Gerçekten bi derdim var

O bir anne 1

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2018
37
20
8
29
Herkezin bi derdi var dimi şu hayatta kiminin para kiminin aile kiminin hastalık kiminin iş kiminin eş iste benim ki de es canım oğlumun babası. Sizlere açmak istedim derdimi lütfen on yargıda bulunmayın olur mu kalbim zaten çok kırık bide siz kırmayın beni. :KK42: 21 yaşındayım ben eşimle ilk tanıştığımız zaman 16 yaşındaydım görücü usulü ama tam görücü usulü denmez aslında sevdik birbirimizi 17 yaşında da evlendik ama ben öyle pek sıcak bakmıyordum evliliğe yaşım çok çok küçük olduğu için evlenmesem de olur du yani cakirla (esimin adını vermek istemiyorum mavi gözlü olduğu için çakır dedim ) ama o , o bi farklı seviyordu beni öyle güzel öyle eşsiz seviyordu ki şimdi böyle yazarken bile bi gözlerim doldu özlemişim sanki o günleri. Kıyamaz di hiç bana başım agriyo desem belki o gece kapımda uyur du. Ne oldu nasıl oldu da değişti benim çakırım bu kadar anlamıyorum. Cocugumuz olmadı bizim 3 sene ailesiyle anlaşamadık hiç istemediler beni çocuğum olmadi diye bende çareyi babamın evine dönmekle buldum çakırım bırakmadı beni evi annemlerin bi üst sokağına taşıdı sonra bi tüp bebek merkezine başvurduk borç harç yaptırdık tüp bebeği şükürler olsun ilk denemem tuttu bi tane daha erkegim çakırım oldu dünyalar tatlısı bir oğlum oldu. Herşey tam düzene girdi derken birden değişti benim büyük çakır bi haller oldu tanıyamıyorum bazen yüzüme kesinlikle bakmıyo opmuyo sevmiyo iltifat etmiyo bi yerim agriyo dediğim zaman başını salliyo geri ya televizyona yada telefona gomuyo o basını. Sanki beni azarlamak bana bağırmak için fırsat kolluyormuş gibi . Biz sahil kenarına yakın bi yerde oturuyoruz bugün hastaneden çıktık grip olduğum için hastanedeydim çok bunaldim bana bi sahil havası aldırırmışın dedim o saatten sonra ise gitmeyeceğini bildiğim için ooo zaten biz calismayalim gibi sert bi şekilde bi ton laf söyledi sonra da sahile indi neydi şimdi bu niye bağırdın ki şimdi sen bana neyse eve geldik akşam oldu bizim amcama 3 milyar kadar borcumuz var bende güne girip toplu bir şekilde para alıp borcu kapatıp her ay az az odiyecegimizi anlattım ona kredi gibi yine açtı ağzını yumdu gözünü demediği laf hakaret kalmadı bi ton tartışma o şekilde uyudu yattı. Benimde telefonumda şarjım olmadığı için onun telefonunu alıp netten bi kaç dizi izledim sonra da silmek için geçmişine girdim adnan oktar midir nedir kediciklerine bakmış resimlerine içime bi şüphe düştü bide youtubenin geçmişine baktım müjde ar videoları izlemiş birsürü ama silmeyi unutmuş içim yandı gözü dışarı mi kaymaya basladi noldu benim çakırıma kafayı yiyicem şaşırdım artik sevmiyo galiba artik beni

