gerçeklerle yüzleşemiyorum

umutszz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
466
0
46
Konya
evet aynen şuan birüyadayım gerçeklerimle yüzleştiğim an herşeyin kabusa dönüşeceğini biliyorum ama kabullenmek istemiyorum.yedi yıldır süren bir ilişkim var,nişanlanmak üzereyiz şuan iş başvurusunu bekliyoruz.işi olduğu an yüzükler takılacak,aileler,biz herşey çk güzel yolunda,herkes nişan hevesinde.lakin ben geri adım atmak zorunda kalıyorum istemeden.
ilişkimizn ilk yıllarında doğuştan rahmim olmadığını öğrendim,doktorum evlendiğin zaman çocuğun olmayacak,şuan için tıb ta bunn tedavisi yok,rafa kaldır dedi.oan yıkıldım isyan ettim,olmaz dedim böyle bişey nerde duyulmuş.(çocuklara karşı aşırı bibağımlılığm var buyüzden çocuk gelişimi okudum o bölümden mezun oldum..
kabullenemedim bu durumu ve başka bidoktora gittim oda aynı şeyi söyleyince 2.defa tekrr yıkıldım,yine kabullenemedm.ozamanlar ilişkimzn 2.yılı falandı.söyledim erkek arkadaşıma üzüldüğünü ama herzaman yanımda olduğunu söyledi,ailem,o hep destek oldu.kendi ailesi kabul etmesse bile kendinn edeceğini neolursa olsun bırakmayacağını söyledi,kabullenmem zorda olsa budurumu üzerini kapattık bidahada açmadık.
uzun bisüre sonra tekrr aklıma takılmaya başladı,çünkü durumu tam bilmiyodu(yani tedavisi olacağını düşünüyodu)..tekrar konuyu açma gereği duydum ve açtım,bunun tedavisi yok mantıklı düşün benimlemisin değilmisin dedim.oana kadar evlendiğinde çocuksuz yapamayacağını,biömür geçmeyeceğini,bivakit sonra sadece sevginin yetmediğini söyledi.tlfnda konuşuyoruz tamam dedim kapatalım sessiz kalmak durumunda hissettm kendimi.kapattırmadı budefada beni çok sevdiğini söyledi.devam etti,ettik.bizaman sonra yine bu konu dile geldi,yine ne olursa olsun evleneceğini buyüzden beni bırakmayacağını sadece üzüldünü söyledi.konu yine uzun bisüre kapandı..
askere gitti budefa ailem baskı yapmaya başladı günahına girme,net bişekilde konuş,herkesin kabul edeceği bidurum değil,onada hak ver kabul etmesse biz senin yanındayız dediler.oan yine belkide gaza gelip oaskerdeyken konuyu açtım,budefa çok nettm kararlıydım dedim olmassa olmaz.ve konuştum zamanlamam çok tersti,askerdeyken saçmalıktı bunu dile getirmem daha yeni alışmaya başlamıştı,olduğu yer sıkıntılıydı.aon bunları düşünemedim.'sen ne yaptın neden bunları söyledin keşke demeseydin biz çok mutluyduk' dedi.bunu duydum an çok pişman oldum.ozaman izin durumu yoktu,nöbetteydi sabaha kadar düşün dedim.ogün orda duramadığını herşeyin üzerine geldiğini yanıma gelip karşılıklı konuşacağını söyledi.ama hiç geri adım atmadı herdefasında konuşmaya devam etti benmle.baktım herkonuşmamızda üzgün,sesi boğulacak gibi.dedim tamam herşeyi unut unutalım.biz inandıktan sonra olmayacak şey yok bunları düşünme dedim.onuda burüyanın içine kattım.askerden geldi geleli 7ay oldu.şuan nişan aşamasındayız sürekli nişan hayalinde,buramazan içinde istemeye geleceklerdi iş durumundan dolayı ertelendi.bu sıralar sürekli bana her konuşmamızda evlilikten bahsedip çocuğumuz olacak demi die sorular sorup cvbını kendi veriyo.tekrar dile getirip gerçekleri yüzüne vurmaya cesaretim yok,ogücü kendimde bulamıyorum,şuan çok güzel birüyadayım ve ben bu rüyadan uyanmak istemiyorum..çok zor :50:

