- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
Basarirsin insallah. Farkindalik her seyin başı ve bu sende olduguna gore hic endiselenme. Az cok hepimiz kalp kiriklari biriktirmedik mi aradigimiz mutlulugu bulana kadar...insallah öyle olur, tesekkür ederim. ben de aynı seyi dusunuyorum, fiiliyata dökmeden de kafanın icinde, kalbin icinde aldatılır zaten. o yuzden net olmak lazım, ben de bunu basarabilir miyim bilmiyorum..
evet bunu gercek anlamda hayatıma uygulayabilirsem sanırım cok mutlu olacagım ama benim sorunum galiba ben cok sevdigim icin kafamda da bitiremiyorum, yani hicbir türlü bitiremiyorum, sanırım bitmesini istemiyorum ya da kendimi ikna edemiyorum bu duruma.
Farklı kadınlardan çocuğu varmış kesinlikle hiç düşünmeden yoluna bakmalıEger oni bu kadar seviyorsan ve ihtimallerinizi yok etmediyseniz bence sonuna kadar ugrasip tavlayin tekrar adami :) ♡
Iletisiminiz tamamen kesilmemis zaten o acidan bence umut var. Kendinize bu eziyeti neden cektiriyorsunuz bilmiyorum eski konulari tabi
Eski konularinı pek biliyor degilim ama gecen benim konudaki yorumlarindan az cok mevzuyu biliyorum
Senin cercevenden degilde genel olarak bu soruya bakarsak cevremde evlendigi halde eski sevdigini unutmayanda var hic hatirlamayanda acikcasi bana soracak olursan bunu belirleyen sey o insanin hayatina aldigi kisinin kendisini ne kadar mutlu edecegi
Bi arkadasim vardi saplantili gibi asikti sevdigi kisi daha onlar cikarken ailesine hayir diyemedigi icin baskasiyla nisanlanmus ben ne yapip edip nisani bozucam demesine ragmen birde bu kizla evlenmis en fenasida her seferinde arkadsim bunu baskasindan ogrendi
Ama arkadasim yillarca kimseye sans vermedi hep bu cocugun acisiyla yasayip durdu neredeyse 7 sene sonra Allahin isi karsina biri cikti sans verdi ve eski erkek arkadasiyla tevafuk eseri yolda karsilassak 1 hafta kendine gelemeyen arkadasim o kisinin adini bile anmiyor normalde onun hakkinda konusulmasina dahi izin vermezken simdi gördüğü halde bile birsey hissetmiyor
Ama diger bir vaka baska bkr atkadasimda bence serserinin birine asikti emin ol o kisinin azòcik deger verdini bile hissetmedim arkadasima hatta birgun arkadasim bu iliskinin adini koyalim degince ben para yollayayim yuzuk al icinede adimi yaz tak parmagina demis sevgi saygi hicbirsey hissedilmeyen bi ask
Ve bu arkadssimda evlendi esiyle problemler falqn yasadilar ve eski erkek arkadasini anip durur hatta bi ara bosanma evresine gelmislerdi arkadasim diyordu ki ben hissediyorum benim kaderim x yani velhasili kekam unutanda var unutmayanda
Bana soracak olursan o insanla tanistigin an o zamanki bulundugun bosluk o anki sana hissettirdigi duygular vs unutup unutmaman konusunda buyuk etken
Soz ettigin kisininde sana boyle bir anda geldigini dusunuyorum hele soz ettigin guven duygusu varya onun yaninda kendini en guvende oldugun yerde gibi hissetmissen en zir zamanlarinda o insani yaninda bulmussan hele birseylerin eksikligini hissretmissen (baba abi vs) ve bu kisi o eksiklikleri dolmurmussa demiyorum cunku dolduramaz ama eger o eksiklikleri bir muddet dahi unutturmussa o insami unutmak cok zor belki ama
Bana sorarsan yinede hayatina gelecek kisidir o insani unutup unutmayacagini belirleyecek olan