Herkezin bi derdi var dimi şu hayatta kiminin para kiminin aile kiminin hastalık kiminin iş kiminin eş iste benim ki de es canım oğlumun babası. Sizlere açmak istedim derdimi lütfen on yargıda bulunmayın olur mu kalbim zaten çok kırık bide siz kırmayın beni. :KK42: 21 yaşındayım ben eşimle ilk tanıştığımız zaman 16 yaşındaydım görücü usulü ama tam görücü usulü denmez aslında sevdik birbirimizi 17 yaşında da evlendik ama ben öyle pek sıcak bakmıyordum evliliğe yaşım çok çok küçük olduğu için evlenmesem de olur du yani cakirla (esimin adını vermek istemiyorum mavi gözlü olduğu için çakır dedim ) ama o , o bi farklı seviyordu beni öyle güzel öyle eşsiz seviyordu ki şimdi böyle yazarken bile bi gözlerim doldu özlemişim sanki o günleri. Kıyamaz di hiç bana başım agriyo desem belki o gece kapımda uyur du. Ne oldu nasıl oldu da değişti benim çakırım bu kadar anlamıyorum. Cocugumuz olmadı bizim 3 sene ailesiyle anlaşamadık hiç istemediler beni çocuğum olmadi diye bende çareyi babamın evine dönmekle buldum çakırım bırakmadı beni evi annemlerin bi üst sokağına taşıdı sonra bi tüp bebek merkezine başvurduk borç harç yaptırdık tüp bebeği şükürler olsun ilk denemem tuttu bi tane daha erkegim çakırım oldu dünyalar tatlısı bir oğlum oldu. Herşey tam düzene girdi derken birden değişti benim büyük çakır bi haller oldu tanıyamıyorum bazen yüzüme kesinlikle bakmıyo opmuyo sevmiyo iltifat etmiyo bi yerim agriyo dediğim zaman başını salliyo geri ya televizyona yada telefona gomuyo o basını. Sanki beni azarlamak bana bağırmak için fırsat kolluyormuş gibi . Biz sahil kenarına yakın bi yerde oturuyoruz bugün hastaneden çıktık grip olduğum için hastanedeydim çok bunaldim bana bi sahil havası aldırırmışın dedim o saatten sonra ise gitmeyeceğini bildiğim için ooo zaten biz calismayalim gibi sert bi şekilde bi ton laf söyledi sonra da sahile indi neydi şimdi bu niye bağırdın ki şimdi sen bana neyse eve geldik akşam oldu bizim amcama 3 milyar kadar borcumuz var bende güne girip toplu bir şekilde para alıp borcu kapatıp her ay az az odiyecegimizi anlattım ona kredi gibi yine açtı ağzını yumdu gözünü demediği laf hakaret kalmadı bi ton tartışma o şekilde uyudu yattı. Benimde telefonumda şarjım olmadığı için onun telefonunu alıp netten bi kaç dizi izledim sonra da silmek için geçmişine girdim adnan oktar midir nedir kediciklerine bakmış resimlerine içime bi şüphe düştü bide youtubenin geçmişine baktım müjde ar videoları izlemiş birsürü ama silmeyi unutmuş içim yandı gözü dışarı mi kaymaya basladi noldu benim çakırıma kafayı yiyicem şaşırdım artik sevmiyo galiba artik beni
İki ihtimal var birincisi çocuk yaşta evlendiğiniz için olabilir o yaşlarda hepimiz deli dolu aşklar yaşıyoruz ama bir iki yıla bitip gidiyor adını bile hatırlamıyoruz ama o yaşlarda sorsan deli divane aşığız gözü açılmıştır tahminim eşin olsun olsun şu an 27-28 olsun bence daha yeni evlenme yaşları siz 17 yaşında evlenmek yerine keşke okumayı tercih etseydiniz en güzel zamanlar evlilik kv derdi ile geçmiş
İkinci seçenek buralarda bir hanım bahsetmişti doğumdan sonra kocası sizinki gibi oluyor sonra psikoloğa gidiyorlar dr diyor ki adı bilmem ne sendromu şimdi hatırlamıyorum senin eşin seni artık anne olarak görüyor ve o tür şeyleri sana yakıştırmıyor bu yüzden arzu duymuyor falan filan bir hastalıkmış

Adnan oktar in kedicigine bende baktim hurriyette haberdi. Mahkemelik olmuslar falan :))

Cocuk yasta evlenip cocuk yapmissiniz daha karakteri oturmamis bir ebeveyn.
Konustugunuzda ne diyor?
Belki is stresi coktur, gelecek kaygisi vardir, ailesi ile birseyler yasamistir.
Konuşamıyoruz ki direk tartışma

Kediciklere bakmayan mı var her yerde onlar haber :) geçici bir durumdur size açmadığı bir şey vardır belki kendi ailesiyle ilgili ya da iş problemi o gergin yapabilir.

telefonda bir şey yakaladınız sandım aldatma ihtimalini düşünmek istemiyorum izlediği videolardan bunu düşünmek saçma olur.ilgisinde azalma derken eskiden nasıldı soğukluk mu hissediyorsunz.

Çakırınız her insan gibi büyümeye başlamış.
Zevkleri, beğenileri, beklentileri değişecek bu çok normal.
Ergenlik çağındaki bir genç (hele ki erkeklerde) henüz karakterini oturtmamış, gelecek vizyonunu oluşturmamış, ne istediğini belirlememiştir. Yaş olgunlaştıkça bunlar şekillenir.
Yanlış kısmı çok erken evlilik yapmış olmanız. Eşinizi suçlayamayız bu aşamalardan geçtiği için.

hep kendiniz den bahsetmişsiniz öyle severdi böyle bakardı şimdi konuşmuyor vs vs vs..
siz eşinizle konuşuyor musunuz
öper sarılır mısınız?
yoksa tüm sevgi ve ilginizi evladınıza mı verdiniz?

