gerçekten bıktım...

korkarım yakında biz diye bişey kalmayacak ne kadar yorgun bunalmış ve depresyonda oldugumu görmüyorsun günün 6 7 saatini aglayarak uyku sıkıntısı çekerek geçiren bi çocuk boyumuzu aşan borçlar varken azıcık kafamı dinleyim birazcık ruhum bari huzur bulsun derken haftanın an az 2 3 günü ailenden biri çat kapı kapıda bitiyor bugun çok agrım vardı sırf sana belli etmemek ve hastalıgım yüzüme vurulmasın diye söylemiyorum ama sürekli hiç kesilmeyen bi iltihap sorunum var ayakta bile duramıyorum m....n öyle d...k yine ansızın çat kapı dar vakitte çıkageldi 2 3 gibiydi saat 20 dk bile oturmadı dalga gecer gibi bide yanında n...n var insan bi arar müsait misin evdemisin vs diye degilmi bide akşam a...t gelecekmiş gelsin buyursun ama hep bizde genç delkanlı ben rahat oturup kalkamıyorum bile sonuçta mahrem evin durumu öyle bide dagınık kendi evinde h....in evinde yapamadıgını benim evimde yapıyor bi yatagını bile toplamıyor çünkü rahat ses eden yok suratım düşse hemen paparayı yiyorum gelmesinler demiyorum ama bi adabı olur degilmi aynı sehirde üstelik aynı semtte ne gerek var kalmaya anlamıyorum gercekten yoruldum hani bi gün dışarı çıkıp bana bişey bakacaktık yok geçti dün çocuga aniden tokat attın aglıyor diye ben ne yapayım fatih bugun 1 tokat yarın birgün dayak belki de bana ve oglumuza ettiğinin kızdıgının bagırdıgın 1000 1 ni aileye faruga yapsan bu halde olmazdık artık güvenim ve inancım kalmadı bütün bunları bosanmak için demiyorum bi terapiste gidelim inan iyi gelecek hiç olmazsa m.... için

BUNLARI YAZDIM FACENİ KAPATMIŞ

Esiniz sanırım haftalik alıyordu. Haftaligini aldığı gün evde olun parayi elinden alın. Ona sadece yol parası ve yemek için tam yetecek kadar para bırakın. Borclarinizi odemek icin kenara koyarsiniz. Sonra çocuğunuzu alıp annenize gidin. Sonra hafta basinda eve donun bir iki gece evde kalin. Bir kaç hafta bu şekilde geçirin. Herkes bir rahatlasin. Eşinizin ailesini hiç gornezssiniz boylece.

Oğlunuzun duygusal problemleri var. Çocuk psikologuna yani pedagog a götürebilirseniz iyi olur.

Eşinizin de biraz rahatlamaya ihtiyacı var. Sizin de. Çok gerginlik var sizin evde.

ya gemileri yakacaksın ya da kocanla beraber depresyona girip çıkacaksın canım.
huzur olmayan evde çocuklar da huzursuz oluyor, ne yapsan işe yaramaz.
gerekirse eşini karşına alacaksın ve onun ailesinden hiç kimseye kapıyı açma, sen de gitme ne olursa olsun.
başka türlü başa çıkamazsın.
eğer kapıyı zorlarlar ya da eve zorla girmeye kalkışırlarsa haneye tecavüzden polise vermekle tehdit et.

ben böyle başa çıktım çünkü. eşimin ailesi beni sallamayınca polisle tehdit ettim, işe yaradı.

gerçi sen ve eşin çok yumuşak yüzlüsünüz. aileniz dışında herkese kendinizi ezdiriyorsunuz. biraz çingene olmanız lazım.
eşin için kendin için çocuğun için bunu yapmalısın. yoksa hep beraber bozuk psikolojiyle gül gibi yuva dağılıp gidecek.. sonra ikiniz de çok pişman olacaksınız keşke kv görümce kayına diş gösterseydim de çocuğum babasız kalmasaydı, yuvam dağılmasaydı diye çok kahrolacaksınız.

@Haymeana senin çocuk niye sürekli ağlıyor? İltihaplı ağrılarım var demişsin. Sende ki hastalık onda da olmasın. Yavrum bütün gün acı çekiyor olmasın sakin. Doktora götürdü mu hiç ne diyor?

romatologa götürmedim ama çocuk dr saglıklı diyor huy galiba hep aglıyor yoktan hayırdan anlamıyor wc ye bile saklı gidiyorum biri kızsa bana vuruyor bişeye sinirlense bana vuruyor ilk 6 ay çok güzel uyumlu bi çocuktu sorun ne hiç bilmiyorum mesela oyuncak diye aglar oyuncakları dök erim ama oynamaz toplayalım derim aglar herseye ama hersey aglıyor su istiyor veriyorum küçük bardak diyor onunla veriyorum bu sefer büyük diyor sonra büyüğü verince yine küçük diye aglıyor

Allah hayirli esler versin.Gece yarisi kucucuk cocuga tokat atip geri nasil uyuyabildi acaba

Allah hayirli esler versin.Gece yarisi kucucuk cocuga tokat atip geri nasil uyuyabildi acaba
uyumadı 1 2 saat mutfakta oturdu sonrada odaya geçti oglum 5 gibi uyudu bende uyuya kalmışım sabah biz uyurkende gitmiş

Hayneanacigim siz en iyisi evi bosaltin. Kaynananlara tasinin.bari kiradan kurtulursunuz.zaten hep sizin evdelermis.sende iyi kötü bir işe gir borclariniz bitince tasinirsiniz daha iyi bir eve.zaten evindende memnun degildin.
Kaynananlarin borcunu ödüyorsunuz herhalde

kaynımla eşim yeni geldi ler eşimin surat 5 karış

ozaman tüm paramızı alırlar

kayınlarınız mutluluğu ve rahatı için yaşıyor gibisiniz,kayınlarınızın uyanıklığının yarısı eşinizde olsaydı bunları yaşamıyor olacaktınız.
aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…