Gerçekten atlatılıyor mu? Evlenince unutuluyor mu?

Öncelikle coook tesekkür ederim beni aydınlatan bir yorum olmuş. Tek tek düşündüm. Evet seviyorum. Alışkanlıgım ona karşı yok, cunku fiilen ayrılalı bir sene oldu, duygusal olarak da alıskanlık olacak veya su an kalan bir seyim yok. Sadece onun varlıgını seviyorum, eger bu takıntı veya alıskanlıksa onu bilemem. Hani hayatınızda biri olur (ne sıfatla olursa olsun) ve hep kalır ya, ne bileyim en basitinden sık görusmediginiz ama görustugunuz zaman aynı yerden devam ettiginiz bir arkadas, o hep vardır, benim icin de aynı durum var su an. Bunu demek istedim.
Ve evet, kurtulmak istemiyorum. Aslında kurtulma fiiline yakıstırmıyorum bile onu. O yuzden evet, belki de bu sekilde kendi hayatıma daha cok dahil ediyorum. Konuyu acarken kendim de dedigim gibi, bunu ben bu hale getirdim, ama ben onu hayatımdan cıkarsam bile (ki denedim, uzun sure) o bana geliyor. Onun hayatında o kadar cok sacma sapan kadınlar var ki, benim onu bu kadar sadık bir sekilde sevmem onun icin cok degerliymis, o yuzden onda da benim yerim cok farklıymıs, öyle demisti. O da iletisimi kesmek istemiyor, eninde sonunda o arıyor beni hep.

İkinci olarak, yeniden denememiz evet bir ihtimal ama sonuçlarına katlanma kısmı dusunduruyor. Sonu yok cunku. Neden mi, o benden cok buyuk ve farklı farklı kadınlardan uc cocugu var. İşi, cevresi, ailesi vs biraz sakat. Bana karsı bambaska bir insan, zaten hayatında benden baska bu kadar uzun sure kimse olmamıs. Cok zor yani, olacak bir is degil. Onun icin belki o kadar degil ama benim icin hayatımın 180 derece degismesi demek.

Tamam, simdi ikna oldum. Tesekkür ederim.

Senin adına sevindim. Yokluğun hissediliyor

ayy tesekkür ederim :) beni de az önce o buyuk mesafe koydugum ex kankilerimden biri aradı, haftasonu goruselim dedi, ben pazar gunu bomba bir arkadas konusuyla yine buralarda olurum
Pazar günü bütün forumca siginaklara saklanalim o zaman Merakla bekliyorum. Bakalım nasıl bir skandal bekliyo bizi

Eski konularinı pek biliyor degilim ama gecen benim konudaki yorumlarindan az cok mevzuyu biliyorum

Senin cercevenden degilde genel olarak bu soruya bakarsak cevremde evlendigi halde eski sevdigini unutmayanda var hic hatirlamayanda acikcasi bana soracak olursan bunu belirleyen sey o insanin hayatina aldigi kisinin kendisini ne kadar mutlu edecegi

Bi arkadasim vardi saplantili gibi asikti sevdigi kisi daha onlar cikarken ailesine hayir diyemedigi icin baskasiyla nisanlanmus ben ne yapip edip nisani bozucam demesine ragmen birde bu kizla evlenmis en fenasida her seferinde arkadsim bunu baskasindan ogrendi

Ama arkadasim yillarca kimseye sans vermedi hep bu cocugun acisiyla yasayip durdu neredeyse 7 sene sonra Allahin isi karsina biri cikti sans verdi ve eski erkek arkadasiyla tevafuk eseri yolda karsilassak 1 hafta kendine gelemeyen arkadasim o kisinin adini bile anmiyor normalde onun hakkinda konusulmasina dahi izin vermezken simdi gördüğü halde bile birsey hissetmiyor

Ama diger bir vaka baska bkr atkadasimda bence serserinin birine asikti emin ol o kisinin azòcik deger verdini bile hissetmedim arkadasima hatta birgun arkadasim bu iliskinin adini koyalim degince ben para yollayayim yuzuk al icinede adimi yaz tak parmagina demis sevgi saygi hicbirsey hissedilmeyen bi ask

