- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
Rica ederim ama bir karar vermen lazim.
Hem hayatında olsun istiyorsun hem gerekçeler buna izin vermiyor.
Bu şekilde devam ederek kendini yıpratırsın.
İnsan sevdiğini unutur mu? Evet unutur.
Unutamaz diye bir sey yok canım.
Sadece unutmak istemeyen kişi vardır.
Sen unutmak istemiyorsun.
Eğer bu adamla bir gelecek yoksa hayatından tamamen cikar.
Sana ulaşamasın mesela. Numaranı değiştir.
Sosyal medya hesaplarında varsa engelle.
Bir şekilde bütün iletişimi kes.
Gözünün önünden anılar kalktıkça unutmam daha kolay olur çünkü beyin zamanla anıları unutur.
Sana iyi gelen sosyal aktivitelerle uğraş. Hayatına yeni insanlar kat. Eğer yaklaştığın birileri olursa, onları oldugu gibi sev, ona benzetmeye çalışma, onun eksikliğini doldurmaya çalışma, mutlu olmak için mutlu ol, unutmak için değil.
Yapacagin seylere onunla alakalı bir anlam yükleme.
Onu unutmak için bir başkası ile olma, kendini mutlu etmek adına bir başkası ile ilgilen ve seninle ilgilenilmesine izin ver.
Eğer bu adam senin geleceğin değilse, kaderinde yoksa muhakkak doğru kişi bir anda karşına çıkacaktır ve sen onu anında unutacaksın.
Herkesin yeri doldurulur gerçekten yeterki iste :)
*adam da bayağı hızlıymış desene ayrı ayri kişilerden üç çocuk!
Neyse ki bir tane de senden yok. Şükretmelisin.
Güvensiz bir profili var.
Ama şefkatli ve olgun olması seni çekiyor iste.
Çekmesin :)
yuzde yuz dıyemem ama ondan bir ümit görmesem ben su an böyle bir konu acmazdım bile..tatlım karşı taraftaki adamda sana aynı duyguları hissediyor mu hala
evet bence de, cok sakat bir durumFarklı kadınlardan çocuğu varmış kesinlikle hiç düşünmeden yoluna bakmalı
Valla ben ondan yana o kadar cok zarar yasadım, cile cektim ki bundan sonra benim bu iliskide uzulmeye yuzde bir bile yerim yok. Çok mutlu olacagıma dair bir gram ümit olsa hic dusunmem, her seyi yaparım ama ona guvenmiyorum ki. Su an en azından kafam rahat, öbür türlü aynı seyleri bile bile tekrar kendimi yakacak sekilde yasamak bir de ustune pismanlık yasamak istemiyorum.. Mutlu olma sansım bile olsa veya eninde sonunda onu unutup yoluma bakacak olsam bile, göze alıp almamak degil de, öyle bir seye girmem, istemem ve degmez de...Benim sana bir tavsiyem var o zaman. Ama zararını sen çekersin. Bunu göze alıyorsañ dikkate al. Sen onu unutamıyorsan yine onunla birlikte ol. Onun senden aldıklarını , sana verdiği zararları göre göre daha rahat vazgecersin. Ama işte yan etkileri var bu durumun. Senin boşa giden zamanın artacak ve pişmanlık ların artacak ve daha bir çok şey artacak. Ama en sonunda onu unutmuş ve ona karşı hissiñ kalmamış olacak.
Allah kimseyi evlat ve anne baba kardes acısıyla sınamasın.insallahHayatta evlat hariç yeri doldurulamayacak hiçbir şey yoktur. Evlat acısı hariç her şey boş.
Katılıyorum, Allah canlarını sağ etsin.Hayatta evlat hariç yeri doldurulamayacak hiçbir şey yoktur. Evlat acısı hariç her şey boş.
Ben onun diger cocuklarından veya diger kadınlardan yana bir sikayetim olmuyor, ben onu gecmisiyle gelecegiyle vs her sekilde kabul ediyorum sonucta ama kendisine guvenmıyorum. Guvensem gercekten hicbir sey dusunmem, o elimden tutsa benim de bir suphem olmaz, ama tekrar aynı seyleri yasamak istemiyorum, tekrar ona karsı guvensizlik hissedip kalbimin kırılmasını istemiyorum. O da kendisinden emin degil, emin olsa o da hic dusunmez sonucta böyle bir yasam surmus bir adamın kimden yana cekincesi olabilir ama bana her geldigi zaman hep bir cekincesi var sanki. ben de artık istemiyorum dogal olarak. O hayatında hep beni tutabilir ama ben ömrümün sonuna kadar onu bekleyemem, bekleyecek kadar sevgim var ama bosa bekleyeceksem, olan bana olacak yıne... onun her seyı var hayatını kurtarmıs artık, ben = daha her seyin basındayım. Uzulecegimi bile bile de girmek istemiyorum tekrar aynı maça... Tesekkur ederimAdama hissettigin sanirim bir tür çekim. Asktir, tutkudur tabi ama bu tarz cekim hissetmek daha tanimlanamaz bir tur. O senin icin bir miknatis gibi diye dusunuyorum. Boyle olunca da bu kisiyi cevrende tuttukca, onunla iletişimde kaldikca hep manyetik alanda olacaksin. Gorusme sebebin istedigin kadar kendini ikna edecegin, kandiracagin kadar mantikli olsun, istedigin kadar masum olsun o seni kendine cekerken yapabilecegin sey ancak birine tutunmak olur ya da bir seylere ama eninde sonunda gucun kalmaz yine cekilirsin onun tarafindan. Bu gibi durumlarda iletisimi koparmak gerekiyor kesin ve net bicimde. İstedigi kadar olgun, sefkatli olsun, bu tarz adamlar belirsizligin simgesi.. Ve bir gun senin kapildigin cekim gibi o da birinin cekimine kapilirsa o zaman onunla iletisimi koparmamis olman daha da canini yakar. Ya da gozunu kapatip, aileni ikna edip adamla evleneceksin ama o durumda onun gecmisi sorumluluklarini her seyini kabul ettigin icin sikayet hakkin olmayacak.. Hakkinda hayirlisi...
