maalesef ki çoğunluktalar evet ben de kendimde sıkıntı görmüyorum ama nrden böyleleri çıkıyor bunu da anlamış değilim kaderimin bi oyunu olsa gerekArkadaşım sizin bu durumda bir hatanız yok. Tamamen karşı taraftaki varlıkların bozuk düşüncesinden kaynaklı. Kendinizi bu konuda sakın suçlamayın.
Haa size bak sen şöyle yapıyorsun, güler yüzlüsün, insanlara insan gibi davranıyorsun o yüzden yanlış anlasiliyorsun, hareketlerine dikkat et diyenin de zihniyeti bozuktur, ondan da uzak durun.
çok kapalı değilim karşıda değilim ama hafiflik yapmıyorum biraz fazla gülerim sadece bu mudur yani sırf güldüğüm için mi cesaret alıyolar normal sevgililer de bi erkek bi kızdan hoşlandığında kız somurtyomu hayır yani anlamıyorum güzel değilim keşke güzel olsam belki gurur duyardım ama orta standarttayım böyle olunca erkekler kudurmuş heralde diyorum ve ciddi anlamda korkmaya başlıyorum onların bu aç halini gördükçe
İşte bu yüzden kimse gülmekten vazgeçmesinGülmeyi yanlis yorumluyorlar.
Defalarca gülen bi insan oldugum icin "hafif kadin" (igrenc bir tabir, tum kadinlardan ozur dileyerek yaziyorum) olarak algilandim.
Gülmem kanimin kaynadigi, enerjimin yüksek oldugu, baska seyler arandigim olarak yorumlandibunu acik acik söyleyen oldu. Fıkır fıkırmısım
Gülüyorum yahu hepsi bu :) salt neşe diye bakmak cok mu zor? Vucudunu beyni degil baska tarafi yönetenlerce zormus.
Vallahi hala gülüyorum, o onlarin pis zihniyeti olsun.
Ben de onu diyorum işte. Niyet önemli. Görünüş, davranış, tabiat değil. Kadın ben seninle yatmak istiyorum demedikten sonra karşıdaki aaa bu her şeye açık galiba diye düşünüp harekete geçiyorsa onun tiyneti bozuktur. Tiyneti bozuk insanlar yüzünden kendimizi suclamamiz ne kadar saçma değil mi? Bu şey gibi: dışarıdaki insanlar sokağa çıkan kadını fahişe sanıyor o zaman kadınlar da yanlış anlasilmamak için sokağa çıkmasın canim. Olur mu böyle? Olmaz.Şöyle açıklayayım
Sadece cinsellik isteyen erkekler olduğu gibi kadınlar da var.
En yakinimdan örnek vereyim arkadaşımın kardeşi evlenmek istiyor ama karşısına çıkan ve çok sevdiği bir kız ben seninle evlenmeyi düşünmüyorum ama seninle her şeyi yaşamak hoşuma gidiyor. Tek kişiye bağlı olmayı sevmiyorum demiş.
Evlilik bana göre değil demiş.
Mesela bu erkek de onun öyle bir kız olduğunu baştan anlamamış. Çok ciddi gibiydi diyor.
Bazen yanlış anlasilabiliyoruz onu anlatmaya çalışıyorum.
Bak bu dediklerim bile yanlış anlaşılabiliyor. Bir söz sakız gibi her yere cekilebiliyor.
Niyet önemli.
