Bibibella amacım tartışma yaratmak, kimseye laf sokmak değil, hemcinsim olarak aslında benden yana olduğunuzu biliyorum, benim de içime öküz oturuyor, çok büyük bir hata yapmışım gibi hissediyorum kendime ihanet etmekle. Dertleşmek istedim, akıl vermekten yoruldum akıl almak istiyorum ama çevremde kimseye anlatamadığımdan buraya başvurdum, o insana üzülüyorum cidden üzülüyorum, bana yaptığı yanına kalmadı, burada onu anlatmaktan da üzülüyorum ama kendime çok çok üzülüyorum, psikolojim iyi değil çok hassaslaştım, her şeye ağlıyorum haketmeyenlere bile.Evet 15 senedir burdayım gizli bilgi değil en azından senin gibi 8 sene önceki bana güzel bir kazık atmış herifle vakit harcamıyorum herkesin kendi tercihi tabi
Size yaptığı yanına kalmadı tamam peki ona üzülmek neden??? Beni kazıklayan,sonra metres olmamı isteyen adam ölsün, sürünsün,gebersin, sokaklara düşsün banane kendi yaptığı alçaklığın cezasını çekiyor ....Avutmak size mi kaldı????Bibibella amacım tartışma yaratmak, kimseye laf sokmak değil, hemcinsim olarak aslında benden yana olduğunuzu biliyorum, benim de içime öküz oturuyor, çok büyük bir hata yapmışım gibi hissediyorum kendime ihanet etmekle. Dertleşmek istedim, akıl vermekten yoruldum akıl almak istiyorum ama çevremde kimseye anlatamadığımdan buraya başvurdum, o insana üzülüyorum cidden üzülüyorum, bana yaptığı yanına kalmadı, burada onu anlatmaktan da üzülüyorum ama kendime çok çok üzülüyorum, psikolojim iyi değil çok hassaslaştım, her şeye ağlıyorum haketmeyenlere bile.
Yani aslında kendini kandırmak bir nevi ya severseBen bi saflik göremedim. Siz de baska kimseyi bulamamişsiniz yoklukta konuşuyorsunuz iste. Hayatima bosta kalmayayim diye birilerini almadim demissiniz de secici biri olsaniz bu adamin boş sohbetine de kalmazdiniz yani sanki konustugunuz kisi cok iyi.
Şu adama gelene kadar rastgele biriyle konussaniz daha mantikli en azindan yeni bi hata olurduayni hatayi yapinca daha iyi bisey olmuyor bence. Kendine de saygisizlik
eğer umrunuzda değilse buraya yazmazdınız bu konuyu. demek ki yarım kalmış ilişkiyi-tani ilişki denirse buna- tamamlamak istiyorsunuz. ama hikayenin sonu baştan belli sizde ikinci karısı olarak hayatına girecek ve belki de bir cocukla beraber boşamacaksınız. adam çapkın biri demek ki evli dahi olsa birilerine yazıp duruyor değişnez bu. bence başınıza dert açmadan engelleyin gitsin.İyi geceler arkadaşlar, yeniden üye oldum aslında eski bir üyeydim fakat epey bir süre önce telefonumu değiştirince şifre mifre bir sürü şeyi kaybettiğim için bir türlü giremedim o zamandan beri, bilmiyorum yöneticilere belirtmeli miydim, buraya yazmak istedim.
