- 20 Temmuz 2014
- 611
- 692
- 23
canım sen ne çektin bu kocadan ya..umarım hakkında hayırlısı olur canım..ani çıkışları olmaya başladı dün boşanmak istediğimi söylecektim ama sanki başkası vardı karşımda korktum çocugu alıp diger odaya geçtim oglumda bi inat problemi var ve hayır ı kabul etmiyor gece 2 e kadar agladı cicikuş benimle konuşsun diye anlatmaya çalışıyorum anlamıyor tam 3 4 saat anlatmaya ve susturmaya çalıştım susmadı aglarkende eşim uyandı
inşallahcanım sen ne çektin bu kocadan ya..umarım hakkında hayırlısı olur canım..
Süper dadıCocugunuz sizi kukla etmis kendine.Bir an once tedbir almazsaniz hersey daha da zorlasacak.Biraz otoriter olmaniz lazim.Yok kucuk bardak yok buyuk bardak boyle sey olur mu?Cocuk ne istedigini bilemez hale gelmis.Suyun da bardagin da kiymetini bilecek.Tek bardakla su vereceksin aglasin sabaha kadar.Zaten agliyor.her dedigini yaparsan seni oyuncaga cevirir boyle.Kural olacak.Senin anne oldugunu bilecek.Isiniz cok ama cok zor.Bir program vardi adini unuttum.Bir kadin eve geliyordu , cocuklara kurallar koyuyordu.Ona bakin internetten.
Bir de esinin akrabalari rahat vermiyor sana.Internetinizin modem kutusu yok mu?Onu bozacaksin bir guzel.daha da gelmez kaynin.
Süper dadı
romatologa götürmedim ama çocuk dr saglıklı diyor huy galiba hep aglıyor yoktan hayırdan anlamıyor wc ye bile saklı gidiyorum biri kızsa bana vuruyor bişeye sinirlense bana vuruyor ilk 6 ay çok güzel uyumlu bi çocuktu sorun ne hiç bilmiyorum mesela oyuncak diye aglar oyuncakları dök erim ama oynamaz toplayalım derim aglar herseye ama hersey aglıyor su istiyor veriyorum küçük bardak diyor onunla veriyorum bu sefer büyük diyor sonra büyüğü verince yine küçük diye aglıyor
Izledim o peogrami ama program icin once istikrar duzen ve yardimlasma sart ben cok denedim ama tek basina olmuyor babaannenin halanin babanin vs nin de yardimci olmasi sartevet dogru :)
Pedagog ucretlerini karsilayacak durumum yok suanda malesef elim kolum baglanmis durumdayimCanim sen o zaman pedagoga da götürebilirseniz iyi olur. Nasil davranmanızın gerektiği konusunda sana bilgi verir
Izledim o peogrami ama program icin once istikrar duzen ve yardimlasma sart ben cok denedim ama tek basina olmuyor babaannenin halanin babanin vs nin de yardimci olmasi sart
Esim asla izlemezEvet haklisiniz.Programi esinize izletin ve ayni sekilde ona da bunu soyleyin ve kv den gorumceden kayinlardan uzaklasin iyice.Yok mok derse de esiniz , her gece cocugun aglamasina uyanip cocugu tokatlayacakmiymis sorun kendisine.
Bu isin cozumu bu.Sorumluluk bilinci gelismis,saygili,terbiyeli ve ozguveni yerinde bir cocuk yetistirmek icin esinizin agzindan girip burnundan cikip ikna etmeniz lazim.Aksi halde hem siz hem cocugunuz ziyan olacak.
Internetten baktim ama bide arayip sorayim bariDevlette çocuk psikolojisi vardır muhakkak. Tam biiyorum bende. Ama 182 ye telefon edip sor istersen.
pislik adam!
Nasıl kıyabılıyor ya
Ben şuan eşimi denetlıyorum kedılere bıle kızsa çocuğunada böylemı yapıcaksın diye çıkışıyorum hemen
Yanlış anlaşılma olmasın eşim sadece kızıyor :)Zaten şiddetin kesinlikle insanı hayvanı yok..hayvana yapabilen insanada yapar..
ay çok sıkıcı ya.inşallah ben yanılırım ama dediğim gibi konuşulmadıkça düzelecek bi durum değil çünkü onlar buna alışmışlar;onlar için normal yani.burada mutsuz olan tek kişi sensin.eşinle bir aile büyüğü konuşsun bence.bu kişi sevdiği,saydığı ve fikirlerine önem verdiği biri olmalı.konuşmam diyor ailem gelmeyin diyemem diyor bide kv de tarafı böyle sabah birinde ögelen birinde ikindin birinde aksam birindeler akrabalar hep böyle içiçe dipdipeler hep
eşim benli bensiz çok konuştu ailesiyle haymeanayı rahat bırakın bişey söylemeyin vs . ama nafile çok küstü aylarca konuşmadı ama işe yaramıyor malesefay çok sıkıcı ya.inşallah ben yanılırım ama dediğim gibi konuşulmadıkça düzelecek bi durum değil çünkü onlar buna alışmışlar;onlar için normal yani.burada mutsuz olan tek kişi sensin.eşinle bir aile büyüğü konuşsun bence.bu kişi sevdiği,saydığı ve fikirlerine önem verdiği biri olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?