- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Insallahh....Ya bitti diyorum ayy sende bitirdim. Ne ağır konuşuyon :) bitti vallahi bak kendime geldim. Sağol canım benim
Ben ailesine birsey soylemedim zaten yalnış anladın gaiba.elbette ailesi saygı duyulacak kisiler kızlarının mutluluğu icin herşeyi yapiyorlar.uzulmesini istemedikleri icin her seye boyun egiyorlar.benim kizdigimda bu.merlinin ailesini bu duruma düşürmesi. Ben onlara üzülüyorum asıl.Ailesini dusunerek ayakta durmasını istiyorum ve o soytariyla evlenip kendisini ve ailesini kullandirtmamasini istiyorumŞuan kızları karsidan darbe almış bide ailesi mi ortada bıraksın biz dogmamis çocuklarımız icin o kadar hayal kurar fedakarlık ederken bence ailesi saygı duyulacak kişiler. Elbet karşılığını alırlar 2 dünyada da. Konu Sahibi bugün anlamasa bile ilerde ailesinin her konuda yardımına kosacaktir nankör değilse.
Haklısınız da suan bunu düşünecek durumda değildir ki. İnş kurtulur ve ailesi ve kendisi için hayırlı olan olur.Ben ailesine birsey soylemedim zaten yalnış anladın gaiba.elbette ailesi saygı duyulacak kisiler kızlarının mutluluğu icin herşeyi yapiyorlar.uzulmesini istemedikleri icin her seye boyun egiyorlar.benim kizdigimda bu.merlinin ailesini bu duruma düşürmesi. Ben onlara üzülüyorum asıl.Ailesini dusunerek ayakta durmasını istiyorum ve o soytariyla evlenip kendisini ve ailesini kullandirtmamasini istiyorum
Babası aradı ve istemiyorum dedim daha Ne diyeyim. Herkes çocuğu için hayırlısı buymuş dedi bu kadar. :) yani ailemi yere vurmadım. Durum bu.Ben ailesine birsey soylemedim zaten yalnış anladın gaiba.elbette ailesi saygı duyulacak kisiler kızlarının mutluluğu icin herşeyi yapiyorlar.uzulmesini istemedikleri icin her seye boyun egiyorlar.benim kizdigimda bu.merlinin ailesini bu duruma düşürmesi. Ben onlara üzülüyorum asıl.Ailesini dusunerek ayakta durmasını istiyorum ve o soytariyla evlenip kendisini ve ailesini kullandirtmamasini istiyorum
Tekrar barışıp evlenseniz bile bu evlilik yürümez..yine biter ve ozaman daha büyük üzüntüler yaşarsın ve ailene yasatirsin..kimse aşktan ölmüyor sende ölmezsin merak etme...bir süre sonra geçer sadece biraz zaman....Allahım al ona olan bağlılığımı ve sevgimi içimden. Kızlar ben hiç iyi değilim. O kadar inanmıştım ki her şeyin güzel olacağımane yapacağım ben
Allahım al ona olan bağlılığımı ve sevgimi içimden. Kızlar ben hiç iyi değilim. O kadar inanmıştım ki her şeyin güzel olacağımane yapacağım ben
Ayyhh alemsin konu sahibi tamam inandık. Ama allah belami versin demene gerek yok yazık sana...Yemin ediyorum bitti Allah belamı versin ki
Bu adamin pozitif yonlerini bana sayabilir misin? Cunku bir insanda olabilecek her negatif ozellik icin konun ver nerdeyse. En az 3 kere sadece benim hatirladigim ayrilma noktasina geldiniz, butun surecleriniz sikintili. Sana her seyin guzel olacagi dusuncesini veren ne?
Burada bir üye vardı. Sürekli barıştık ayrıldık diye konu güncelliyordu. Herkes ona akıl veriyordu o hala 9 senem geçti beraber unutamıyorum, hasta oldum, Dr sebep bulamadı ölüyorum, psikolog beni anlamadı diye diye burada insanları krize soktu. Konusu yaklaşık 800 sayfa civarı 1 sene sürdü. nişan arefesinde çocuk bunu terketti yine herkes vazgeç dedi vazgeçtim diye 2-3 ay millete aşk acısını anlattı. En son güncellemesinde aldatıldı üstüne birde tecavüze uğradı.
İnşallah sizde bu duruma gelmeden GERÇEKTEN bitirmişsinizdir.
Konusu geyik sohbetine taşındı. Konusunun adı "9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti"kimmiş o ya
Allah kimseye yasatmasın gercekten öyle bir durumu
Canım bulamadım konuyu sen bulabilirsen linkini gonderebilir.misin ?Konusu geyik sohbetine taşındı. Konusunun adı "9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti"
Canım bulamadım konuyu sen bulabilirsen linkini gonderebilir.misin ?
Aaa o konuyi biliyorum ama sonunu bilmiyordumKonusu geyik sohbetine taşındı. Konusunun adı "9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?