GERCEK FIKIR

Bu kadının ne yaptığı hatta doğurdu çocuk bile adamın karısını ilgilendirmez ama lütfen, önemli olan sadece koca.

Vallahi benim burada en çok kızdığım konuyu açan kişi. Kendiside evliymiş üstelik.

Çünkü burda konu muhatabı kadın. Yani şayet adamın karısı konuyu açsaydı kocası hedef alınırdı. Ama muhatap şu an metres olan kadın. Konularda da bahsi geçen metresleri kimse savunmuyor, kadınların ‘kocamı o kadın baştan çıkardı’ inancına kızılıyor. Yapan 2 taraf da ahlak yoksunu ve sadakatsiz. Ama görüyoruz ki millet kocasını affedip kandırılmış görmeye çok meraklı. Ne yazık ki eşlerinin o kadınlar kadar berbat insanlar olduklarını kabul etmiyorlar. Bence yorumlar da tam olarak bu yüzden yapılıyor. Baksanıza metres bile kendisini adamın karısı ‘boşanmıyor zorla evli kalıyor’ diye inandırmış. Bu salaklığa kızılıyor. Nasıl bu kadar ahlaksız ve aptal olduğunu kimse anlamıyor. Konu açan kadınların da ‘kocamı kandırmış’ inancına kızılıyor. Aldatan aldatmaya eşlik eden her şartta ahlaksız ve namus yoksunudur.

Arkadaş çalıştıgı için bunada razı bakarım büyütürüm diyo istenmeyen bebek değil ikiside istiyordu adam sonradan böyle uaptı
Şimdi kız böyle demesine ragmen adam karaktersizlik yapıyor

e tamam doğursun baksın o zaman tek başına.
sorun nerede?
adam kocası değil nihayetinde ayrılsın istediğini yapsın.

Arkadaşınız da adam da rezil insanlarmış.
9 yıl ilişki mi olur evli adamla yaa öff ne bu.
Adam tam bir şeref yoksunu.
Arkadaşınızın tek yapacağı, adamı hayatından çıkarıp izini kaybettirecek ve o çocuğu tek başına büyütecek. O herife muhtaç olmadan.
Ama ailesi de bilmiyor diyorsunuz. Nereden tutsan elde kalan konu.
Ne yapacak bu kadın?
Hatalarının bedelini ödeyecek mecburen.
Yani insan bile isteye hamile kalır mı böyle bir şrfsizden...
Allahım aklımızı korusun, nesillerimizi.......

Vallahi benim burada en çok kızdığım konuyu açan kişi. Kendiside evliymiş üstelik.
Yahut tepkilerden endise duydugu icin kendisine ait olan bir konuyu 3'uncu bir kisiymis gibi aktardi bize :)
O mu ? O ilac mi ? Benim degil o,arkadasim icin aldim. :)

İkiside bebek olmasını istiyordu zaten kız hamile olunca şerefsiz adam böyle yapmaya başlamış istenmeyen bir hamilelik değil yani
İkisi de bir cana sebep olacak kadar şerefsizmis. Rabbım kızlarımıza akıl fikir versin . Kendilerine nasıl yakıştırıyorlar böyle hayatları ve ailesinin haberi bile yok olanlardan duyunca ne olursa olsun sahip çıkarlar inşallah

Arkadaş çalıştıgı için bunada razı bakarım büyütürüm diyo istenmeyen bebek değil ikiside istiyordu adam sonradan böyle uaptı
Şimdi kız böyle demesine ragmen adam karaktersizlik yapıyor
Ay bu nedir ama yaa.. Ne demek bebek istemek, ikisi de istiyordu ne demek. Nasıl isterler, nikah yok nikahhh... Nikahlı zaten adam.
Hayret bir olay! İstemişmişlerse doğurup bakacaklar paşa paşa..
Amaaa adam madem böyle bir pislik, kadın bakacak. Çünkü o da istemiş ya. Neye güvenip istediyse.. Yıllarca kendini kullanırdığı yetmemiş gibi bir de bebek istemişse buyursun baksın.
Öyle bir pisliğe gerek yok zaten, baba olsa ne olur öylesi.

Yok ya o kafada olmayan kadınlarada kızılıyor gayet gördüm çünkü. Ayrıca direkt muhattap olunan kişisin metres olması neyi değiştiriyo ki? Bu düşünceye göre evliliğe karşı sorumluluğu olan kişi adam olduğu için şu an konuyu metres açsada kızılmaması lazım o halde. Benim dediğim ise bu konularda hep bellidir. İki tarafta suçludur benim gözümde.

Yahut tepkilerden endise duydugu icin kendisine ait olan bir konuyu 3'uncu bir kisiymis gibi aktardi bize :)
O mu ? O ilac mi ? Benim degil o,arkadasim icin aldim. :)
Bence de bahsettiği kişi kendisi. Aralıkta 8 haftalık hamileyim yazmış. Bu hesaba göre şu anda 22-23 haftalık hamile olması lazım. Veyahut arkadaşıyla aynı hafta hamile kaldılar :) tepkilerden korktuğundan arkadaşım yazmış. Bu yüzden canhıraş savunuyor

O zaman çocuğu da boşansınlar diye yaptı belki de

23 haftalık nerdeyse 6 aylik olmuyor mu saka mısıniz siz aldirmaya karşu değilim ama bu aldırilcak bir bebek değil dogacak nerdeyse.
Bide kendi düsen aglamaz tabi oda var sen evli adamla 9 yil birlikte olursan böyle hayatın rezil olur acimadim bebel hariç

Yok yahu, boşanma davası açmış, hatta boşanmış kadının bile metres olan kadına tek kelime etmesine tahammül edilemiyor. Kadının evli erkek fantazisi vardır belki denildiğini de okudum burada. Evliliğine devam eden kimsenin diğer kadına laf etme hakki yok ama eşinden ayrılma noktasına gelmiş, ayrılmış kadınların da lafı ağzına tıkayıp, sen diğer kadına birşey diyemezsin, onun ne yaptığı seni ilgilendirmez lafları komik geliyor bana. Bakın bu kadının bebeği de adamın karısını ilgilendirmesin mesela, doğurmak istemiş hamile kalmış mi denilecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…