- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
evet, sanırım yaptıgım tek şey bu. başka bir sığınağı olmuyor insanındua et bol bol. ve her zaman hakkında hayırlısı olanı iste. Allahım sana mutlaka bir kapı gösterir.
yok zaten su an evlilik gibi bir gündemim yok hic. barısmak demeyelim de, barıstık cunku ama tekrar birlikte olamayız, cok neden var, onun hayatı biraz degisik ve böyle bir yükün altına kimse girmez.Dün aklıma sen geldin. Uzun zamandır yoktum sanırım yada ben görmedim. Ohh arkadaslariyla arasını düzeltti nihayet dedim
Şaka bir yana evlenmek için evlenme. Neden barismiyorsunuz ?
insallah öyle olur, tesekkür ederim. ben de aynı seyi dusunuyorum, fiiliyata dökmeden de kafanın icinde, kalbin icinde aldatılır zaten. o yuzden net olmak lazım, ben de bunu basarabilir miyim bilmiyorum..Geçmişi unutmadan yeni biriyle evlenilmez zaten. Once kafanin net olmasi lazim. Aklinda icinde baskasina ozlem duymanin aldatmaktan farki yoktur ki...
O yuzden zamana birakmak lazim. Karsi tarafa haksizlik etmemek lazim. Sizin zaten suan oyle bir niyetiniz yokmus, evlenmk gibi. Yani zamana birakin, unutmanizi engelleyecek seyler de yapmazsaniz unutursunuz...
insallah öyle olur bunun dusuncesi bile guzel. açıkçası benim simdilik böyle bir umudum yok ama inanıyorum, olur insallah diyelim.Şuan hayatınızda biri yok bu yüzden bukadar olumsuzsunuz
Fakat birgün olacak ve tekrar aşık olduğunuz zaman aa ben aslında gerçek aşkı şimdi bulmuşum
Eskisi bahaneymiş diceksiniz bol dua edin hakkınızda hayırlısı olsun.....
evet, zaten başka kime sığınabiliriz ki, insan kendisiyle yalnız kalınca anlıyor acizliğiniAllahım öyle büyük kapılar açıyor ki inanamazsın...
Yeter ki ona sığın.
yeri dolsa da birebir olmaz bence herkes farklı cunku. ne bileyim, ben iki haftadır falan bu siteye girmiyorum, basit bir sey yani, baska bir site ile de yerini dolduramadım :)Ben birine bu kadar bağlanmayı, hayatına giren kimsenin yerini dolduramayacağı düşüncesini pek anlamıyorum. Bana göre herkesin yeri doldurulur. O yüzdenne yorum yaparsam yapayım konuya oturmayacak sana yardımcı olmayacak sanırım.
evet bunu gercek anlamda hayatıma uygulayabilirsem sanırım cok mutlu olacagım ama benim sorunum galiba ben cok sevdigim icin kafamda da bitiremiyorum, yani hicbir türlü bitiremiyorum, sanırım bitmesini istemiyorum ya da kendimi ikna edemiyorum bu duruma.Yazdıklarını baştan sona okudum. Sana söylenecek tek şey bu ilişkiyi bitirmek istiyorsan önce kafanda bitireceksin. Geçmişe takılı kalma bak ne kadar mutlu oluyorsun . :)
yeri dolsa da birebir olmaz bence herkes farklı cunku. ne bileyim, ben iki haftadır falan bu siteye girmiyorum, basit bir sey yani, baska bir site ile de yerini dolduramadım :)
Gerçekten mi :) sevindim o zaman ben de aynı durumdayım cunku. Gerçi biz ayrı olsak da hep birbirimizi arar sorarız belki de ondan dolayı surekli hayatımda oldugu ıcın zor geliyor, ama öbür türlüsünü dusunmek de istemiyorum. O hep benimle olsun istiyorumEski erkek arkadaşımla 4 sene birlikteydim. Kavga dövüş ayrıl barış bir ilişkiydi. Kimseyi bu kadar sevemem, kimse beni bu kadar sevemez diyordum. Sonra eşim çıktı karşıma üç günde unuttum eskiyi. Yeri doldu da taştı bile. Yani yeri dolar, herkesin yeri dolar... Her sitenin de yeri dolar.
Dur sana açık açık anlatayım madem.Gerçekten mi :) sevindim o zaman ben de aynı durumdayım cunku. Gerçi biz ayrı olsak da hep birbirimizi arar sorarız belki de ondan dolayı surekli hayatımda oldugu ıcın zor geliyor, ama öbür türlüsünü dusunmek de istemiyorum. O hep benimle olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?