sayfayı yenileyip buraya yazdım sonunda konuştuk bugün

kızlar hepiniz benmle fikirlerinizi paylaştığınız için çok çok sağolun,inanın çok destek alıyorum sizden.bugün konuştum erkek ark.cesaretimi toplayaıp çok zor oldu benim için bu mutluluk bozulacak diye,nişan için çok heveslendi çünkü.Allahın işiki çocuk meselesi açıldı birden kendi açmıştı konuyu fırsatını bulup söyledim.bana verdiği cvpları aynen yazıyorum size sırayla
sadece çok üzülürüm herkes ister tabi olmasını isterim ama olmuyo diyede seni kabul etmeyecek değilim,ederim yani
bunca yıl birlikteyiz buyüzden kabul etmemezlik olmaz,ama hayırlısı inş olur dedi
spn kez diyorum beni her halimle kabul ediyomusun dedim evet ediyorum dedi(ama bunun yanında üzüleceğinide söylüyo)
sonra tekrar nişan konusuna döndü hiç bu konu konuşulmamış gibi. şimdi nedir bu kızlar sevineyimmi üzüleyimmi bi sonuca varamadım

Son düzenleme:
benim anlamadığım sen zaten açık ve net birşekilde söylemişsin olmayacak diye..ne diye sana sürekli çocuğumuz olacak değil mi diye sorup duruyor senide kendinide üzüyor..tam olarak anlattım yazmışsın ama kabullenmek mi istemiyor..
hem üzülme demekki bundada var bi hayır.. belki ilerde kendini hazır hissetiğinde yuvadaan alırsınız.. düşünür müydün böyle bişey..

rahminin olmadığı kısmınıda söyledin mi canım? neden hala çocuğumuz olacak di mi diye sorup seni de üzüyo anlamadım:31:

benim anlamadığım sen zaten açık ve net birşekilde söylemişsin olmayacak diye..ne diye sana sürekli çocuğumuz olacak değil mi diye sorup duruyor senide kendinide üzüyor..tam olarak anlattım yazmışsın ama kabullenmek mi istemiyor..
hem üzülme demekki bundada var bi hayır.. belki ilerde kendini hazır hissetiğinde yuvadaan alırsınız.. düşünür müydün böyle bişey..

bende oraya takıldım bunun geri dönüşü olmamasına ragmennn bunu dile getirmesi gerçegi kabullenememe gibi bir is yandırmıs sanırım

ben ona söyledim an durumu hiç araştırmadı,belki ya hep tedavisi olabileceğini düşündü yada oda kabullenemiyo.inanın artık ne düşüneceğimi şaşırdım

bende oraya takıldım bunun geri dönüşü olmamasına ragmennn bunu dile getirmesi gerçegi kabullenememe gibi bir is yandırmıs sanırım

söylediğim zamanlar,tıbbın ilerlediğini herşeyin tedavisi zamanla olabileceğini söylüyodu,belkide buna inandırdı kendi,bilmiyorum hiçbişeyi anlayamıyorum

ben ona söyledim an durumu hiç araştırmadı,belki ya hep tedavisi olabileceğini düşündü yada oda kabullenemiyo.inanın artık ne düşüneceğimi şaşırdım

bence gidin ikiniz doktora doktordan gerçegi net ogrensin durumu iyice algılasın acı da olsa duysun gerisini öyle kararlaştırın her erkegin düşüncesi farklıdır benim kocam asla bırakmazdı beni bunun için çok cocuk düşkünü de degildr ama bi baskası cocuksuz asla yapamaz vs tercih meselesi tatlım