Rica ederim ama bir karar vermen lazim.
Hem hayatında olsun istiyorsun hem gerekçeler buna izin vermiyor.
Bu şekilde devam ederek kendini yıpratırsın.
İnsan sevdiğini unutur mu? Evet unutur.
Unutamaz diye bir sey yok canım.
Sadece unutmak istemeyen kişi vardır.
Sen unutmak istemiyorsun.
Eğer bu adamla bir gelecek yoksa hayatından tamamen cikar.
Sana ulaşamasın mesela. Numaranı değiştir.
Sosyal medya hesaplarında varsa engelle.
Bir şekilde bütün iletişimi kes.
Gözünün önünden anılar kalktıkça unutmam daha kolay olur çünkü beyin zamanla anıları unutur.
Sana iyi gelen sosyal aktivitelerle uğraş. Hayatına yeni insanlar kat. Eğer yaklaştığın birileri olursa, onları oldugu gibi sev, ona benzetmeye çalışma, onun eksikliğini doldurmaya çalışma, mutlu olmak için mutlu ol, unutmak için değil.
Yapacagin seylere onunla alakalı bir anlam yükleme.
Onu unutmak için bir başkası ile olma, kendini mutlu etmek adına bir başkası ile ilgilen ve seninle ilgilenilmesine izin ver.
Eğer bu adam senin geleceğin değilse, kaderinde yoksa muhakkak doğru kişi bir anda karşına çıkacaktır ve sen onu anında unutacaksın.
Herkesin yeri doldurulur gerçekten yeterki iste :)
*adam da bayağı hızlıymış desene ayrı ayri kişilerden üç çocuk!
Neyse ki bir tane de senden yok. Şükretmelisin.
Güvensiz bir profili var.
Ama şefkatli ve olgun olması seni çekiyor iste.
Çekmesin :)
İnsallahBen her zaman aşkın insanları bir yerde beklediğine inanıyorum, birden fazla aşık olabileceğimize de...
Kimler kimler unutuluyor hiç üzülmeyin, ben onsuz nefes alamıyorum diye göğsümü tişörtlerimi paraladığım aşkımı unuttum da şimdi 5 günlük anneyim.
Anısı kalır belki ama sizin için doğru kişiyi mutlaka bulursunuz...
Amin...İnsallahBu umut dolu mesaj icin tesekkur ederim:) Allah bagıslasın...
İnsallah o zamanları görebilirim.. ama evet arkadasımın yaptıgı hata bence, tamam sevilmek cok onemli ama insanın icine sinmesi lazım, sevilmek kadar sevmek de onemli. benim sevmedigim birinin beni sevmesi benim icin o kadar da sey ifade etmez, cunku daha once yasadım ve bır sure sonra elimi tutmasından bile midem bulanmaya baslamıstı. bir daha asla oyle bır sey de yasamak istemem..Amin...
Ama arkadaşın gibi asla o şekilde bir evlilik yapma. Yoksa sevilmek bile işkence.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama 20 civarısındır, daha Allahın izniyle 30'lar, 40'lar, upuzun bir hayat var.
Öyle birini bulacaksın ki güleceksin ben onun için ağlamış mıyım diye. Tatlı anıları hatırlıyorsun hep, ama o arınmışlık ve huzur hissi başka hiçbir şeyde yok.
Bencede zerre deymez. İyi şeyler düşünüyorsun. Zamanla acın geçer. Sabret. :)Valla ben ondan yana o kadar cok zarar yasadım, cile cektim ki bundan sonra benim bu iliskide uzulmeye yuzde bir bile yerim yok. Çok mutlu olacagıma dair bir gram ümit olsa hic dusunmem, her seyi yaparım ama ona guvenmiyorum ki. Su an en azından kafam rahat, öbür türlü aynı seyleri bile bile tekrar kendimi yakacak sekilde yasamak bir de ustune pismanlık yasamak istemiyorum.. Mutlu olma sansım bile olsa veya eninde sonunda onu unutup yoluma bakacak olsam bile, göze alıp almamak degil de, öyle bir seye girmem, istemem ve degmez de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?