Gerçekten atlatılıyor mu? Evlenince unutuluyor mu?

insallah öyle olur, tesekkür ederim. ben de aynı seyi dusunuyorum, fiiliyata dökmeden de kafanın icinde, kalbin icinde aldatılır zaten. o yuzden net olmak lazım, ben de bunu basarabilir miyim bilmiyorum..
Basarirsin insallah. Farkindalik her seyin başı ve bu sende olduguna gore hic endiselenme. Az cok hepimiz kalp kiriklari biriktirmedik mi aradigimiz mutlulugu bulana kadar...

Benim sana bir tavsiyem var o zaman. Ama zararını sen çekersin. Bunu göze alıyorsañ dikkate al. Sen onu unutamıyorsan yine onunla birlikte ol. Onun senden aldıklarını , sana verdiği zararları göre göre daha rahat vazgecersin. Ama işte yan etkileri var bu durumun. Senin boşa giden zamanın artacak ve pişmanlık ların artacak ve daha bir çok şey artacak. Ama en sonunda onu unutmuş ve ona karşı hissiñ kalmamış olacak.

Adama hissettigin sanirim bir tür çekim. Asktir, tutkudur tabi ama bu tarz cekim hissetmek daha tanimlanamaz bir tur. O senin icin bir miknatis gibi diye dusunuyorum. Boyle olunca da bu kisiyi cevrende tuttukca, onunla iletişimde kaldikca hep manyetik alanda olacaksin. Gorusme sebebin istedigin kadar kendini ikna edecegin, kandiracagin kadar mantikli olsun, istedigin kadar masum olsun o seni kendine cekerken yapabilecegin sey ancak birine tutunmak olur ya da bir seylere ama eninde sonunda gucun kalmaz yine cekilirsin onun tarafindan. Bu gibi durumlarda iletisimi koparmak gerekiyor kesin ve net bicimde. İstedigi kadar olgun, sefkatli olsun, bu tarz adamlar belirsizligin simgesi.. Ve bir gun senin kapildigin cekim gibi o da birinin cekimine kapilirsa o zaman onunla iletisimi koparmamis olman daha da canini yakar. Ya da gozunu kapatip, aileni ikna edip adamla evleneceksin ama o durumda onun gecmisi sorumluluklarini her seyini kabul ettigin icin sikayet hakkin olmayacak.. Hakkinda hayirlisi...

Kızlar tavsiyeleriniz ve zaman ayırdıgınız icin cok tesekkur ederim. Akşam herkese tek tek cevap yazacagım

Farklı kadınlardan çocuğu varmış kesinlikle hiç düşünmeden yoluna bakmalı

Evet, aslında her sey insanın kendi elinde. Bir süre sonra da takıntı haline geliyor, bazı arkadaslarım vardı benim de, cocukla bes sene önce bir ay cıkmıs cocuk artık seni sevmiyorum düs yakamdan diyor, o hala diyordu ki sırf göz zinası olmasın diye beni görmek istemiyor, cok dindar ondan dolayı

Ben de ondan korkuyorum, evlenip mutsuz olup sonra da benim kaderim oydu hata yaptım demekten, ama sunu da anladım ki cevremdeki cogu insan evlenip bosanıp tekrar evleniyor ve simdi genelde daha mutlu herkes ikinci evliliklerinde. Bunu tabii kisinin kendisi belirliyor ama ben mutsuz olmaktan korkmuyorum, denerim yanılırım, olur veya olmaz, kısmet... Sadece keske demek istemiyorum, onunla evlenme sansım olmadıgı icin de zaten keske diyecegim bir durum olmayacak sanırım.

Ben bana deger verdigini hissettiren, sevdigine inandıgım bir sürü insana sans verdim ama bir süre sonra bana yaptıkları guzellikler bile batmaya basladı. Yazın bir cocukla cıkmıstım, bana surekli cicekler hediyeler alıyor surekli benim istedigim seyleri yapıyoruz benim istedigim yerlere gidiyoruz vesaire, dısarıdan bakan cok mutlular der, cocuk trafikte yol kesip arabamın önüne güller falan dökuyordu, bir keresinde sahil hattı boyunca gül satan butun cicekcilerin güllerini almıstı falan filan. Her sey iyi hos guzel de, benim icime sinmiyordu, mutlu degildim. Nankörlük degil de, iste ne bileyim. O Zaman anladım benim istedigim sey cicekler böyle şovlar degilmis. Ne olursa olsun eskisini arıyordum, dedigin gibi, kimse kimsenin boslugunu dolduramıyor ama bir müddet bile unutturduysa onun şefkati muhabbeti ilgisi sevgisi. Alıp göturuyor, cok baska bir seye donusuyor..

