Size bir şey söyleyeyim mi ben çok zor toparlanacağım. Allahım yardımcım olsun ama çok kötü olacağım dibe vuracağım biliyorumİnsta hesabı da açacak, gezecek tozacak da. Yeniden birileri de girecek hayatına. Bunları düşünme. Sen kendi hayatına odaklan. İşinden izin alma durumun var mı? Dediğim gibi 2-3 gün kafa dinle. Al bir vize 3 günlük roma turuna katıl. Bambaşka bir ülkede yahu ben ne yapıyorum de. Dünyada yapılacak milyon tane şey gezilecek milyon tane yer var. Saçma saçma insanlarla uğraşıyormuşum de.
Size bir şey söyleyeyim mi ben çok zor toparlanacağım. Allahım yardımcım olsun ama çok kötü olacağım dibe vuracağım biliyorum
Benim artık umudum kalmadı bilmem belki de kaderim böyle..Belki olacak. Eşimden önceki erkek arkadaşımla 3 buçuk yıl çıktık. Ailemle tanıştırma planlarım varken terkedildim. Zaten zayıftım 8 kilo verdim 1 ayda. Dibi de gördüm. Şimdi gülüyorum. İyi ki olmamış diyorum. Bana ondan bin kat daha çok uyan, beni ondan bin kat daha fazla mutlu eden bir adamla evliyim. Geçiyor. Doğru karar olduğunu bildiğin sürece geçiyor. Ve ayrılmamız o ilişkinin başına gelen en iyi şeydi. Ben terkedilmiş olmama rağmen. Kardeşim de nişan attı. O bitirdi ama gene de tatsız bir süreç, üzüntüler yaşadı. Şimdi çok güzel bir evliliği var ve bazen o aileyi hatırlayıp şükrediyoruz olmadı diye. Şimdi sana bunlar çok uzak geliyor ama geçiyor ve daha güzel günler geliyor.
o zaman geri dön. evlenince nasıl olsa dibe vuracaksın.Size bir şey söyleyeyim mi ben çok zor toparlanacağım. Allahım yardımcım olsun ama çok kötü olacağım dibe vuracağım biliyorum
Fake ise yorum yapmayın içim bunalıyor ve tüm gelişmeleri yazıyorum ben okumayın olur mu.Atalarimiz derki Ost..an g.t tovme tutmaz
Yarin barisirsiniz sen ayrilamazsin zaten o geri donmeyip ayrilirsa ayrilirsiniz ki oda tabiiki donecek siz zenginsiniz 32 yasinda artik bu saatten sonra tabiiki birakmayacak seni para guzel bisi neyse bu konuna iliskin yorumumdu.
Birde genel yorumum var ki oda fake konu uzerinden burada eglendigin yonunde tum konularini okumuslugum var ilk iki konuda cizdigin nisanli ve ailesi profili ile simdiki birbirinden cok farkli bile bile lades yapmaya calisman falan ne biliyim bekaret muhabbetinden sonra bunca olumsuzluga birakmaman hergun konu acman verilen cevaplara gercektenmi diye donusun cikisman yemin etmen bence tadinda birak son 3 konudur yurumuyor sapitti cunku
Merlincim okumayacamda hergun bir konu actigin icin bdv top 10 dan assagi inemiyorsun e insaniz ister istemez goz kayiyor:)Fake ise yorum yapmayın içim bunalıyor ve tüm gelişmeleri yazıyorum ben okumayın olur mu.
Olay benim anlattığım gibi ama fedakar bir ailem vardı hepMerlincim okumayacamda hergun bir konu actigin icin bdv top 10 dan assagi inemiyorsun e insaniz ister istemez goz kayiyor:)
Senin ilk konunu okudugumda hatirlarsan epey bi gommustu kk seni (hatta o kadar rahatsiz ediciydiki ikinci defa ayni konuyu farkli uslupla actin)bana onu almadilar bunu takmadilar mallarini satip sunu yapmadilar ben bir evin bir kiziyim babam bana sole nisan yapti bole salon tuttu vsvs diye inanilmaz sevimsiz bir dille yazmistin herkes tepki gostermisti iste o zaman dedimki biraz bekleyip nisanli ve ailesinin ne kadar kotu fena cikarci olduklarina iliskin en az 3 konu acip kendini hakli cikaracak nitekim oylede oldu ama yok illa hersey gercek dersen O zamanda adam seni sevmio zenginsiniz diye seni alip mal mulk sahibi olup kendine baktirmayi planliyordu olmadi yani yarina kadar olmadi yrn degisir dengeler
Koca dünyada ortadoğuda bi ülke olan türkiyenin erkeği için bunalıma girmek niye. 60 70 yıllık bi hayatın var. Zaman türk erkeği için yakınmak için çok kısa. Herhangi bi erkek için de.
babamı aramış baba arıyorum arıyorum ulaşamıyorum Ne oldu bir karar mı alındı demiş.Eeeee bugün neler konustunuz nisanlinla? Gonderecek mi bohcani falan
Ben bu soruyu hala görüşüp gorusmedigini öğrenmek icin sormustum.baban neden arayin konuşun diyor anlamadim.hani bittii artık biz istemiyoruz diyecekti??belli ki adam senin uzulmene dayanamıyor. Zırt birt aglarsan ayilip bayilirsan olacağı bu.aman merlin siz evlenirsiniz bu adamla.en iyisi daha da birsey yazmamak.sende kendini uzmeye acı çekmeye devam et şu soytarı için. Ben daha ne diyim.hakkinda hayırlısı neyse o olsunbabamı aramış baba arıyorum arıyorum ulaşamıyorum Ne oldu bir karar mı alındı demiş.
Babamda evet kararını aldı seni istemiyor attı yüzüğü demiş. Sonra iyi ben babamı arayayım geri kalan detayları konuşursunuz demiş. Parayı ibanınıza atayım verirseniz demiş. (Babam arabasını yaptırmıştı)
Babam tamam demiş neyse geçiştirmiş babam.
Sonra babası babamı aradı ben kızımı çok seviyorum Ne oldu ben anlamadım kızım bana desin bitti diye demiş. Ben onu bağrıma bastım kızım gibi demiş. Babamda arayın göürüşün demiş ama beni arasa da bitti ben 32 yaşına gelmiş ama evlilik olgunluğu olmayan bir adamla devam edemem diyeceğim.
Ben bu soruyu hala görüşüp gorusmedigini öğrenmek icin sormustum.baban neden arayin konuşun diyor anlamadim.hani bittii artık biz istemiyoruz diyecekti??belli ki adam senin uzulmene dayanamıyor. Zırt birt aglarsan ayilip bayilirsan olacağı bu.aman merlin siz evlenirsiniz bu adamla.en iyisi daha da birsey yazmamak.sende kendini uzmeye acı çekmeye devam et şu soytarı için. Ben daha ne diyim.hakkinda hayırlısı neyse o olsun
Gerçekten mi :) tatlılık yönünden demiştim :)) ama biliyo musunuz güvenim kalmadıEv hazir gelinlik de dikiliyor evlenin bence bize de okuyacak konu cikar her hafta. Yazim dilin de cok tatli ve icten. Okumasi zevkli oluyor.
Gerçekten mi :) tatlılık yönünden demiştim :)) ama biliyo musunuz güvenim kalmadıEv hazir gelinlik de dikiliyor evlenin bence bize de okuyacak konu cikar her hafta. Yazim dilin de cok tatli ve icten. Okumasi zevkli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?