Gerçekten bi derdim var

Cinsel hayatınız da sıkıntı varsa ya da cinselliği nar yaşıyorsanız ondan da olabilir.gğzelim erkeker karısı tarafından tatmin edilmek yani doymak istiyor o doyuma zevke ulaşamadığında gözü ya suları kayıyor ha da asabiyete bağlıyor bak me güzel evladınız olmuş daha yaş da küçük otur elinle konuş hallet üç beş gün ailene tatile git ona eskileri anlat ama şikayet ederek değil inşallah düzelir
Kendimi ondan hiç bir zaman saklamadım ne zaman isterse o zaman yaptım kadinligimi ama ona rağmen yetmiyorsam bu benim suçum değil kendi bilir

Çocuk yaşta evlendiğiniz için, hayatta hiçbir şey yaşamamış gözü sonradan açılabilir evet, doygunluk gerekiyor bazı şeylerde

Inam
Bu durumda çakırınızla konuşmaktan başka çare yok gibi. Konmuşuyorsa yazın okumuyorsa gerekirse kavga edin ama anlatın hislerinizi beklentilerinizi sorularınızı. Yani cevap Çakır'da. Gözü kaymış da olabilir başka bir derdi var da söylemiyor olabilir.
inanın yazmayı da denedim sadece o gün içinde değişti sonra yine aynı

Bu kadar erken evlendiğiniz için bazı şeyleri erken tüketiyorsunuz.Malesef erkekler kadınlardan geç olgunlaşıyorlar.Senin çakırında evrimini tamamlamadan evlendiği için bu yaşadıkların üzgünümki daha başlangıç gibi duruyor :KK43: Senin evlenip tüp bebek için hastanelere gidip geldiğin günlerde yaşıtların üniversite sınavlarına hazırlanıp tercih telaşında oluyorlar.Yani olması gerektiği gibi.
Işte bazen herşey olması gerektiği gibi olmuyo siz herşeyi olması gerektiği gibi mi yasiyorsunuz

Işte bazen herşey olması gerektiği gibi olmuyo siz herşeyi olması gerektiği gibi mi yasiyorsunuz
Evlilik konusunda olması gerektiği gibi oldu tabiki.Çevresel faktörler yaşantımızda bazı olayları elbette şekillendiriyor ama evlilik gibi bir olay bizimle alakalı.17 yaşında evlenip evlenmemek sizin elinizde,ailenizin elindeydi.

Inam
inanın yazmayı da denedim sadece o gün içinde değişti sonra yine aynı
O halde bir süre sessiz kalın hem gözlem yapın izlemede olun hem sakin duruşunuzu koruyun. Bakalım neler bulacaksınız ya da göreceksiniz. Telefon görüşmeleri olsun hareketleri olsun bi izleyin. Bu arada sessiz sakin kalın derim. Kendiliğinden ortaya çıkacak sorun belki

Oho genc yasta ne stresler yasamissiniz. Cakiriniz ama belli ki ailesini karsisina alarak tasinmis. Tedavi süreci su bu. Hic düsündünüz mü: Ailesi sizi istemedigi icin cakir hedefleri olmustur. Yani ikinizde zor bir sürecten gecmissiniz. Neden hemen cocuk istediniz bilmiyorum. Ama genc yasta herseyi yasiyorsunuz. Bir taraftan büyüyorsunuz. Yasitlariniz bambaska islerle mesgul. Kolay degil bunlar . Yani cakirin gergin olmasi sasirtici degil. Ama tabi ki bu sizden cikarma hakki vermez

