- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.682
- 88
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Öğretmen deyip geçme yalnız, emekli profesörse ve özel üniversitede çalışıyorsa emekli maaşı + maaş iyi para kazanıyordur sksjlsnÖğretmen mi buluyor?Piyasa nasıl düşmüş yav.
Suçu yok gül gibi kızKız karısının suçu neymis kacinciya soruyorum
Tecrübe işte, bı daha ki sefere artıkHaklısınız salaklık işte
Giyinme odasıOfis fantezisi off. Patronun masasında yapmayaydınız bari mekanın beti bereketi gitmiştir şimdi cenabet ettiniz.
Mutfakta yaptıysanız daha beter. Tövbeler olsun, birisi gıda sağlık şeysilerine şikayet edebilir mi lütfen? Öğ
Seks hayatı iyiyse senle niye beraber? Doyum noktasında olan erkek başkasına pek bakmaz çünkü.Zaten mutlu ki.... Sürekli diyordu çok iyi seks hayatımız var
Aman uyduruyor be, gece gece goygoy isteSeks hayatı iyiyse senle niye beraber? Doyum noktasında olan erkek başkasına pek bakmaz çünkü.
Ben de anlamadım orasınıSeks hayatı iyiyse senle niye beraber? Doyum noktasında olan erkek başkasına pek bakmaz çünkü.
Abla gerçekten öyle dediAman uyduruyor be, gece gece goygoy iste
Giyinme odası
Sen ne dedin yavrum?Abla gerçekten öyle dedi
Bütünleme çalışmamak için buraya evli garson fantazisi mi saldınZaten mutlu ki.... Sürekli diyordu çok iyi seks hayatımız var
Çok uzun ilişkili bir sevgililikleri vardı sanırım değişiklik aradıAbla gerçekten öyle dedi
Nimetle oyun olmaz, töbe töbe.Çok sıradan. İnsan mutfakta yapar da iki krem şanti neyim sıkar.
O kadar boş değilim ama bu gerçek bu gerçeğe inanmayan insanlar daha çok acı veriyorBütünleme çalışmamak için buraya evli garson fantazisi mi saldın
Patron yerine garsonla birlikte olursan acı verir tabi.O kadar boş değilim ama bu gerçek bu gerçeğe inanmayan insanlar daha çok acı veriyor
Bana da yazın bizim buralara ilaç yapmamaları acı veriyor, hayat acımasız beybisuO kadar boş değilim ama bu gerçek bu gerçeğe inanmayan insanlar daha çok acı veriyor
Vuuuuuu beybi beybiZaten mutlu ki.... Sürekli diyordu çok iyi seks hayatımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?