- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi mucizem ol
-
Konunun her cümlesi sinir sebebiaaa öyle deme polis adamı zorrla ailesi evlendirmiş vah vah inanır mısın garibime
Bu kadının ne yaptığı hatta doğurdu çocuk bile adamın karısını ilgilendirmez ama lütfen, önemli olan sadece koca.Birde şeyi anlayamadım başka konularda aldatılan kadınlara,kocana kız birlikte olduğu kadına kızma deniyor. Burda hem adama hem kadına kızılmış. Ee hani suçlu olan adam oluyodu,birlikte olduğu kadının önemi yoktu,o olmasa başkası olurdu? Ne fark etti şimdi?
Vallahi benim burada en çok kızdığım konuyu açan kişi. Kendiside evliymiş üstelik.Birde şeyi anlayamadım başka konularda aldatılan kadınlara,kocana kız birlikte olduğu kadına kızma deniyor. Burda hem adama hem kadına kızılmış. Ee hani suçlu olan adam oluyodu,birlikte olduğu kadının önemi yoktu,o olmasa başkası olurdu? Ne fark etti şimdi?
Çünkü burda konu muhatabı kadın. Yani şayet adamın karısı konuyu açsaydı kocası hedef alınırdı. Ama muhatap şu an metres olan kadın. Konularda da bahsi geçen metresleri kimse savunmuyor, kadınların ‘kocamı o kadın baştan çıkardı’ inancına kızılıyor. Yapan 2 taraf da ahlak yoksunu ve sadakatsiz. Ama görüyoruz ki millet kocasını affedip kandırılmış görmeye çok meraklı. Ne yazık ki eşlerinin o kadınlar kadar berbat insanlar olduklarını kabul etmiyorlar. Bence yorumlar da tam olarak bu yüzden yapılıyor. Baksanıza metres bile kendisini adamın karısı ‘boşanmıyor zorla evli kalıyor’ diye inandırmış. Bu salaklığa kızılıyor. Nasıl bu kadar ahlaksız ve aptal olduğunu kimse anlamıyor. Konu açan kadınların da ‘kocamı kandırmış’ inancına kızılıyor. Aldatan aldatmaya eşlik eden her şartta ahlaksız ve namus yoksunudur.Birde şeyi anlayamadım başka konularda aldatılan kadınlara,kocana kız birlikte olduğu kadına kızma deniyor. Burda hem adama hem kadına kızılmış. Ee hani suçlu olan adam oluyodu,birlikte olduğu kadının önemi yoktu,o olmasa başkası olurdu? Ne fark etti şimdi?
Arkadaş çalıştıgı için bunada razı bakarım büyütürüm diyo istenmeyen bebek değil ikiside istiyordu adam sonradan böyle uaptı
Şimdi kız böyle demesine ragmen adam karaktersizlik yapıyor
Yahut tepkilerden endise duydugu icin kendisine ait olan bir konuyu 3'uncu bir kisiymis gibi aktardi bize :)Vallahi benim burada en çok kızdığım konuyu açan kişi. Kendiside evliymiş üstelik.
Hikayenizde karakter yoksunu iki kişi daha varŞimdi kız böyle demesine ragmen adam karaktersizlik yapıyor
Benimde aklıma geldi. Akıl ve vicdan sahibi insanlar metresi mağdur göstermeye çalışmaz çünkü.Yahut tepkilerden endise duydugu icin kendisine ait olan bir konuyu 3'uncu bir kisiymis gibi aktardi bize :)
O mu ? O ilac mi ? Benim degil o,arkadasim icin aldim. :)
İkisi de bir cana sebep olacak kadar şerefsizmis. Rabbım kızlarımıza akıl fikir versin . Kendilerine nasıl yakıştırıyorlar böyle hayatları ve ailesinin haberi bile yok olanlardan duyunca ne olursa olsun sahip çıkarlar inşallahİkiside bebek olmasını istiyordu zaten kız hamile olunca şerefsiz adam böyle yapmaya başlamış istenmeyen bir hamilelik değil yani
Ay bu nedir ama yaa.. Ne demek bebek istemek, ikisi de istiyordu ne demek. Nasıl isterler, nikah yok nikahhh... Nikahlı zaten adam.Arkadaş çalıştıgı için bunada razı bakarım büyütürüm diyo istenmeyen bebek değil ikiside istiyordu adam sonradan böyle uaptı
Şimdi kız böyle demesine ragmen adam karaktersizlik yapıyor