Pazar günü bütün forumca siginaklara saklanalim o zaman Merakla bekliyorum. Bakalım nasıl bir skandal bekliyo bizi
Çok ilginç ama sıkıntılı bir durum olmadı, sadece baska bir arkadasımız bu sefer bizi sinir etti Kıza bulusmamak icin yalan söyledik evdeyiz yatıyoruz falan diye meger kız bizim sokaga gelmis ben de geleyim birlikte yatalım diyor. Israrlı misafir

Yaa o kadar guzel yazmıssınız ki, cok duygulandım okurken. Ben de bu yaz Amerikaya gidecegim, sırf ondan uzak olmak icin, aklıma gelmesin, konusmayalım görusmeyelim, görmeyeyim onu diye. Biliyorum gidince cok aglayıp uzulecegim ama ne yapayım, baska carem yok. Ben de gidiyorum. insallah benim de kaderim sizinki gibi olur da geriye donup keske demem..

Evet, ben de kendime şans verme adına baskalarıyla olmayı denedim ama olmuyor, yapamadım. İnsanın midesi kaldırmıyor bir süre sonra, baskasının benim elimi tutması bile ızdırap gibiydi benim icin. Belki yas ilerledikten sonra insanlar sevmekten cok sevilmenin pesinde kosuyorlar ama, su an o dusuncede degilim, bu onumuzdeki iki uc senede artık sekillenir yavas yavas her sey...

Valla benim korkum da bu, ama bir yandan da ya birbirimizin kaderiysek, yazık etmeyelim gibi bir sürü düsünce beliriyor kafamda. Olacağı varsa olur zaten, ben artık böyle dusunuyorum. Yoksa dediginiz gibi olan bana olacak, onun zaten yası elliye bes var neredeyse

Bence sen biraz takinti haline getiriyor gibisin.

Evet aslında erkekler bu yas farkını bu sekilde avantaja ceviriyorlar. Butun mesajınız sanki beni anlatıyor. Bana ne kadar yalnız oldugunu anlatırken aslında başka başka kadınlardan cocukları oldugunu vs ogrendim. Sonra bunları yuzune vurunca da ben seni ürkütmek korkutmak istemedim, kaybetmekten korktum diyor. Ben o korkuyu o kadar yaşadım ki. hala hayatımda tam anlamında olmamasına ragmen, onu kaybetmek (ki sahip olmadıgın birini kaybedemezsin de) cok korkunc bir seymis gibi geliyor. Bir şarkı vardı ya diyordu "Seni kaybetmekle yüzleştim dün gece
Restleştim korkusuyla
Ne tuhaf şey ki düşüncesi dahi yetti mahvolmama" aynen öyle benimki de.

Benimde aşkından öldüklerim oldu ama 3 5 senede aşk falan kalmaz olsa olsa takıntıdır bi söz vardı yanlış hatırlamıyorsan arkana bakmayı bırakmazsan önündekileri göremezsin gibi birşeydi
bence de öyle :) önüme bakmaya calısıyorum tabii ki ama insallah daha net görebilirim bundan sonra gelecegi

Evet bazen benim de aklıma bu secenek geliyor, kendisi de birkac kere deneyelim tekrar dedi ama ben aynı döngü icine girmek istemiyorum yine aynı seyleri yasamak hic istemiyorum. Onunla oldugum zaman bir gelecegimiz olmayacak o an mutlu olacagız evet ama ileriyi dusunmeden yasamak gibi bir dünya yok, ben ondan ayrıldıgım an onu ozlemeye baslıyorum, surekli bir diken ustundelik vesaire. Guvendigimi söyleyemem yuzde yuz. ondan dolayı iliski icinde olunca cekecegim eziyet daha buyuk bence, iki uc kere bes kere ust uste deneyince artık sonuclarını kestirebiliyorsunuz. böyle en azından kafam rahat

Neden ayrilmistiniz ozetlermisin?
Ben konuyu unuttum.
net bir sebep yok, bir ilerleme olmadıgı icin ve onun garip hayatına uyum saglayamadıgım icin, o da benim ne kadar harap oldugumu gördugu icin, kendimi guvende hissetmedigim icin, bosuna sinirlenip uzuldugum icin, net bir iliski anlayısı olmadıgı icin, benim icin bazı seylerden vazgecemedigi icin... ve ailem bilse beni ayaklarımdan tavana civileyecegi icin :)

Kafanda kalbinde baska birisi varken evlendigin insan sana tapiyor olsa bile bu ona haksizlik olmaz mi? Evlilik bu hayat kuruyorsun baska biseye benzemez. Madem bu kadar tutkulusunuz birbirinize eski sevgilinizle barisin yeniden baslayin
evet aynen biliyorum, bence en buyuk aldatma bu olur. neyse ki su an hayatımda evlilik gibi bir durum söz konusu degil, daha kendi icimde net olamazken bir baskasının gunahına giremem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…