İki ihtimal var birincisi çocuk yaşta evlendiğiniz için olabilir o yaşlarda hepimiz deli dolu aşklar yaşıyoruz ama bir iki yıla bitip gidiyor adını bile hatırlamıyoruz ama o yaşlarda sorsan deli divane aşığız gözü açılmıştır tahminim eşin olsun olsun şu an 27-28 olsun bence daha yeni evlenme yaşları siz 17 yaşında evlenmek yerine keşke okumayı tercih etseydiniz en güzel zamanlar evlilik kv derdi ile geçmiş
İkinci seçenek buralarda bir hanım bahsetmişti doğumdan sonra kocası sizinki gibi oluyor sonra psikoloğa gidiyorlar dr diyor ki adı bilmem ne sendromu şimdi hatırlamıyorum senin eşin seni artık anne olarak görüyor ve o tür şeyleri sana yakıştırmıyor bu yüzden arzu duymuyor falan filan bir hastalıkmış
O kadar guzel bir yorum ki , erken yasta evlenmeyi dusunen herkese bu mesaji kopyala yapistir yapmak gerek
Maalesef cocukken evlenip , buyuduklerinde bambaska bir yere evriliyor iliskiler , keske 25 yas oncesi evlilik yasaklansa

Kendimi ondan hiç bir zaman saklamadım ne zaman isterse o zaman yaptım kadinligimi ama ona rağmen yetmiyorsam bu benim suçum değil kendi bilir

kadınlık yapmak sanırım sevişmek, hayır asla yetmez.
eğer ki yetseydi Süleyman Hürremle evlenmezdi, ona kadınlık yapan çoktu.
Ama insan -kim olursa olsun- yanında kendine denk, sohbet edebileceği, derdini sıkıntısını anlatabileceği birini ister.

bence kendinizi güzel ifade eden birisiniz. Eşinizle konuşmaya çalışmaya devam edin. Neymiş sorunu, aşabilir misiniz? Sizi veya kendini bir konuda eksik mi görüyor, bu eksiklik giderilebilir mi? konuşmaya ve konuşturmaya çalışın.

O kadar guzel bir yorum ki , erken yasta evlenmeyi dusunen herkese bu mesaji kopyala yapistir yapmak gerek
Maalesef cocukken evlenip , buyuduklerinde bambaska bir yere evriliyor iliskiler , keske 25 yas oncesi evlilik yasaklansa
aslında mesele yaş da değil biliyor musun canım mesele olgunluk keşke bir birim gerçekten aklı mantığı oturmamış kimseye evlenme izni vermese ben küçük yaşta evlenen ama kendini bilen 29-30olup ta saçma sapan ilişkiler peşinde olan insan da çok gördüm bu arada bende senin yaptığın yorumları cok beğeniyorum canım çok aklı başında birisin

aslında mesele yaş da değil biliyor musun canım mesele olgunluk keşke bir birim gerçekten aklı mantığı oturmamış kimseye evlenme izni vermese ben küçük yaşta evlenen ama kendini bilen 29-30olup ta saçma sapan ilişkiler peşinde olan insan da çok gördüm bu arada bende senin yaptığın yorumları cok beğeniyorum canım çok aklı başında birisin
Tesekku ederim :)
Karsilikli begeniyoruz birbirimizi demek ki :)
Tabi ki olgunluk cok onemli ama 17-18 evlilik yasi degil , istedigi kadar olgun olsunlar hayatin gercekleri bunlar :)

Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz mı değil mi bu :işsiz: neyse yapacak birşey yok çakırının hevesi gecmis gibi

20 de kucuk , bana gore 25 den once kimse evlenmemeli :)
ben evlendim :):) 24 te :) şaka bir yana 20 bana iyi geliyor bazıları liseden çıkar çıkmaz kpss v. S de şansıni zorlayıp ya da özelde güzel iş güç sahibi oluyorlar bir iki yıl keyif sürdükten sonra bence normal evlenmek istemek

Afnan oktarin kediciklerine bende bakiyorum arada karşıma denk gelirse eşim şimdi benimdemi gözümün dışarıya kaçtıgini düşünecek

Cakiriniz buyuyor;)
Ilgi alanlari, istekleri , beklentileri degisiyor
Bu surecte de duygu karmasasi yasiyor
Belki de o ask bitti yerini sade bir sevgi aldi.
Hersey olabilir yani.
Fazla takilmayin

Bir sure suyuna gidin
Insallah duzene girer.
Not; kediciklere ben de bakmistim.;)

Back
X