Neyse konuma gelecek olursam gerçekten aptal ve basiretsiz biriyim ben ya. Bundan sekiz yıl önce biri girmişti hayatıma, ara ara tartışsak da 10 ay kadar görüştük, görüşmeye başladığımızda işsiz biriydi. İş arıyordu, o konuda hiç darlamadım zaten. Bir iş bulup çalışmaya başladı, çok geçmedi ilgisinde bi azalma farkettim, s.medyasında yeni bir kızı eklediğini gördüm, baktım kız da aynı yerde yeni işe başlamış, içime bir kurt düştü ama dedim ki hep bana güven artık diyordu ya güveneceğim, üzerinde durmadım tabiki iş arkadaşını ekleyebilir, o kadar şerefsiz olacak değil ya o kıza göz koymuş olsun -evet o kadar şerefsizmiş- neyse o aralar bir gün normal tartışmalarımızdan birini yaşadık telefonda, sonrasında bikaç gün ondan hiç ses çıkmayınca(genelde o arardı yalan yok) şunun s.medyasına bi girip bakayım dedim, hatırladığım; o kızla fotoğrafını paylaşmış, millet de altına hayırlı olsun, tebrikler diye yorumlar yazmış, başımdan kaynar sular döküldü, şaka mı acaba dedim ama hangi kız kendini kullandırır ki böyle. O gün ya da birkaç gün hatırlamıyorum hiçbir girişimde bulunmadım zaten bulunsam ne olacaktı, sadece bunu bana neden yaptığını çok merak ettim çünkü o da daha önce yarı yolda bırakıldığını anlatmıştı bana, peki hiç haketmeyen bana niye bu acıyı yaşatmıştı, insan gibi ayrılmak varken... Sanırım birkaç gün sonraydı bir mesaj döşedim, uzundu ama mesajın özünde bu soruları sordum, "ben seninleyken onunla görüşmeye başlamadım biz zaten ayrılmıştık hatta sen bitirdin ya(son tartışmamız zaten onun için fırsat olmuş yoksa hep yaptığımız şeydi, barışıyorduk, birkaç günde mi hemen ayarladın onu ALLAHIN cezası) hem bu kadar ağır konuşursan hayatta hep yalnız kalırsın" gibi bir şeyler yazdı, o kadar laf vardı ki yüzüne vuracak ama neyse boşver kızım dedim, sadece tamam yazıp bir daha hiç aramadım sormadım ama gecelerce ağladım, sigara üzerine sigaralar, sadece bir arkadaşımla dertleştim hep, bir ALLAH bir o biliyor ne kadar üzüldüğümü. Tabi ara sıra stalk yapmaktan alıkoyamadım kendimi, hemen nişanlanıp, üç ay sonra da evlendi, nikah günü bana etkileşim atmış s.medyadan sanki canımı iyice yakmak ister gibi. Hiç tepki vermedim. Bu arada numaramı da değiştirdim. Daha yeni evliyken bana fake hesaptan yazdı, tersledim ve engelledim, tabi bu arada kızcağızla mutlu mutlu fotolar paylaşmayı da ihmâl etmiyordu.
Neyse bu ara ara bana eşiyle birlikte profil fotoğrafının olduğu orjinal hesaplarından da yazdı, hep okuyup üfleyip engelledim tabi. Böyle böyle içim iyice soğudu zaten çoktan şükretmiştim o kızın yerinde ben olmadığıma da.
Aradan yedi sene geçtikten sonra geçen sene bana yine s.medyadan yazdı, hiç cevap vermedim, tam engelleyecektim ki boşandığını yazınca açıkçası merak ettim, kız istemiş ayrılmayı, ayrıntıları yazmıycam ama bir sürü borçla işsiz bir şekilde tabiri caizse kovulmuş evden, tek celsede de boşanmışlar. Oh olsun dedim içimden, ya da ona da yazdım belki hatırlamıyorum. Ama ona karşı o kadar nötrdüm ki, ne sevindim ne üzüldüm ne de kızabildim. Yalvarıyordu resmen beni bir dinle cart curt, dalgaya alırken falan tekrar konuşmaya başladım. Ne biliyim eski bi tanıdık, eski bi arkadaş gibi. Hiç öfkem de yoktu garip bi şekilde. Üzüldüm de haline çünkü gerçekten durumu bmbktu halâ da aynı. İntiharı düşünüyorum ama onu da gözüm yemiyo diyo. Yani yine garip bi şekilde ben dert ortağı, manevi destekçisi falan oldum, tıpkı eskisi gibi. Ben onunla tabiki bişiy düşünmüyorum, o beni sevdiğini, mümkün olsa evlenmek istediğini söylüyor, ben kesinlikle istemem bunu da söylüyorum -bu arada çok laf saydım ona, içimde kalan ne varsa- arkadaşlar tabiki bunları yiyecek kadar güngörmemiş katıksız süzme slak değilim ama yine de epey bi safım değil mi hâlâ bunca şeye rağmen onu affedip dostluğumu veriyorum. O da bazen diyor ki acaba intikam mı alacaksın, başka planların mı var, hayır diyorum ve gerçekten de yok. Sindiremediğim şey çok o yüzden isterse çok zengin olup beni gerçekten istese bile olmaz o konu net de ne biliyim bendeki bu durum ne sizce. Çok uzun oldu kusura bakmayın.
