- 3 Şubat 2018
- 37
- 20
- 8
- 29
- Konu Sahibi O bir anne 1
Herkezin bi derdi var dimi şu hayatta kiminin para kiminin aile kiminin hastalık kiminin iş kiminin eş iste benim ki de es canım oğlumun babası. Sizlere açmak istedim derdimi lütfen on yargıda bulunmayın olur mu kalbim zaten çok kırık bide siz kırmayın beni.
21 yaşındayım ben eşimle ilk tanıştığımız zaman 16 yaşındaydım görücü usulü ama tam görücü usulü denmez aslında sevdik birbirimizi 17 yaşında da evlendik ama ben öyle pek sıcak bakmıyordum evliliğe yaşım çok çok küçük olduğu için evlenmesem de olur du yani cakirla (esimin adını vermek istemiyorum mavi gözlü olduğu için çakır dedim ) ama o , o bi farklı seviyordu beni öyle güzel öyle eşsiz seviyordu ki şimdi böyle yazarken bile bi gözlerim doldu özlemişim sanki o günleri. Kıyamaz di hiç bana başım agriyo desem belki o gece kapımda uyur du. Ne oldu nasıl oldu da değişti benim çakırım bu kadar anlamıyorum. Cocugumuz olmadı bizim 3 sene ailesiyle anlaşamadık hiç istemediler beni çocuğum olmadi diye bende çareyi babamın evine dönmekle buldum çakırım bırakmadı beni evi annemlerin bi üst sokağına taşıdı sonra bi tüp bebek merkezine başvurduk borç harç yaptırdık tüp bebeği şükürler olsun ilk denemem tuttu bi tane daha erkegim çakırım oldu dünyalar tatlısı bir oğlum oldu. Herşey tam düzene girdi derken birden değişti benim büyük çakır bi haller oldu tanıyamıyorum bazen yüzüme kesinlikle bakmıyo opmuyo sevmiyo iltifat etmiyo bi yerim agriyo dediğim zaman başını salliyo geri ya televizyona yada telefona gomuyo o basını. Sanki beni azarlamak bana bağırmak için fırsat kolluyormuş gibi . Biz sahil kenarına yakın bi yerde oturuyoruz bugün hastaneden çıktık grip olduğum için hastanedeydim çok bunaldim bana bi sahil havası aldırırmışın dedim o saatten sonra ise gitmeyeceğini bildiğim için ooo zaten biz calismayalim gibi sert bi şekilde bi ton laf söyledi sonra da sahile indi neydi şimdi bu niye bağırdın ki şimdi sen bana neyse eve geldik akşam oldu bizim amcama 3 milyar kadar borcumuz var bende güne girip toplu bir şekilde para alıp borcu kapatıp her ay az az odiyecegimizi anlattım ona kredi gibi yine açtı ağzını yumdu gözünü demediği laf hakaret kalmadı bi ton tartışma o şekilde uyudu yattı. Benimde telefonumda şarjım olmadığı için onun telefonunu alıp netten bi kaç dizi izledim sonra da silmek için geçmişine girdim adnan oktar midir nedir kediciklerine bakmış resimlerine içime bi şüphe düştü bide youtubenin geçmişine baktım müjde ar videoları izlemiş birsürü ama silmeyi unutmuş içim yandı gözü dışarı mi kaymaya basladi noldu benim çakırıma kafayı yiyicem şaşırdım artik sevmiyo galiba artik beni