çok kapalı değilim karşıda değilim ama hafiflik yapmıyorum biraz fazla gülerim sadece bu mudur yani sırf güldüğüm için mi cesaret alıyolar normal sevgililer de bi erkek bi kızdan hoşlandığında kız somurtyomu hayır yani anlamıyorum güzel değilim keşke güzel olsam belki gurur duyardım ama orta standarttayım böyle olunca erkekler kudurmuş heralde diyorum ve ciddi anlamda korkmaya başlıyorum onların bu aç halini gördükçe
İşte bu yüzden kimse gülmekten vazgeçmesin
Bende çok gülerim, tanımadığım insanlara selam verme huyum bile vardır asansörde falan, kim ne istiyorsa sansın, kadınları aman gülme yanlış anlaşılır diye baskılayanlar utansın
Senlik bir durum değil malesef toplumun bize dayattığı farklı algilardan.maalesef ki çoğunluktalar evet ben de kendimde sıkıntı görmüyorum ama nrden böyleleri çıkıyor bunu da anlamış değilim kaderimin bi oyunu olsa gerek
Yooo bizi mahveden yanlış anlaşılmalar değil benceSenlik bir durum değil malesef toplumun bize dayattığı farklı algilardan.
Bak ben tesettürlü olduğum halde eşimin arkadaşı tarafından ne kadar güler yüzlü çok sıcak bir eşin var dedi diye eşimden uyarı aldım.
Yanlış anlasiliyorsun biliyorum senin kalbini ama başkaları benim gibi bilmiyor seni dedi eşim.
Az dikkat etsen biraz kıskandım o öyle deyince dedi.
O an başımdan kaynar sular döküldü sanki.
Ağlamak gülmek arasi gidip geldim.
Belki arkadaşı da iyi niyetli dedi onu da bilemiyoruz.
Zaten şu Yanlış anlasilmalar bizi mahveden değil mi ?
böyle gelenlerle ne benim ne de onların ortak hiçbir tanışıklıkları yok . Ben zaten farklı bir şehirdeyim burda kimse tanımaz bilmez beni hayatıma girmek isteyenlerinde niyeti böyle olunca insan sıkıntı aryo.
nasıl bir şey o acaba ? duymuştumdaSizin ne gibi bir hatanız olabilir ki? Üst üste aynı tip erkekler denk gelmiş sadece. Umarım dilediğiniz gibi bir ilişkiniz olur. Çekim yasasını araştırmanızı tavsiye ederim
Bana hep böyleleri denk geliyor diye düşünmeyerek kendi değerini fark etmek gerek akışta kalmak, bence böyle birşeynasıl bir şey o acaba ? duymuştumda
“Çekim yasası özet olarak; evrenin bir enerjiden oluştuğunu ve bizim de kendi enerjimizle, olumlu-olumsuz durumları kendimize çektiğimizi söyler.”nasıl bir şey o acaba ? duymuştumda
Seksepaliteniz yüksektirMerhablar konuya geçeyim çünkü işin içinden çıkamıyorum. Benim sıkıntım erkekler . Hep karşıma böyle cinsel iç güdüsü fazla ilişki tipli olmayan erkekler çıktı çıkıyorda . Tutucu değilim zamanla tanıdıkça sevdikçe zaten ben de isterim ama bunlar daha tanımadan sevmeden hop üstüne atlıyolar insanın ve sevme potansiyelleride yok . Bikaç örnek görüyorum sevgililer aynı evde yaşıyorlar tamam illa cinsellikte vardır ama hem cinsellik yaşayıp hem bir ilişki yaşamak sevmek sevilmek bu çok güzel . Ya da sevgilinle cinsellik yaşayıp evlenmek.Benim sıkıntım benle cinsellik istyolar ama bir ilişki istemiyolar hal böyle olınca insan kötü hissediyor kendini ben mi sıkıntıyım yoksa karşıma çıkanlar mı sıkıntı.
artık böyle düşünmeye başladım çünkü güzellik yok işve cilve yok boy pos yok ama gülüyorum işte bazen kahkaha bazen tebessüm artık buna bağlamaya başladım. Karşı tarafa rahatlık sinyali mi veriyorum diye gerçekten çok farklı biyolojik yapıları var iyisi de kötüsüdeBen de gülüyorum valla kahkaham cok meshurdur.
Zaten 1 avuc eglencemiz özgürlügümüz var onu da baskilamamak lazim.
Gülen kadina sirf güldü diye halleniyorlarsa kendi yemeklerine şap katsinlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?