Aynen haklısın.Size yaptığı yanına kalmadı tamam peki ona üzülmek neden??? Beni kazıklayan,sonra metres olmamı isteyen adam ölsün, sürünsün,gebersin, sokaklara düşsün banane kendi yaptığı alçaklığın cezasını çekiyor ....Avutmak size mi kaldı????
Bi planım yok , bi beklentim yok, konuşuyoduk sadece, sürdürmeye uğraştığım bişiy yok zaten. Onu da bitirdim.Olmayacak birşeyi sündürme hikayesi evet çok uzun evet safsiniz bir daha yapmayın
Ya severse diye bi beklentim mi varmış, çok yanlış teşhisler yapıyorsunuz, bunun için pskiyatra gidip de bide üzerine para harcayamam, dur bakalım daha ne teşhisler okuyacağız.Yani aslında kendini kandırmak bir nevi ya severse
Sorun beklenti degil kim disardan hic hos durmuyor. Bir halam var oda boyle. Ne evlendi ne bisey yapti. Yanliz basina. Artik genc guzel de degil. Eskiden tum ilgi alaka ustundeymis simdi yaşi oldu 48. Disardan insanlar annemler onu uyarinca anlamiyodum ama demekki boyleymis. Denginiz insanlari bulun ciddi bir hayat arkadasiniz olsun boyle takilmalik bu yaşlarda gercekten olmuyormHaklısınız da kendime yaptığım bişiy yok aslında. Yani vakit doldurmak için konuşuyorum, makara falan yapıyoruz sadece o konuda beni mutlu ediyodu zaten yine öyle. Bi beklentim yok ona da diyorum benden hiçbir beklentin olmasın diye.
Okuduğunuzu anlayin yeter ben niye teşhis yapayım üyenin yorumunun altına yazdım size seçici biri olsanız bu adamın boş sohbetine kalmazdiniz yazmış bende katıldım size yanlış teşhis koyduğum yok yorum ve bilgi aynı şey değil.Konu açınca insanlar fikrini söyleyebilir bu hakaret değil yorumumun arkasindayim hoşunuza gidecek yorumlar yapmak zorunda değilim evet severse diye devam etmişsiniz.Psikiyatriste gidin gitmeyin sizin sorununuzYa severse diye bi beklentim mi varmış, çok yanlış teşhisler yapıyorsunuz, bunun için pskiyatra gidip de bide üzerine para harcayamam, dur bakalım daha ne teşhisler okuyacağız.
Umurumda değil demedim, olmasaydı o zaman daha yine engellerdim demek ki evet acıma diil de bir merak ya da artık tıpta adı neyse bişiy var belli ki. Çocuk olayı yok adamda. Başıma dert olmaz geçmişini biliyorum, sülalesini tanıyorum, o konuda sıkıntılı biri değil neyse ki. Evet engelledim.eğer umrunuzda değilse buraya yazmazdınız bu konuyu. demek ki yarım kalmış ilişkiyi-tani ilişki denirse buna- tamamlamak istiyorsunuz. ama hikayenin sonu baştan belli sizde ikinci karısı olarak hayatına girecek ve belki de bir cocukla beraber boşamacaksınız. adam çapkın biri demek ki evli dahi olsa birilerine yazıp duruyor değişnez bu. bence başınıza dert açmadan engelleyin gitsin.
