da hayatından silecek ya da çocuğu doğurup çocuk esirgemeye teslim edip o çocuğu unutacak ve o adamı hayatından silecek. Çocuk esirgeme çocuğu öyle herkese teslim etmiyor zaten, kontrolleri oluyor vs vs. Ama bunu yapacaksa günün birinde çocuğun hayatına tekrar girmeyi aklından silsin. Psikolojik olarak çocuk bakamayacak durumda olan birinin çocuğa bakmasını doğru bulmuyorum. Hatırlayın ailesinden gizli hamile kalıp doğuran ve bebeği evde bırakıp giden öğretmen kadını… O bebeği çocuk esirgemeye verseydi o yavrucak hala canlı olacaktı hatırlamayanlar için Tıktık

Çocukluk arkadaşjm herseyini bilirim metres değil bunlar zaten 9 yıldırz sevgiliydiler adam aile baskısıyla 2 yıl ömce zorla evlendi ama buna ragmen adam bitirmedi kız ne kdar bitirmek istesede
Hayır, basbayağı arkadaşınız metres. Evli bir erkekle birlikte çünkü. “Adam bitirmedi” ne ayrıca ya? Arkadaşınız ayrılmak istese ayrılırdı. Zerre kadar aklı yokmuş. Adam sevse evlenirdi onunla, aile baskısı bilmem ne deyip koca kadını ayakta uyutmuş. Konunun gerçek olabileceğine inanmak istemiyorum.

Yani simdi adam baska biriyle evli ve arkadasinizla da birlikte olmaya devam mi ediyor ?
Ben bazen anlamiyorum sizi..Seviyorum diyerek evli bir adamla gorusmeye devam etmek,uzerine bir de cocuk yapmak pek zekice degil.Yani kendisine saygisi olan bir kadin bunu nasil kabul eder o da muamma..
Ne sacma sapan isler bunlar..
Yok aldir diyor,vay kaldir diyor..
Yine Asmali Konak tadinda bir konu..
Dilim varmiyor ama arkadasin bildigin bu adamin metresi su an.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…