Allah yardımcın olsun öncelikle...durumun çok zor gerçekten ama dediğin gibi erkek arkadaşın olayı idrak edememiş...mutlaka bi tedavisinin olduğunu düşünüyor...

bence net konuşun onunla,benim rahmim yok...rahmi olmayan bi kadının asla çocuğu olmaz,mümkün değil tıbben ve 2 dr'a gittim durum bu ve tedavisi de yok...çocuğumuz olmayacak aşkım bunu bil ve öyle evlen benimle evleneceksen....

derdi seni üzmek değil ama içten içe onu da kemirmiş bu durum belli, karakterini bilmeden yorum yapmak istemiyorum ama ilerde sorun çıkartabilir. Ama evlatlık almak çok sevap ve ilişkileri ısıtan bi durum. Bence bu kadar karamsar olma seni sevmeseydi çoktan ayrılırdı zaten..

bence gidin ikiniz doktora doktordan gerçegi net ogrensin durumu iyice algılasın acı da olsa duysun gerisini öyle kararlaştırın her erkegin düşüncesi farklıdır benim kocam asla bırakmazdı beni bunun için çok cocuk düşkünü de degildr ama bi baskası cocuksuz asla yapamaz vs tercih meselesi tatlım

kendisi çok çocuk düşkünü,bende aynı şekilde,ama zamanla zorda olsa kabullenmeye çalıştım

Öncelikle sizin için gerçekten üzüldüm. Allahım yardımcınız olsun... Her şeyin bir çaresi vardır da bulunmamıştır işte... Siz gönlünüzü ferah tutun... üzmeyin kendinizi..

Gerçekten çok zor bir durum... Erkek arkadaşınız belki de unutmak istiyor bu gerçeği... sürekli konuşmaktan sıkılmıştır.. Evet sizi o şekilde kabul etti ve konuyu kapattı... Ben öyle düşündüm açıkçası... Sonuçta herkes bir takım hayaller kuruyor.. bana sorsanız benimde şimdiden sevgilimle bir sürü çocuğum var adları bile belli...
ama Allahım bize bunu verecek mi bilmiyoruz...

yani demek istediğim varsın bazen hayaller kurun... gerçekleri sürekli gündeme getirip kendinizi üzmeyin...

sürekli bu konuyu açmanız, bak böyle böyle demeniz bence daha çok bunaltacak..

gerekirse son defa bir daha konusu açılmamak üzere diyerek doktora gidin ve orada gerçekleri daha bir ciddi şekilde öğrensin...
sonrasında da konuşmayı lütfen ona bırakın...

sürekli istersen bitsin demeyin.. Siz önceden öğrenmişsiniz ama nice evli insan sonradan farkına varıyor çocuklarının olmayacağının... ve yıkılmıyor yuvalar...
Sizde yıkmayın yapılmaya yeni başlanacak bu yuvayı...

Allah yardımcın olsun öncelikle...durumun çok zor gerçekten ama dediğin gibi erkek arkadaşın olayı idrak edememiş...mutlaka bi tedavisinin olduğunu düşünüyor...

bence net konuşun onunla,benim rahmim yok...rahmi olmayan bi kadının asla çocuğu olmaz,mümkün değil tıbben ve 2 dr'a gittim durum bu ve tedavisi de yok...çocuğumuz olmayacak aşkım bunu bil ve öyle evlen benimle evleneceksen....

aslında bencilce davrandım işte bunu net bişekilde söylecekken hep bikısmını yuttum..

derdi seni üzmek değil ama içten içe onu da kemirmiş bu durum belli, karakterini bilmeden yorum yapmak istemiyorum ama ilerde sorun çıkartabilir. Ama evlatlık almak çok sevap ve ilişkileri ısıtan bi durum. Bence bu kadar karamsar olma seni sevmeseydi çoktan ayrılırdı zaten..

evlatlık almayı düşünürüm,ona söylediğim zamanlar ben evlatlık istemem demişti.büyük konuştu,oda bende bu imtihanın içindeyiz işte

Rahim nakli yapılabiliyor..İlk rahim nakli türkiyede yapıldı geçenlerde haberlerde çıkmıştı..

evet o haberi okumuştum umutlandım

yumurtalığın vardır muhtemelen
taşıyıcı anne yoluyla çocuk sahibi olabilirsin.
genetik olarak senin çocuğun olacak nasılsa

Öncelikle sizin için gerçekten üzüldüm. Allahım yardımcınız olsun... Her şeyin bir çaresi vardır da bulunmamıştır işte... Siz gönlünüzü ferah tutun... üzmeyin kendinizi..

