Gerçekten atlatılıyor mu? Evlenince unutuluyor mu?

Evet arkadaslarım diyordu ki hatta sıradaki kurban sensin. Ben de ona guvendigimi söyleyemem, artık o yuzden her tekrar deneyelim teklifinde geride duruyorum, hatta en son sefer tekrar aynı seyleri yasamak istemedigimi, kendisinden emin olmadıgı surece bana gelmemesini söyledim. Onun neredeyse yarı yasındayım, onun kadar sey de yasamadım, onun umrunda olmayabilir bazı seyler ama ben cok etkileniyorum. Ne olursa olsun bizim iliskimiz olursa tekrardan, olan bana olacak biliyorum da. Unutmak istemiyorum, hayatımdan cıkarmak istemiyorum dogru hep kalsa keske guzel anılarla kosede. Su an öyle aslında benim icin.. Neyse, olacagı varsa olur zaten, kaderde kim varsa karsıma cıkar.

Valla ben ondan yana o kadar cok zarar yasadım, cile cektim ki bundan sonra benim bu iliskide uzulmeye yuzde bir bile yerim yok. Çok mutlu olacagıma dair bir gram ümit olsa hic dusunmem, her seyi yaparım ama ona guvenmiyorum ki. Su an en azından kafam rahat, öbür türlü aynı seyleri bile bile tekrar kendimi yakacak sekilde yasamak bir de ustune pismanlık yasamak istemiyorum.. Mutlu olma sansım bile olsa veya eninde sonunda onu unutup yoluma bakacak olsam bile, göze alıp almamak degil de, öyle bir seye girmem, istemem ve degmez de...

Ben her zaman aşkın insanları bir yerde beklediğine inanıyorum, birden fazla aşık olabileceğimize de...
Kimler kimler unutuluyor hiç üzülmeyin, ben onsuz nefes alamıyorum diye göğsümü tişörtlerimi paraladığım aşkımı unuttum da şimdi 5 günlük anneyim.
Anısı kalır belki ama sizin için doğru kişiyi mutlaka bulursunuz...

Ben onun diger cocuklarından veya diger kadınlardan yana bir sikayetim olmuyor, ben onu gecmisiyle gelecegiyle vs her sekilde kabul ediyorum sonucta ama kendisine guvenmıyorum. Guvensem gercekten hicbir sey dusunmem, o elimden tutsa benim de bir suphem olmaz, ama tekrar aynı seyleri yasamak istemiyorum, tekrar ona karsı guvensizlik hissedip kalbimin kırılmasını istemiyorum. O da kendisinden emin degil, emin olsa o da hic dusunmez sonucta böyle bir yasam surmus bir adamın kimden yana cekincesi olabilir ama bana her geldigi zaman hep bir cekincesi var sanki. ben de artık istemiyorum dogal olarak. O hayatında hep beni tutabilir ama ben ömrümün sonuna kadar onu bekleyemem, bekleyecek kadar sevgim var ama bosa bekleyeceksem, olan bana olacak yıne... onun her seyı var hayatını kurtarmıs artık, ben = daha her seyin basındayım. Uzulecegimi bile bile de girmek istemiyorum tekrar aynı maça... Tesekkur ederim

tesekkur ederim

İnsallahBu umut dolu mesaj icin tesekkur ederim:) Allah bagıslasın...

İnsallahBu umut dolu mesaj icin tesekkur ederim:) Allah bagıslasın...
Amin...
Ama arkadaşın gibi asla o şekilde bir evlilik yapma. Yoksa sevilmek bile işkence.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama 20 civarısındır, daha Allahın izniyle 30'lar, 40'lar, upuzun bir hayat var.
Öyle birini bulacaksın ki güleceksin ben onun için ağlamış mıyım diye. Tatlı anıları hatırlıyorsun hep, ama o arınmışlık ve huzur hissi başka hiçbir şeyde yok.

İnsallah o zamanları görebilirim.. ama evet arkadasımın yaptıgı hata bence, tamam sevilmek cok onemli ama insanın icine sinmesi lazım, sevilmek kadar sevmek de onemli. benim sevmedigim birinin beni sevmesi benim icin o kadar da sey ifade etmez, cunku daha once yasadım ve bır sure sonra elimi tutmasından bile midem bulanmaya baslamıstı. bir daha asla oyle bır sey de yasamak istemem..

atlatilmiyor evlenincede unutulmuyor. sırf evlenmek için evlenmemelisin...
Evet unutulmuyo atlatilmiyo ama acısı hafifliyor eskisi gibi olmuyo alisiyorsun onsuz yaşamaya...

Bencede zerre deymez. İyi şeyler düşünüyorsun. Zamanla acın geçer. Sabret. :)

İlk ayrılık acısı yasadıgımda gecmez sandım.. Ömrümce unutmam bunu bile demişliğim vardır.. Esimi tanıdıgımda onla ıyıkı olmamıs dıye dua etmıslıgım bile vardır.Gelen hepsını unutturacak bırı cıkacaktır karsınıza İnşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…