Ve bu arkadssimda evlendi esiyle problemler falqn yasadilar ve eski erkek arkadasini anip durur hatta bi ara bosanma evresine gelmislerdi arkadasim diyordu ki ben hissediyorum benim kaderim x yani velhasili kekam unutanda var unutmayanda

Bana soracak olursan o insanla tanistigin an o zamanki bulundugun bosluk o anki sana hissettirdigi duygular vs unutup unutmaman konusunda buyuk etken

Soz ettigin kisininde sana boyle bir anda geldigini dusunuyorum hele soz ettigin guven duygusu varya onun yaninda kendini en guvende oldugun yerde gibi hissetmissen en zir zamanlarinda o insani yaninda bulmussan hele birseylerin eksikligini hissretmissen (baba abi vs) ve bu kisi o eksiklikleri dolmurmussa demiyorum cunku dolduramaz ama eger o eksiklikleri bir muddet dahi unutturmussa o insami unutmak cok zor belki ama
Bana sorarsan yinede hayatina gelecek kisidir o insani unutup unutmayacagini belirleyecek olan

Eger imkansiz birseyse ve bir daha oluru yoksa bence kalbini kapatip kendine eziyet etme gercekten birinin birgun sana deger verecehini hissedersen o kisiye sans ver derdim

Bende yaşadım canım. Eski erkek arkadaşımı unutmayı geçtim adı aklıma geldikçe ağlıyordum eşimle yeni tanıştığım zamanlar. Sonra bi baktım meğer evet ben onu sevmişim ama alışkanlıktan kopamıyormuşum, o ilişki bana azap veriyormuş çünkü olmayacağını biliyordum. Mantık yoktu. Sonra o kadar çabuk sevdim ki eşimi. Ben ki o insanı unutmak için dünyanın öbür ucuna gittim yalnız başıma. Gideyim unutayım oralarda diye. Meğer bikaç saat uzaktaymış unutturacak asıl şey:) eşim. Çok mutluyum. Ve sen de olacaksın emin ol. 24 yaşındasın ve artık başka birilerini tanımayı, onlara zaman ayırmayı, sevmeye çalışmayı istemiyorsun. Ama o insan gelince karşına zaten hayır diyemeyeceksin ve eski sevgiline yıllar içinde ancak o noktaya ulaşmış olan duygular, haftalar içinde çok daha yüksek seviyelere ulaşınca zaten evlenmeyi isteyeceksin.

Ben sevilmek kadar sevmenin de önemli olduğunu düşünüyorum.
Tek lafima dünyaları serecek kadar değer gördüğüm biri var ama adamdan midem bulanıyor baskasini seviyorum sevmiştim yani,su an gecti. Sevmek cok onemli en azından bir çekim hissetmek falan,midesi bulanır insanin,kaldıramaz
Allah karsimiza hem sevecegimiz hemde sevilecegimiz insanlari cikarsin insallah

Ben yazdım sanki bunu

Tanıştığımızda 19 yaşındaydım şimdi 22.

Geçmiyor, bitmiyor

Amaann tırt... Boşversene, hayat bir kişiye takılıp kalacak kadar uzun değil. Zaman geçip gidiyor ve hayat beklemez seni.. Bu adama takılı kalırsan bi bakmışın yaş 30 olmuş. Herkes evli ,mutlu, çocuklu sen ise olmayacak birine takılı kaldığın için yapayalnizsin! Valla şu genç yaşlarında yazık etme derim kendine. Unut gitsin.

