o zaman bilinçli yapılan bi şey var ortada daha da kötü bu Allah yardımcın olsun ne diyeyimeşim benli bensiz çok konuştu ailesiyle haymeanayı rahat bırakın bişey söylemeyin vs . ama nafile çok küstü aylarca konuşmadı ama işe yaramıyor malesef
kavga ediyorum bagırıyor cagırıyorum ama nafileO tokat attığı eli kıvırır bi tarafına sokardım. Senin psikolojin bozulmuyorda bunca şey oluyor beyfendinin neden bozuluyormuş. Kendisinin yetmio oğlunun neden psikolojisini bozuyor, kalmışsın manyaklar içinde. Sesini çıkartmaktan başka yapacak bişeyin yok olmadı kavga çıkart bağır çağır
amin bile isteye yapıyorlar eşim kendisi bile söyledi ogu kez atlattık misal 4 aydır eşim ailesiyle irtibatı %50 60 azalttı herhafta giden adam gitmiyor artık mesele huzur vermemko zaman bilinçli yapılan bi şey var ortada daha da kötü bu Allah yardımcın olsun ne diyeyim
Canım kaynın sana gelince iş yaptır..anlamıyorlar arsızlar bi kere herseyi denedim
eşim acayip kızar misafir varken dar vakitte mi aklına geldi diyeCanım kaynın sana gelince iş yaptır..
Bütün erkekler işten kaçar
Şunun ucunu tutta çekelim vs.
Bakkala gönder.
Yanında temizlik yap Kalkta şurayı sileyim. Vs Vs uğraş yani...
Aman kızarsa kızsın bağırır bağırır susar..eşim acayip kızar misafir varken dar vakitte mi aklına geldi diye
Yanlış anlaşılma olmasın eşim sadece kızıyor :)
Bende kızıyorum bazen öyle şeyler yapıyolarki cinnete geliyorum :)
İnanın bıktım kv de eşime yalan söylüyor hemde göz göre göre pazar günü eşim in telefon bende kalmıştı kardeşimle 1 2 saatliğine babama yardım için gittiler neyse kv aradı eşimi ben açtım
Kv : nerdesiniz
Ben : evdeyiz fatih teli unutmuş
Bu kadar konuştuk kapattı
Eşime haymeana yı 7 8 kez aradım bakmadı demiş oysa ben telde oyun oynuyordum telim bozuk ama kardeşimin teline taktım kartı eşimde yaptırdı zaten o gün yani arasa illakin haberim olurdu çünkü telefon açıktı 1 2 hafta öncede aynını yaptı bende imkansız deyince duymaz dan geldi araya laf falan kattı eşim tabiki inanmamış ama sorgular gibi bana bakarak annem kaç kere aradı dedi bende hiç dedim arasa illakin haberim olurdu abnen ne yapmak istiyorsa konuş meseleyi çöz bıktım dedim eşimde konuşacak bişey yok çok acilse mesaj atarlar bi daha dedi bende evet çok acilse mesaj atsın ama yalan söylemesin dedim konu kapandı yarın bize gelecekmiş de görümcemle neyse sizce derdi ne bunların eşim boşver nefesini ni yorduguna degmez diyor ama amaçı anlayamadım
Ne yapabilirim ki tüm kozlarımı oynadımmÇok acilse üst üste aranır
Mesaj atilmaz benim bildiğim ama
Haymeana inan senin hayatın çok entrika dolu
Eşinin ailesine karşı neden rest cekemiyorsun ?
Eşim bi daha söylerim eger açmazsan sna mesaj atsınlar önemliyse dedi yada boşver takma diyorÇok acilse üst üste aranır
Mesaj atilmaz benim bildiğim ama
Haymeana inan senin hayatın çok entrika dolu
Eşinin ailesine karşı neden rest cekemiyorsun ?
Ne yapabilirim ki tüm kozlarımı oynadımm
Demedim mi sanıyorsun yine iyiyiz eskiden 1 2 hafta kalırdık kv de deIstemiyorum de her hafta hafta ne işleri var de mesela
Yeni konu açtım oraya bak istersen canım ceza almak istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?