Gerçekten çok safım

Umarım kendine bir gün dürüst olursun.
Yoo çok dürüstüm, dürüst olduğum için çarpıtmadan buraya konu açtım sarsılmak istedim, senin ve konumu okuyan herkesin içinden geçenleri biliyorum, alaycı olmadan bana da söylensin istiyorum. O kişinin kimbilir kaç kişiye yazmış etmiş olduğunu da tahmin ediyorum tek ben oltaya geldim ona göre ama işte onun umduğu şekilde karşılık vermedim ki ben, dalgama bakıyorum ama onu da yediremiyorum aslında, mesele bu.

neden seni beklemesin be güzelim ? sen vizyonlu olursan çevren de senin gibilerden olur. İlişki yaşamak için bu saatten sonra ben yaşamazdım şahsen. sizinle birlikte olan sizi kuş tüyü kadar hafif hissettirmeli .
İlişki değil işte aramızdaki. Yoksa istesem en azından ondan daha iyisini garanti bulurum ama neye göre kime göre iyi tabi o da var. Ben de çok vizyonlu biri değilim ama belli bi yaştan sonra kendi denginizi bulmak evet zor oluyor.

45 yaşında iseniz goygoy yaşında değilsiniz biraz ciddiyet ve huzur arayın.
Ciddiyet ve huzur her yaşta aranır zaten, muhabbet dediysem liseliler gibi goygoy mu anlıyorsunuz, yahu isterseniz direk huzurevine gidelim. O kadar da gömmeyin bence daha mezarımı kazdırmadım.

Bildiğin liseliler gibi gibi goygoy yapıyorsunuz evet. Silkeleyince alınıyorlar bu sefer. Konuyu tamamen bile okumadım sıkıcıydı. Duygusalsanız yazmayın. İyi bir halt olsa eşi bırakmaz zaten ama sizi ikna etse evlenirsiniz gibi geliyor.
Bu arada benim hayatıma da şöyle adam akıllı kimse girmedi.

Buda kendi lafınız hatırlatmak isterim. Boşluktasınız. Bende huzur arayın dedim. Her yaşta aranıyor. İnsan karşısında ciddi olgun biri ister o yaşta. İsterseniz huzurevine gidelim demeniz komplekssel buldum yani ne alaka? Neyse siz goygoya devam adamakıllıya vakit yok. İyi forumlar.

Ya kusura bakmayin da herif tam bir deccalmis. Sizinle birlikteyken sizi, evlenince esini aldatmis, bir de bunlar sizin bildikleriniz. Kim bilir daha ne haltlar karistirmistir. "Issiz, parasiz kaldim, esim ondan terk etti" diye anlatmistir, bir de kadini kotulemistir yuksek ihtimalle, ama belli ki mevzu sadece bunlar degil.
Siz daha once o issiz gucsuzken de yaninda olmussunuz, size oyle bir serefsizlik yaptiktan sonra bile agziniza geleni saymamissiniz, aldattigi bariz belliyken bir de uste bile cikmis. Tabii ki doner size kotu zamaninda, siz onun icin guvenli liman olmussunuz. Zaten su sartlarda hangi kadin bakar onun yuzune kolay kolay?

Yol yakinken acilen def edin gitsin, boylesiyle arkadaslik da edilmez, goygoy da yapilmaz. Disarida erkek mi bitti yahu, niye kendinize yazik edesiniz bunun icin?

Olayı tam idrak edememişsiniz bu adam yıllar önce size büyük kazık atmış,yetmemiş acınız artsın diye düğün gününü gözünüze sokmuş , yetmemiş evlendikten sonra sizi metres tutmak istemiş aranmış,sizi ne gözle gördüğü ortada ve bunu bir kaç kez yapmış.Boşanmış kimse yüzüne bakmadığı için yine sizin kapıyı çalmış çünkü sizin işin sonunda tüm yaptıklarına rağmen o kapıyı açacağınızı biliyordu ve yanılmadı.Bir kadın bunu kendine neden yapar,neden bu aşağılamaları yapan adamla yüz göz olur.Dünya da bir o bir siz kalsanız dönüp bakmamanız gereken adamın birde derdini dinliyor goy goy yapıyorsunuz ,yazık gerçekten yazık Kendinize yakıştırdığınız hayat..........

