böyle gelenlerle ne benim ne de onların ortak hiçbir tanışıklıkları yok . Ben zaten farklı bir şehirdeyim burda kimse tanımaz bilmez beni hayatıma girmek isteyenlerinde niyeti böyle olunca insan sıkıntı aryo. Hiç cilveli edalıda değilim boy 160 kilo 55 kumral kot tşörtle dışarda dolanan normal sıradan bir kzıım artık heralde bu kaderim demeye başladım o seviyedeyimBu arkadas cevresinden gelenler ise birisi sizin hakkinizda konusuyor derim.O konusmalari bilirsiniz,size gelmelerinin nedeni ve sadece cinsel icerikli durtulur bu konusmalardan kaynakli olabilir.Boyle bir durum yok ise isveniz ve edaniz cok yuksek olabilir.Farkinda olmadan kendinize dogru cekiyorsunuzdur.
O nasıl bir görüntü oluyor açıklar mısın? Gelenler beyinsiz diye kendi gibi görünmesin mi?Her ikisi de olabilir.
Ya çok rahat ve her şeye açık gibi görünüyor olabilirsiniz ya da karşınıza çıkan erkekler hep o tip kafalidir.
çok kapalı değilim karşıda değilim ama hafiflik yapmıyorum biraz fazla gülerim sadece bu mudur yani sırf güldüğüm için mi cesaret alıyolar normal sevgililer de bi erkek bi kızdan hoşlandığında kız somurtyomu hayır yani anlamıyorum güzel değilim keşke güzel olsam belki gurur duyardım ama orta standarttayım böyle olunca erkekler kudurmuş heralde diyorum ve ciddi anlamda korkmaya başlıyorum onların bu aç halini gördükçeHer ikisi de olabilir.
Ya çok rahat ve her şeye açık gibi görünüyor olabilirsiniz ya da karşınıza çıkan erkekler hep o tip kafalidir.
Muhatapim konu sahibiO nasıl bir görüntü oluyor açıklar mısın? Gelenler beyinsiz diye kendi gibi görünmesin mi?
Bakın işte size cinsel obje olarak bakılmamış benim istediğim bu türden bir şey umarım denk gelirBütün erkekler öyle değil, siz art arda bu tipte olanları çekmişsiniz sadece. Ben de bi dönem kimle tanışsam "bağlanma sorunum var, ciddi ilişki istemiyorum, aşk bana çok uzak.." diyen tiplere denk geliyordum. Yapacağınız şey uzak durmak. Ne istediğinizi biliyorsunuz, hiç düzeltirim, kendime bağlarım, zamanla sever diye ilişkiye devam etmeyin. Kartlarınızı açık oynayın ve net olun yeter. Ben de sonra eşimle tanıştım ve enerjimiz tuttu beklentilerimiz tuttu ilk aydan sonra birlikte yaşamaya başladık. Sizin de karşınıza illa ki beklentilerinizin uyuştuğu biri çıkacaktır, zamanını bekliyordur.
Ama benim de mesajini alıntılayabilmem gibi bir özellik olduğuna göre sorabilirim merak ettiklerimi.Muhatapim konu sahibi
Benim de başıma bu tür olaylar gelmişti beni bir abi uyarmıştı çok guleryuzlu ve insancıl olman yanlış anlaşılabilir demişti. Hakli da çıktı.çok kapalı değilim karşıda değilim ama hafiflik yapmıyorum biraz fazla gülerim sadece bu mudur yani sırf güldüğüm için mi cesaret alıyolar normal sevgililer de bi erkek bi kızdan hoşlandığında kız somurtyomu hayır yani anlamıyorum güzel değilim keşke güzel olsam belki gurur duyardım ama orta standarttayım böyle olunca erkekler kudurmuş heralde diyorum ve ciddi anlamda korkmaya başlıyorum onların bu aç halini gördükçe
Her şeye açık gibi görünmek nasıl bir şey ki?Her ikisi de olabilir.
Şöyle açıklayayımHer şeye açık gibi görünmek nasıl bir şey ki?
Mesela dekolteli giyinmeyi seviyorum, işve cilve doğamda var çünkü kadınım, bakışlarım bile çok seksi diyelim, kırk kilometreden bile ateşli görünüyorum hadi: her şeye açık olduğum manasına mı gelir? İnsan nasılsa öyledir. Karşıdaki bunu farklı anlıyorsa zihni, zihniyeti, tiyneti bozuktur bu kadar net.
evet dikkat ettim buna da bu seferde soğuksun inatçısın gibi tepkiler aldım gelen vuruyo giden vuruyo dengesiz biri de değilim ne biliym öyle işteBenim de başıma bu tür olaylar gelmişti beni bir abi uyarmıştı çok guleryuzlu ve insancıl olman yanlış anlaşılabilir demişti. Hakli da çıktı.
Çözümü dengeyi korumakta buldum.
Ama dedim ya belki karşı tarafla ilgilidir belki.
Kendinizi kötü hissetmeyin benim söylediğim ihtimal sadece.
Ya gülmek kadar güzel birşey var mıevet dikkat ettim buna da bu seferde soğuksun inatçısın gibi tepkiler aldım gelen vuruyo giden vuruyo dengesiz biri de değilim ne biliym öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?