Eger imkansiz birseyse ve bir daha oluru yoksa bence kalbini kapatip kendine eziyet etme gercekten birinin birgun sana deger verecehini hissedersen o kisiye sans ver derdim
Çok ilginç ama sıkıntılı bir durum olmadı, sadece baska bir arkadasımız bu sefer bizi sinir ettiPazar günü bütün forumca siginaklara saklanalim o zamanMerakla bekliyorum. Bakalım nasıl bir skandal bekliyo bizi
Bende yaşadım canım. Eski erkek arkadaşımı unutmayı geçtim adı aklıma geldikçe ağlıyordum eşimle yeni tanıştığım zamanlar. Sonra bi baktım meğer evet ben onu sevmişim ama alışkanlıktan kopamıyormuşum, o ilişki bana azap veriyormuş çünkü olmayacağını biliyordum. Mantık yoktu. Sonra o kadar çabuk sevdim ki eşimi. Ben ki o insanı unutmak için dünyanın öbür ucuna gittim yalnız başıma. Gideyim unutayım oralarda diye. Meğer bikaç saat uzaktaymış unutturacak asıl şey:) eşim. Çok mutluyum. Ve sen de olacaksın emin ol. 24 yaşındasın ve artık başka birilerini tanımayı, onlara zaman ayırmayı, sevmeye çalışmayı istemiyorsun. Ama o insan gelince karşına zaten hayır diyemeyeceksin ve eski sevgiline yıllar içinde ancak o noktaya ulaşmış olan duygular, haftalar içinde çok daha yüksek seviyelere ulaşınca zaten evlenmeyi isteyeceksin.
Ben sevilmek kadar sevmenin de önemli olduğunu düşünüyorum.
Tek lafima dünyaları serecek kadar değer gördüğüm biri var ama adamdan midem bulanıyor baskasini seviyorum sevmiştim yani,su an gecti. Sevmek cok onemli en azından bir çekim hissetmek falan,midesi bulanır insanin,kaldıramaz
Allah karsimiza hem sevecegimiz hemde sevilecegimiz insanlari cikarsin insallah
Valla benim korkum da bu, ama bir yandan da ya birbirimizin kaderiysek, yazık etmeyelim gibi bir sürü düsünce beliriyor kafamda. Olacağı varsa olur zaten, ben artık böyle dusunuyorum. Yoksa dediginiz gibi olan bana olacak, onun zaten yası elliye bes var neredeyseAmaann tırt... Boşversene, hayat bir kişiye takılıp kalacak kadar uzun değil. Zaman geçip gidiyor ve hayat beklemez seni.. Bu adama takılı kalırsan bi bakmışın yaş 30 olmuş. Herkes evli ,mutlu, çocuklu sen ise olmayacak birine takılı kaldığın için yapayalnizsin! Valla şu genç yaşlarında yazık etme derim kendine. Unut gitsin.
Evet aslında erkekler bu yas farkını bu sekilde avantaja ceviriyorlar. Butun mesajınız sanki beni anlatıyor. Bana ne kadar yalnız oldugunu anlatırken aslında başka başka kadınlardan cocukları oldugunu vs ogrendim. Sonra bunları yuzune vurunca da ben seni ürkütmek korkutmak istemedim, kaybetmekten korktum diyor. Ben o korkuyu o kadar yaşadım ki. hala hayatımda tam anlamında olmamasına ragmen, onu kaybetmek (ki sahip olmadıgın birini kaybedemezsin de) cok korkunc bir seymis gibi geliyor. Bir şarkı vardı ya diyordu "Seni kaybetmekle yüzleştim dün geceErkekler ilişkilerini bizim gibi yaşamıyorlar bu kesin. Benzer bir ilişkim vardı, ne olursa olsun ben aramasam, arama beni desem de en fazla bir haftaya geri gelen ama benimle de olamayan biri. Anlayabiliyorum sanırım.
Bizim de aramızda yaş farkı vardı, sanırım ciddi anlamda avantaj oluyor bu erkekler için. Tecrübeli, nasıl yaklaşması gerektiğini iyi bilen ve her anlamda seni saran biri oluyor karşında.