Gidin tedavi olun ya. Bir insan evlenmiş birini 7 sene sonra niye kabul eder. O yedi yılda hiç mi hayatınız değişmedi? Hiç mi yeni bir gündeminiz olmadı?

Dünyada milyarlarca insan var
Siz iyi niyetinizi başkasına kullanın
O da gitsin başkalarına ağlasın öyle ölcem böyle ölcem diye
Daha önce yaptığınız gibi engelleyin geçin
Aynen katılıyorum ve o arkadaşlıktan dostluktan da hayır gelmez yani. Kendinizi kullandırtmayın.

Sadece çok yanlış yapıyorsunuz dagla taşla konus yine onlagoy goy yapma .Kalfiramazsin sonun olur .benim yaşım size yakın bu yaşta insan boyle bir yanlışın sonuçlarını kaldıramaz etme bunu kendine .
Aynen haklısınız, psikolojisi sağlam biri değil zaten, psikologluk yapayım derken beni de iyice dibe çöküyor, vücudum ağrılarla tepki vermeye başladı sanki. Ben hayatıma kız olsun erkek olsun hep sorunlu tipleri çektim hep dert dinledim, hep akıl veren taraf oldum biliyor musunuz, gençliğimde bile hep olgun davrandım, şu an dahi yaşıtım bazı arkadaşlarıma ayar verdiğim oluyor bazı konularda. Çok bunaldım ve kendime yanlış bir arkadaş seçtim farkındayım. Geniş bir çevrem, birlikte ağlayıp gülebileceğim, güvenebileceğim bir dostum da yok, herkes bana güvenir, yanıltmam da, ama ben çok yalnızım maalesef.

Yazdığınız her şeyi ben de biliyor ve kabul ediyorum. Ağzıma geleni saydım, çok kötü laflar saydım ama olması gereken bu değil hiçbişiy yazmadan yine engeli basmaktı. Yine bu kişiden bağımsız yazıyorum da dışarıdaki erkeklere ne kadar güvenicez, insan 10 senelik 20 senelik eşinden ne kazıklar yiyor değil mi, yok en iyisi yine yalnızlık sanırım.

Farkında olduğumu zaten konumda be-lirt-tiim
Yahu anlıyorum iyi niyetlisiniz ama adamla sevgili olmuşum beraber yaşıyor muşum aynı hayatı paylaşıyor muşum gibi de anlamadınız umarım, kimsenin haberi yok sadece daha öncesini bilen bir arkadaşım biliyor ve sadece telefonda konuşuyoruz, dönem dönem aynı şehirde oluyoruz ve asla da buluşmuyorum.

ya siz kendinizce intikam almaya çalışıyorsunuz da dışarıdan görünen o değil ben size diyeyim Menekse bahcesi ne güzel yazmış durumun birebir özetini
saflıkla ilgisi yok bunun siz ona karşı kinlisiniz mesele bu ve bir yandan da tatmin oluyorsunuz demek ki beklentiniz bitmemiş bitmiş olsa umrunuzda olmazdı o ne yapmış etmiş ve adam da size bayıldığından yazmıyor bunu da içten içe biliyor olmanız gerek kendinizi kandırıyorsunuz
nasıl onun size bu kadar kolay ulaşmasına izin verirsiniz ya 7 sene hiç mi bir şey öğretmedi bir iki dalga geçip engelleyebilirdiniz de
yine yazın döşeyin bir mesaj ister dalga geçin ister sövün içinizde de bir şey kalmamış olsun engelleyin geçin bu nedir ya saçmalık yani kusura bakmayın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…