gerçekten bıktım...

Cocugunuz sizi kukla etmis kendine.Bir an once tedbir almazsaniz hersey daha da zorlasacak.Biraz otoriter olmaniz lazim.Yok kucuk bardak yok buyuk bardak boyle sey olur mu?Cocuk ne istedigini bilemez hale gelmis.Suyun da bardagin da kiymetini bilecek.Tek bardakla su vereceksin aglasin sabaha kadar.Zaten agliyor.her dedigini yaparsan seni oyuncaga cevirir boyle.Kural olacak.Senin anne oldugunu bilecek.Isiniz cok ama cok zor.Bir program vardi adini unuttum.Bir kadin eve geliyordu , cocuklara kurallar koyuyordu.Ona bakin internetten.
Bir de esinin akrabalari rahat vermiyor sana.Internetinizin modem kutusu yok mu?Onu bozacaksin bir guzel.daha da gelmez kaynin.

canım sen ne çektin bu kocadan ya..umarım hakkında hayırlısı olur canım..

Süper dadı

Zaten boşanmaya karar verdin.
Benim önerimi uygula derim.
En azından elinden geleni yaptığın için vicdanın rahat olur.

Ben de bıktım görüşmek istemiyorum

Kaynanamdan nefret ediyorum

Canim sen o zaman pedagoga da götürebilirseniz iyi olur. Nasil davranmanızın gerektiği konusunda sana bilgi verir

Izledim o peogrami ama program icin once istikrar duzen ve yardimlasma sart ben cok denedim ama tek basina olmuyor babaannenin halanin babanin vs nin de yardimci olmasi sart

Canim sen o zaman pedagoga da götürebilirseniz iyi olur. Nasil davranmanızın gerektiği konusunda sana bilgi verir
Pedagog ucretlerini karsilayacak durumum yok suanda malesef elim kolum baglanmis durumdayim

Izledim o peogrami ama program icin once istikrar duzen ve yardimlasma sart ben cok denedim ama tek basina olmuyor babaannenin halanin babanin vs nin de yardimci olmasi sart

Evet haklisiniz.Programi esinize izletin ve ayni sekilde ona da bunu soyleyin ve kv den gorumceden kayinlardan uzaklasin iyice.Yok mok derse de esiniz , her gece cocugun aglamasina uyanip cocugu tokatlayacakmiymis sorun kendisine.
Bu isin cozumu bu.Sorumluluk bilinci gelismis,saygili,terbiyeli ve ozguveni yerinde bir cocuk yetistirmek icin esinizin agzindan girip burnundan cikip ikna etmeniz lazim.Aksi halde hem siz hem cocugunuz ziyan olacak.

Devlette çocuk psikolojisi vardır muhakkak. Tam biiyorum bende. Ama 182 ye telefon edip sor istersen.

Esim asla izlemez

O tokat attığı eli kıvırır bi tarafına sokardım. Senin psikolojin bozulmuyorda bunca şey oluyor beyfendinin neden bozuluyormuş. Kendisinin yetmio oğlunun neden psikolojisini bozuyor, kalmışsın manyaklar içinde. Sesini çıkartmaktan başka yapacak bişeyin yok olmadı kavga çıkart bağır çağır

konuşmam diyor ailem gelmeyin diyemem diyor bide kv de tarafı böyle sabah birinde ögelen birinde ikindin birinde aksam birindeler akrabalar hep böyle içiçe dipdipeler hep
ay çok sıkıcı ya.inşallah ben yanılırım ama dediğim gibi konuşulmadıkça düzelecek bi durum değil çünkü onlar buna alışmışlar;onlar için normal yani.burada mutsuz olan tek kişi sensin.eşinle bir aile büyüğü konuşsun bence.bu kişi sevdiği,saydığı ve fikirlerine önem verdiği biri olmalı.

eşim benli bensiz çok konuştu ailesiyle haymeanayı rahat bırakın bişey söylemeyin vs . ama nafile çok küstü aylarca konuşmadı ama işe yaramıyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…