19 yasında ve evlendik evleneli bizde bi kaç kere kv demlerin yanında da söyledim biz nufusumuza alsak bari diye eşim de gelecem diyor gelme mi diyeyim diyorkaynın kac yasında
neden sureklı gelıyor .. esın cagırıyor sonucta ona soylemelısın ıstemedıgını .. neden ınatlasıyor kı bu konuda
ani çıkışları olmaya başladı dün boşanmak istediğimi söylecektim ama sanki başkası vardı karşımda korktum çocugu alıp diger odaya geçtim oglumda bi inat problemi var ve hayır ı kabul etmiyor gece 2 e kadar agladı cicikuş benimle konuşsun diye anlatmaya çalışıyorum anlamıyor tam 3 4 saat anlatmaya ve susturmaya çalıştım susmadı aglarkende eşim uyandıSizin eşiniz de iyiye gideceği yerde iyice sapıttı
çocuğa tokat ne demek ya
kavga cıkarsa da cıksın onlar bu eve gelmeyecek diyeceksiniz
cıdden kayınvalıden kaynın bencıller.. yuz verme kapa netı de ... zaten sonra kendı gelmek ıstemeyecektır ... rahat ettıgı ıcın gelıyor ınternet ıcın bellı ..19 yasında ve evlendik evleneli bizde bi kaç kere kv demlerin yanında da söyledim biz nufusumuza alsak bari diye eşim de gelecem diyor gelme mi diyeyim diyor
benim üstüme degil denedim kapattıramadımKucucuk yavruya nasil tokat atiyor?
Bu interneti sen kapatamiyor musun?
Esinin daha cok psikolojisi bozulur, kendi ediyor yine kendi buluyor. Yazik..
internet için zaten ama eşime anlatamıyorum bi türlücıdden kayınvalıden kaynın bencıller.. yuz verme kapa netı de ... zaten sonra kendı gelmek ıstemeyecektır ... rahat ettıgı ıcın gelıyor ınternet ıcın bellı ..
ilk defa oldu eşim uyuyordu oglumsa aglıyordu bende susturmaya çalışıyordum bi anda yataktan fırladı bende şaşırdım korktumBen cocuguna tokat atmasina takildim
dün kaynım yoktu gece 2 3 gibi uyurken birden kalktı oglum aglıyordu o esnadane dmek ayrıca kaynına sınır olup kucuck cocugu hırpalamak
ıstemıyorsa o da cagırmayacak
bugun mısafıre gıdecez .. mesaıye kalıcam falan dıyerek gecıstırsın
ani çıkışları olmaya başladı dün boşanmak istediğimi söylecektim ama sanki başkası vardı karşımda korktum çocugu alıp diger odaya geçtim oglumda bi inat problemi var ve hayır ı kabul etmiyor gece 2 e kadar agladı cicikuş benimle konuşsun diye anlatmaya çalışıyorum anlamıyor tam 3 4 saat anlatmaya ve susturmaya çalıştım susmadı aglarkende eşim uyandı
inan hiçbişey yapmıyorum yemek bile ama yinede geliyorlarİnsan rahat ettiği eve gelir.
İster yanlış bulsunlar ister taşlasınlar, böyle kendiliğinden rahat insanları ben rahat ettirmem evimde.
Rahat edemesin, güler yüz görmesin, iyi ağırlanmasın ki gelmek de istemesin.
Ne o öyle zırt, pırt kalmalar.
Aynı şehirde olan ailenin böyle sık kalmaya gelmesini de çok saçma buluyorum söylemem gerek.
Çok gereksiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?