Ama kaptırmayın uzaklaşmanın yolunu bulun derim. Çünkü bu gelgitli adamlar hayatlarında sadece bir kişiye bağlanan kişiler değiller. Yarın evlensin yine arayacak, karıştırma onu ben seninle mutluyum diyecek adamların kafa düz çünkü. Anı yaşayalım gerisi önemli değil diyorlar. Arada olan sizin belirsizliklerle dolu hayatınıza olur. Bir gün çıkar bir kadin karşınıza bizim 15 gün sonra düğünümuz var der yıkılırsınız. Adamın umrunda mi kime ne yaptığının? Düğün günü bile size mesaj atmakla meşgul olur.
Kendinize bunları yapmayın. Bugün bir şey olmaz hayatıma ona rağmen başkalarını alabilirim, o uzakta da olsa hayatımın bir kenarında olsun diyorsunuz ama öyle olmuyor o iş. Çok denedim, acı çektim ordan biliyorum. Kendinize değer verin ve kendiniz için iyi bir şey yapıp uzaklaşın o adamdan. Daha çok yıpratır sizi benden söylemesi.
bence de öyle :) önüme bakmaya calısıyorum tabii ki ama insallah daha net görebilirim bundan sonra gelecegiBenimde aşkından öldüklerim oldu ama 3 5 senede aşk falan kalmaz olsa olsa takıntıdırbi söz vardı yanlış hatırlamıyorsan arkana bakmayı bırakmazsan önündekileri göremezsin gibi birşeydi
17Kaç yaş vardı aranızda?
Evet bazen benim de aklıma bu secenek geliyor, kendisi de birkac kere deneyelim tekrar dedi ama ben aynı döngü icine girmek istemiyorum yine aynı seyleri yasamak hic istemiyorum. Onunla oldugum zaman bir gelecegimiz olmayacak o an mutlu olacagız evet ama ileriyi dusunmeden yasamak gibi bir dünya yok, ben ondan ayrıldıgım an onu ozlemeye baslıyorum, surekli bir diken ustundelik vesaire. Guvendigimi söyleyemem yuzde yuz. ondan dolayı iliski icinde olunca cekecegim eziyet daha buyuk bence, iki uc kere bes kere ust uste deneyince artık sonuclarını kestirebiliyorsunuz. böyle en azından kafam rahatEger oni bu kadar seviyorsan ve ihtimallerinizi yok etmediyseniz bence sonuna kadar ugrasip tavlayin tekrar adami :) ♡
Iletisiminiz tamamen kesilmemis zaten o acidan bence umut var. Kendinize bu eziyeti neden cektiriyorsunuz bilmiyorum eski konulari tabi
Ben kendi acımdan anlattıgım icin öyle görunmus olabilir ama tam tersi aslında. o yuzden bu kadar icimde kalıyor,hep bir acaba lar.Bence sen biraz takinti haline getiriyor gibisin.
net bir sebep yok, bir ilerleme olmadıgı icin ve onun garip hayatına uyum saglayamadıgım icin, o da benim ne kadar harap oldugumu gördugu icin, kendimi guvende hissetmedigim icin, bosuna sinirlenip uzuldugum icin, net bir iliski anlayısı olmadıgı icin, benim icin bazı seylerden vazgecemedigi icin... ve ailem bilse beni ayaklarımdan tavana civileyecegi icin :)Neden ayrilmistiniz ozetlermisin?
Ben konuyu unuttum.
evet aynen biliyorum, bence en buyuk aldatma bu olur. neyse ki su an hayatımda evlilik gibi bir durum söz konusu degil, daha kendi icimde net olamazken bir baskasının gunahına giremem.Kafanda kalbinde baska birisi varken evlendigin insan sana tapiyor olsa bile bu ona haksizlik olmaz mi? Evlilik bu hayat kuruyorsun baska biseye benzemez. Madem bu kadar tutkulusunuz birbirinize eski sevgilinizle barisin yeniden baslayin
evet bence de öyle, aslında su an babamla bir sıkıntım yok da iste eskiden olan o mesafe uzaklık butun hayatımı etkiledi sanırım psikolojik olarakBence sende baba sefkati eksik ondan hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?