Cinsel hayatınız da sıkıntı varsa ya da cinselliği nar yaşıyorsanız ondan da olabilir.gğzelim erkeker karısı tarafından tatmin edilmek yani doymak istiyor o doyuma zevke ulaşamadığında gözü ya suları kayıyor ha da asabiyete bağlıyor bak me güzel evladınız olmuş daha yaş da küçük otur elinle konuş hallet üç beş gün ailene tatile git ona eskileri anlat ama şikayet ederek değil inşallah düzelir

Bu durumda çakırınızla konuşmaktan başka çare yok gibi. Konmuşuyorsa yazın okumuyorsa gerekirse kavga edin ama anlatın hislerinizi beklentilerinizi sorularınızı. Yani cevap Çakır'da. Gözü kaymış da olabilir başka bir derdi var da söylemiyor olabilir.

Bu kadar erken evlendiğiniz için bazı şeyleri erken tüketiyorsunuz.Malesef erkekler kadınlardan geç olgunlaşıyorlar.Senin çakırında evrimini tamamlamadan evlendiği için bu yaşadıkların üzgünümki daha başlangıç gibi duruyor :( Senin evlenip tüp bebek için hastanelere gidip geldiğin günlerde yaşıtların üniversite sınavlarına hazırlanıp tercih telaşında oluyorlar.Yani olması gerektiği gibi.

Malesef ben de erken evlilik sonucu diyeceğim..
Tercihler, zevkler, hayata bakış aydan aya bile değişirken, ergen denecek yaşta evlilik, tüp bebek tedavisi, çocuk bakma gibi sorumluluklara direk dalan insanlar bir süre sonra normal olarak hayattaki amacını sorgular.
Ya da eşiniz gibi sorgulamadan uzaklaşır..

O yüzden her şey zamanında güzel diyoruz.
Eşinizle oturun dürüstçe konuşun. Anlamıyorsa mektup yazın. Onun da yazmasını isteyin.
Cinsel hayatınıza renk katmaya çalışın. Çocuk olunca çiftler kısıtlanıyor malesef ama birbiriniz için zaman yaratın..

Sizin bir işe girme ,eşinize maddi destek olma sonrasında da evinizi farklı yere tasima durumunuz var mı?Eşiniz sanırım yasadiginiz problemlerden dolayı ailesinden uzaklaşmış kendince size hınç duyuyor olabilir.Tup bebek tedavisi ,bebeğin olması maddi zorlukları beraberinde getirmiş şimdi de sizin ailenize maddi olarak borçlu.Kafasinda ne kuruyor kimbilir. Sakin bir ortamda ona değer verdiğinizi ,derdine ortak olmak istediğinizi söyleyin.Ama sakın "sen eskiden şöyle yapardın vb.cumle kurmayın.Ne siz eski kizsiniz (nickiniz bile sadece anneliginize atıf yapıyor) ne de o eski çakır"

ilk baştaki aşk, bir ömür sürmezki zaten. Maddi manevi zorluklar insanda ne aşk ne meşk bırakıyor. Yüklenmeyin eşinize, belki bir sıkıntısı vardır. kediciklere ben bile baktım kaç defa:)

eşiniz de mi 17 yaş da evlendi
öyleyse malesef sıkıma dönemine girmiş
derdinizi bir şekilde anlatın dökün içinizi

belki bir derdi sıkıntısı vardır. konuşmayı dene.
ve de pohpohlama lütfen. bir de kişilikler oturmadan evlenmişsiniz. şimdi yavaş yavaş oturuyordur ondan da sıkıntı çekiyor olabilirsiniz.
biz de eşimle evlenirken 22-23 yaşlarındaydık. şimdi 29 yaşındayım bazen erken mi oldu diye düşünüyorum yani.

son olarak kedicikleri ben de merak ettim baktım :KK70:
müjde ar da tvlerde bile çıkıyor .

e 17 yaşında evlenince ne olmasını umuyodunuz ki? çocukken evlenmişsiniz e yetişkin olunca kafalar değişmiş doğal olarak. çocuk da var, 21 yaşında 40 yıllık evli gibi olmuşsunuzdur.

Üzüldüm yaa :( Ama ne yazık ki ben de erken yaşta evliliğe bağlayacağım sanırım :( Aslında şöyle; evliliklerin genel kaderi bu, zamanla eski aşkı sevgiyi bulamamak, hissedememek.. yaşlar ileri olunca bunu normal karşılıyo insan, galiba daha karşılıklı tükeniyo ve insan aşk-meşk ten çok mantığa bırakıyo biraz ilişkiyi.. Ama daha yaş 21 olunca doğal olarak coşkulu duyguların olması gereken çağda bu olunca insana ağır geliyo.. sizin durumunuz böyle bence.. düzeltilebilecek bişey olduğuna inanmıyorum,çünkü bu hayatın doğal akışı.. sadece hata yapılmamasını dileyebilirim adınıza..

Back
X