- 17 Ağustos 2011
- 25.396
- 160.752
- 798
- Konu Sahibi mucizem ol
-
Yakinda zorla evlendirildigi kadından da boy boy çocuk yaparEvli birinin sevgilisi olan kişiye metres diyoruz. Siz ne derseniz deyin sözlük anlamı bu. Eşek kadar adamı kimse zorla evlendiremez. Gitmiş bile isteye evlenmiş. Boşuna dram çıkarmasınlar burdan. Birgün senin kocanın da metresi olsa arkadaşını anlayışla karşılaştığın gibi onu da karşılayacak mısın?
Ama sorsan ona da ailesi zorlamıştır adam sevmiyor katiyenYakinda zorla evlendirildigi kadından da boy boy çocuk yapar
Bunu normal bir durum gibi mi görüyorunuz?İkiside bebek olmasını istiyordu zaten kız hamile olunca şerefsiz adam böyle yapmaya başlamış istenmeyen bir hamilelik değil yani
Hayır düşünemiyorum çalışan, adama hiçbir şekilde mecbur olmayan, boşanma işleriyle bile uğraşmayacak bir kadın. Darp raporu+ uzaklaştırma alsın, kadesi indirsin telefona, geldiği an çağırsın. Devlet memuru ise tehditlerden dolayı (can güvenliği mazereti) tayinini de yaparlar hemen. Susarak nereye varacak yani? Kusura bakmayın bana bu anlatılanlar hiç mantıklı gelmedi.Yani inanın haklısınız o kdar zorlukla cocuguna bakan insanlar var herseye gögüs gerek zaten buda istiyor. Bu adamdan nasıl uzaklaşcak onu bilemiyo çok korkuyo şerefsiz hergün gelip kızı dövüyor düşünebiliyo öusunuz seni öldürürüm ailen duyarsa onlarıda öldürürüm gibi tehdit vari seyler. Daha öncede dövmüştü bana yolladı hep morljuklarını silmedm bende duruyor dedim lazım plur bu adamdan nasıl kendini ve bebeği koruyabilir sizce
Belki de yapmıştır bile. 30 küsür yaşında, polislik yapan adamı zorla evlendirmişler sanki 14 yaşındaki çocuk gelinden bahsediyolarYakinda zorla evlendirildigi kadından da boy boy çocuk yapar
Bence ayrılıp gitse adam arayıp sormaz da, kurtulur işte bu adamdan, ama kararı almak önemliHayır düşünemiyorum çalışan, adama hiçbir şekilde mecbur olmayan, boşanma işleriyle bile uğraşmayacak bir kadın. Darp raporu+ uzaklaştırma alsın, kadesi indirsin telefona, geldiği an çağırsın. Devlet memuru ise tehditlerden dolayı (can güvenliği mazereti) tayinini de yaparlar hemen. Susarak nereye varacak yani? Kusura bakmayın bana bu anlatılanlar hiç mantıklı gelmedi.
Zorla evlendirdiler de adamin buldugu kilif..Belki de yapmıştır bile. 30 küsür yaşında, polislik yapan adamı zorla evlendirmişler sanki 14 yaşındaki çocuk gelinden bahsediyolar
Sosyal hizmetlere gitmeyeceksiniz. Arkadaşınızın muhtemelen bir banka hesabı vardır değil mi? Cimere giriş yapın banka hesabını kullanarak (şifresi falan yoksa). Ekran görüntülerini (tehdit hakaret) eklesin açık açık herseyi yazıp Egmye yollasın. Yarın da sosyal hizmetlere değil mümkünse savcılığa gidin koruma kararı aldırmak istediğinizi belirtin, şikayetçi olun. Muhtemelen soruşturma boyunca karşı tarafın silahına falan da el konur. Arkadaşınızın telefonuna kades indirin, şahısı gördüğü anda arasın, evin anahtarını vs değiştirsin. Hep söylüyorum kesin çözüm için CİMER’e yazın. Emniyet personeli ile ilgili sorunları çok ciddiye alıyorlar.Bakalım yazılanlarıda okutuyorum şuan yanımda yarın inşallah sosyal hizmetlere gitmeyi düşünüyorjz napılabilir can güvenliğide yok diye
Bunu yapan üstelik bi polis pislik herif
Yaaaa benim kuzenim Bursa’da görev yaparken bir polisle sevgiliydi gayet mutlulardı. Çocuk izine gidip dönünce beni ailem zorla kuzenimle evlendirdi ama seni seviyorum demiştiZorla evlendirdiler de adamin buldugu kilif..
Bir yandan pastayi yerken diger taraftan da kekini kaybetmemek icin uydurmus oldugu bir yalan bence..
Ustelik ne pasta ne de kek sikayetci degil bu durumdan.. :)
Kocanızin da sizde önce sevdiği biri oluyormuş hayatında, hayat bu ya , metres falan olmaz o kadın değil mi?Çocukluk arkadaşjm herseyini bilirim metres değil bunlar zaten 9 yıldırz sevgiliydiler adam aile baskısıyla 2 yıl ömce zorla evlendi ama buna ragmen adam bitirmedi kız ne kdar bitirmek istesede
Adam eşi ailesi duyacak diye üç buçuk atıyor adi.Ailesinide tanıyorum anlatmasını söyledim eminimde sahip çıkarlar ama yapamam yüzlerine bakamam diyor tek başına dogurup bakmayı düşünüyor ama adam öyle şerefsiz ki bunuda kabul etmiyor
Sizin derdiniz neİkiside bebek olmasını istiyordu zaten kız hamile olunca şerefsiz adam böyle yapmaya başlamış istenmeyen bir hamilelik değil yani
aaa öyle deme polis adamı zorrla ailesi evlendirmiş vah vah inanır mısın garibimeSinir bastı konuyu okuyuncakeşke okumasaydım. Metres güzellemeside gördük sonunda. Birde ciddi ciddi arkadaşının yediği haltı savunmuş. Eşinizinde bir gün metresi olırsa aynı ponçik cümlelerle savunun kadını tamam mı
Adam pisliğin teki evet ama arkadaşınız da hiç masum değil,ne olursa olsun evli bir adamla beraber oluyor ve üstüne üstlük hamile kalıyor.Çok dogru söylüyosunuz şuan korkudan benim yanıma kaldı kalmak için o pislik adam gelip yine kıza vırmuş dövmüş aldırcaksın yada dediği gibi olcak diye
Dedim yarın direk karar çıkarttıralım can güvenliğim yok de sıgınma evinde kal gerekirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?