Erkekler ilişkilerini bizim gibi yaşamıyorlar bu kesin. Benzer bir ilişkim vardı, ne olursa olsun ben aramasam, arama beni desem de en fazla bir haftaya geri gelen ama benimle de olamayan biri. Anlayabiliyorum sanırım.
Bizim de aramızda yaş farkı vardı, sanırım ciddi anlamda avantaj oluyor bu erkekler için. Tecrübeli, nasıl yaklaşması gerektiğini iyi bilen ve her anlamda seni saran biri oluyor karşında.
Ama kaptırmayın uzaklaşmanın yolunu bulun derim. Çünkü bu gelgitli adamlar hayatlarında sadece bir kişiye bağlanan kişiler değiller. Yarın evlensin yine arayacak, karıştırma onu ben seninle mutluyum diyecek adamların kafa düz çünkü. Anı yaşayalım gerisi önemli değil diyorlar. Arada olan sizin belirsizliklerle dolu hayatınıza olur. Bir gün çıkar bir kadin karşınıza bizim 15 gün sonra düğünümuz var der yıkılırsınız. Adamın umrunda mi kime ne yaptığının? Düğün günü bile size mesaj atmakla meşgul olur.
Kendinize bunları yapmayın. Bugün bir şey olmaz hayatıma ona rağmen başkalarını alabilirim, o uzakta da olsa hayatımın bir kenarında olsun diyorsunuz ama öyle olmuyor o iş. Çok denedim, acı çektim ordan biliyorum. Kendinize değer verin ve kendiniz için iyi bir şey yapıp uzaklaşın o adamdan. Daha çok yıpratır sizi benden söylemesi.

Benimde aşkından öldüklerim oldu ama 3 5 senede aşk falan kalmaz olsa olsa takıntıdır bi söz vardı yanlış hatırlamıyorsan arkana bakmayı bırakmazsan önündekileri göremezsin gibi birşeydi

Eger oni bu kadar seviyorsan ve ihtimallerinizi yok etmediyseniz bence sonuna kadar ugrasip tavlayin tekrar adami :) ♡
Iletisiminiz tamamen kesilmemis zaten o acidan bence umut var. Kendinize bu eziyeti neden cektiriyorsunuz bilmiyorum eski konulari tabi

Rica ederim ama bir karar vermen lazim.
Hem hayatında olsun istiyorsun hem gerekçeler buna izin vermiyor.
Bu şekilde devam ederek kendini yıpratırsın.

İnsan sevdiğini unutur mu? Evet unutur.
Unutamaz diye bir sey yok canım.
Sadece unutmak istemeyen kişi vardır.
Sen unutmak istemiyorsun.

Eğer bu adamla bir gelecek yoksa hayatından tamamen cikar.
Sana ulaşamasın mesela. Numaranı değiştir.
Sosyal medya hesaplarında varsa engelle.

Bir şekilde bütün iletişimi kes.
Gözünün önünden anılar kalktıkça unutmam daha kolay olur çünkü beyin zamanla anıları unutur.

Sana iyi gelen sosyal aktivitelerle uğraş. Hayatına yeni insanlar kat. Eğer yaklaştığın birileri olursa, onları oldugu gibi sev, ona benzetmeye çalışma, onun eksikliğini doldurmaya çalışma, mutlu olmak için mutlu ol, unutmak için değil.

Yapacagin seylere onunla alakalı bir anlam yükleme.
Onu unutmak için bir başkası ile olma, kendini mutlu etmek adına bir başkası ile ilgilen ve seninle ilgilenilmesine izin ver.

Eğer bu adam senin geleceğin değilse, kaderinde yoksa muhakkak doğru kişi bir anda karşına çıkacaktır ve sen onu anında unutacaksın.

Herkesin yeri doldurulur gerçekten yeterki iste :)

*adam da bayağı hızlıymış desene ayrı ayri kişilerden üç çocuk!
Neyse ki bir tane de senden yok. Şükretmelisin.

Güvensiz bir profili var.
Ama şefkatli ve olgun olması seni çekiyor iste.
Çekmesin :)

Kafanda kalbinde baska birisi varken evlendigin insan sana tapiyor olsa bile bu ona haksizlik olmaz mi? Evlilik bu hayat kuruyorsun baska biseye benzemez. Madem bu kadar tutkulusunuz birbirinize eski sevgilinizle barisin yeniden baslayin

tatlım karşı taraftaki adamda sana aynı duyguları hissediyor mu hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…