metres konusu açılmış çağırmıyorsunuz.aşkolsunnnYahut tepkilerden endise duydugu icin kendisine ait olan bir konuyu 3'uncu bir kisiymis gibi aktardi bize :)
Yok ya o kafada olmayan kadınlarada kızılıyor gayet gördüm çünkü. Ayrıca direkt muhattap olunan kişisin metres olması neyi değiştiriyo ki? Bu düşünceye göre evliliğe karşı sorumluluğu olan kişi adam olduğu için şu an konuyu metres açsada kızılmaması lazım o halde. Benim dediğim ise bu konularda hep bellidir. İki tarafta suçludur benim gözümde.Çünkü burda konu muhatabı kadın. Yani şayet adamın karısı konuyu açsaydı kocası hedef alınırdı. Ama muhatap şu an metres olan kadın. Konularda da bahsi geçen metresleri kimse savunmuyor, kadınların ‘kocamı o kadın baştan çıkardı’ inancına kızılıyor. Yapan 2 taraf da ahlak yoksunu ve sadakatsiz. Ama görüyoruz ki millet kocasını affedip kandırılmış görmeye çok meraklı. Ne yazık ki eşlerinin o kadınlar kadar berbat insanlar olduklarını kabul etmiyorlar. Bence yorumlar da tam olarak bu yüzden yapılıyor. Baksanıza metres bile kendisini adamın karısı ‘boşanmıyor zorla evli kalıyor’ diye inandırmış. Bu salaklığa kızılıyor. Nasıl bu kadar ahlaksız ve aptal olduğunu kimse anlamıyor. Konu açan kadınların da ‘kocamı kandırmış’ inancına kızılıyor. Aldatan aldatmaya eşlik eden her şartta ahlaksız ve namus yoksunudur.
Bence de bahsettiği kişi kendisi. Aralıkta 8 haftalık hamileyim yazmış. Bu hesaba göre şu anda 22-23 haftalık hamile olması lazım. Veyahut arkadaşıyla aynı hafta hamile kaldılar :) tepkilerden korktuğundan arkadaşım yazmış. Bu yüzden canhıraş savunuyorYahut tepkilerden endise duydugu icin kendisine ait olan bir konuyu 3'uncu bir kisiymis gibi aktardi bize :)
Böylesi ilk kez açıldımetres konusu açılmış çağırmıyorsunuz.aşkolsunnn
Bence kendisini anlatıyor zaten "bir arkadaşım" ekolü üzerindenVallahi benim burada en çok kızdığım konuyu açan kişi. Kendiside evliymiş üstelik.
O zaman çocuğu da boşansınlar diye yaptı belki deBence de bahsettiği kişi kendisi. Aralıkta 8 haftalık hamileyim yazmış. Bu hesaba göre şu anda 22-23 haftalık hamile olması lazım. Veyahut arkadaşıyla aynı hafta hamile kaldılar :) tepkilerden korktuğundan arkadaşım yazmış. Bu yüzden canhıraş savunuyor
adam da polis miymiş ben şokkkkBence kendisini anlatıyor zaten "bir arkadaşım" ekolü üzerinden
Yok yahu, boşanma davası açmış, hatta boşanmış kadının bile metres olan kadına tek kelime etmesine tahammül edilemiyor. Kadının evli erkek fantazisi vardır belki denildiğini de okudum burada. Evliliğine devam eden kimsenin diğer kadına laf etme hakki yok ama eşinden ayrılma noktasına gelmiş, ayrılmış kadınların da lafı ağzına tıkayıp, sen diğer kadına birşey diyemezsin, onun ne yaptığı seni ilgilendirmez lafları komik geliyor bana. Bakın bu kadının bebeği de adamın karısını ilgilendirmesin mesela, doğurmak istemiş hamile kalmış mi denilecek?Çünkü burda konu muhatabı kadın. Yani şayet adamın karısı konuyu açsaydı kocası hedef alınırdı. Ama muhatap şu an metres olan kadın. Konularda da bahsi geçen metresleri kimse savunmuyor, kadınların ‘kocamı o kadın baştan çıkardı’ inancına kızılıyor. Yapan 2 taraf da ahlak yoksunu ve sadakatsiz. Ama görüyoruz ki millet kocasını affedip kandırılmış görmeye çok meraklı. Ne yazık ki eşlerinin o kadınlar kadar berbat insanlar olduklarını kabul etmiyorlar. Bence yorumlar da tam olarak bu yüzden yapılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?