Gerçekten çok zor bir durum... Erkek arkadaşınız belki de unutmak istiyor bu gerçeği... sürekli konuşmaktan sıkılmıştır.. Evet sizi o şekilde kabul etti ve konuyu kapattı... Ben öyle düşündüm açıkçası... Sonuçta herkes bir takım hayaller kuruyor.. bana sorsanız benimde şimdiden sevgilimle bir sürü çocuğum var adları bile belli...
ama Allahım bize bunu verecek mi bilmiyoruz...

yani demek istediğim varsın bazen hayaller kurun... gerçekleri sürekli gündeme getirip kendinizi üzmeyin...

sürekli bu konuyu açmanız, bak böyle böyle demeniz bence daha çok bunaltacak..

gerekirse son defa bir daha konusu açılmamak üzere diyerek doktora gidin ve orada gerçekleri daha bir ciddi şekilde öğrensin...
sonrasında da konuşmayı lütfen ona bırakın...

sürekli istersen bitsin demeyin.. Siz önceden öğrenmişsiniz ama nice evli insan sonradan farkına varıyor çocuklarının olmayacağının... ve yıkılmıyor yuvalar...
Sizde yıkmayın yapılmaya yeni başlanacak bu yuvayı...

sağolun ben hep olacak gözüyle baktım hiçbirzaman inanmadım,belki bi mucize dedim.bunuda ona inandırdım sanırım.nfakat nişan öncesi benim yine bunu söylemem şart ama o gücü bulamıyorum şuan kendimde..bozulacak diye korkuyorum açıkcası

sağolun ben hep olacak gözüyle baktım hiçbirzaman inanmadım,belki bi mucize dedim.bunuda ona inandırdım sanırım.nfakat nişan öncesi benim yine bunu söylemem şart ama o gücü bulamıyorum şuan kendimde..bozulacak diye korkuyorum açıkcası

bakın sizde bilirsiniz Doktorlar diye bir dizi vardı... hala da gösteriliyor tv de... orada da aynen böyleydi.. evet belki o bir diziydi siz bunun gerçeğini yaşıyorsunuz ama biraz dışarıdan o ilişkiye bakmayı deneyin..

kız son zamanlarda o kadar bunaltmıştı ki.. güzel her günün sonunda bu konuyu açıp oğlanı perişan etti...

siz yapmayın bunu...

erkek arkadaşınız yanınızda olmaya çalışıyor zaten.. bak emin misin, bak son kararın mı, bak iyi düşün diye diye sonunda oğlan isyan edecektir bence...

nişan öncesi gidip konuşacaksınız ve bu nişanlanmanızı etkileyecek..

erkek arkadaşınız da size moral verme derdinde şu an.. ne güzel işte konuyu kapatmış güzel günlerden bahsediyor...
bir şekilde yanınızda olduğunu olacağını gösteriyor...
sizinle oturup evet yaa olmaz haklısın bu ilişki diyerek çekip gitmemiş ki...

size inanmış.. Allaha inanmış.. olsun bakarsın bulunur bir çaresi demiş... moral olmaya çalışmış...

yapmayın bunu kendinize... üzülmeyin artık bu konu için...

evet arkadaşlar antalya akdeniz üniversitesinde ilk rahim nakli yapıldı.ve şimdi kadın anne olmaya hazırlanıyor fakat gözetim altında kadın ve doğuma kadar hastane de yatacak.

ve o hastane de ilk yüz nakli , kol ve bacak nakli yapıldı.
kol ve bacak nakli bazı komplikelerden dolayı sorun oluşsa da yüz nakli başarı ile sağlandı.
(hasta vefat etti.doktorlarımız açıklamalarını yaptılar. )

ve bir gerçek türk doktorları tüm dünya da sağlanamayan bir başarıya imza attılar.şimdi herkes doktorlarımızı anlatım için çağırıyor :):):):))

beni Türk hekimlerine emanet ediniz.. Mustafa Kemal Atatürk.....

konumuza gelince bu rabbin seni sınaması olarak düşün.ayrıca evlendikten sonra her defasında yüzüne vurup aşşağılaması daha acı olur.sanki arkadaşın kendini kandırıyor gibi çocuğumuz olacak der gibi .

bu da seni yaralamaktan ve bir eksikmiş gibi yüzüne vurmaktan başka bi işe yaramaz ....

Son düzenleme:
öncelikle rahminizin olmaması dünyanın sonu değil.sevgilinizin bu tarz bir durumu olsaydı,çocuğunuzun olmayacağını bilseydiniz sırtınızı dönüp gidermiydiniz?siz herşeyi konuşmuşsunuz zaten,açık olmuşsunuz,sevdiğinizde tüm açıklığıyla sizi sevdiğini söylemiş..rahminiz olupta mutsuz olup yine çocuk sahibi olamayabilirdiniz,yada hiçbir şekilde cinsl hayatınız olmayabilirdi.eşinizle birlikte olmakta midenizi bulandıra bilirdi.herşeyi biliyorsunuz,farkında olarak evleneceksiniz tekrar tekrar deşip kendinizi,,sevgilinizi üzmenin anlamı yok.çocuk sahibi olmayı o kadar çok istiyorsanız evlat edinirsiniz yada rahim nakli yaptırırsınız..inşallah sevginiz kat kat artar ve hiç üzülmezsiniz.allah mutluluğunuzu daim etsin.durumunuzada takılı kalıp,üzülmeyin.

bakın sizde bilirsiniz Doktorlar diye bir dizi vardı... hala da gösteriliyor tv de... orada da aynen böyleydi.. evet belki o bir diziydi siz bunun gerçeğini yaşıyorsunuz ama biraz dışarıdan o ilişkiye bakmayı deneyin..

kız son zamanlarda o kadar bunaltmıştı ki.. güzel her günün sonunda bu konuyu açıp oğlanı perişan etti...

siz yapmayın bunu...

erkek arkadaşınız yanınızda olmaya çalışıyor zaten.. bak emin misin, bak son kararın mı, bak iyi düşün diye diye sonunda oğlan isyan edecektir bence...

nişan öncesi gidip konuşacaksınız ve bu nişanlanmanızı etkileyecek..

erkek arkadaşınız da size moral verme derdinde şu an.. ne güzel işte konuyu kapatmış güzel günlerden bahsediyor...
bir şekilde yanınızda olduğunu olacağını gösteriyor...
sizinle oturup evet yaa olmaz haklısın bu ilişki diyerek çekip gitmemiş ki...

size inanmış.. Allaha inanmış.. olsun bakarsın bulunur bir çaresi demiş... moral olmaya çalışmış...

yapmayın bunu kendinize... üzülmeyin artık bu konu için...

ama her konuşmamızda bi dediği bidediğini tutmadıki,hep o konu bana göre yarım kaldı,bile bile üzeri örtüldü.oda kabullenmedi,bende.nişan öncesi söylemessem budefa demezmi neden öncesinde söylemedin(çünkü niyeyse hala çocuk olacak dimi lafında,bende hep inşallah)yaptığım yanlıştan kendimi alamıyorum.belki tekrar net bişekilde söylesem nişana kalkışmayacak çekip gidecek.işte buyüzden gücüm yok.Allahım diyorum neden bunu bana hak gördün herşey mükemmelken aileler biz gerçekten rüyadayım şuan

Back
X