E ben bunu yazdım zaten, evet boşluktayım ama herhangi birini bulamadığımdan değil, bana uygun birini bulamadım bu zaman zarfında, zaten arayıcı da olmadım aslında. Öyle evlilik gibi bi isteğim de yok ama insan istiyo tabi bir seveni olsun ama o kişi bu değil, öyle kaptırdım konuştuk işte. Hiç bilmediğim biriyle konuşmaktansa bildiğim eskiyi yeğledim, ciddi bi amacım yok, başıma bela olmayacak ara sıra hoş sohbet edecek biri gözüyle baktım. Ha bununla konuşmuşum ha rastgele biriyle, yani kırdığınız ceviz döktüğünüz dişe değse, yine yalnız takılırım daha iyi.Ben bi saflik göremedim. Siz de baska kimseyi bulamamişsiniz yoklukta konuşuyorsunuz iste. Hayatima bosta kalmayayim diye birilerini almadim demissiniz de secici biri olsaniz bu adamin boş sohbetine de kalmazdiniz yani sanki konustugunuz kisi cok iyi.
Şu adama gelene kadar rastgele biriyle konussaniz daha mantikli en azindan yeni bi hata olurduayni hatayi yapinca daha iyi bisey olmuyor bence. Kendine de saygisizlik
E ben bunu yazdım zaten, evet boşluktayım ama herhangi birini bulamadığımdan değil, bana uygun birini bulamadım bu zaman zarfında, zaten arayıcı da olmadım aslında. Öyle evlilik gibi bi isteğim de yok ama insan istiyo tabi bir seveni olsun ama o kişi bu değil, öyle kaptırdım konuştuk işte. Hiç bilmediğim biriyle konuşmaktansa bildiğim eskiyi yeğledim, ciddi bi amacım yok, başıma bela olmayacak ara sıra hoş sohbet edecek biri gözüyle baktım. Ha bununla konuşmuşum ha rastgele biriyle, yani kırdığınız ceviz döktüğünüz dişe değse, yine yalnızBen bi saflik göremedim. Siz de baska kimseyi bulamamişsiniz yoklukta konuşuyorsunuz iste. Hayatima bosta kalmayayim diye birilerini almadim demissiniz de secici biri olsaniz bu adamin boş sohbetine de kalmazdiniz yani sanki konustugunuz kisi cok iyi.
Yok artık bi de o.. deyin tam olsun. Valla burada birinin üzerine gidildiğini gördünüz mü ağzınızın kantarını hiç bilmiyorsunuz.Seni aldatmış üstüne evlenmiş sonra artık kız nasıl nefret ettiyse boşanmış işsiz güçsüz aylak asalak sap bir tip.
Yani kendine saygın da mı yok anlamadım.
Tam olarak onunla konuşmaya devam etme motivasyonun nedir
Bekle birini daha bulur sana yine tekmeyi basar o zaman otomatikmen iletişimi kesmiş olursun
Herhangi bir insanla iletişimi devem ettirmek için belli şeyler vardır ne bileyim, işte saygı dürüstlük, şerefli olması, onur haysiyet vb.
sen onunla konuşurken, şu saydığım hasletlerin hangisine önem vererek konuşuyorsun
Veya o seni aramaya cüret ederken, sendeki hangi hasletlerin eksikliğine ikna olmuş ki seni utanmadan arayabiliyor.
Nihayetinde tencere kapak ilişkisi gibi duruyor
E ben bunu yazdım zaten, evet boşluktayım ama herhangi birini bulamadığımdan değil, bana uygun birini bulamadım bu zaman zarfında, zaten arayıcı da olmadım aslında. Öyle evlilik gibi bi isteğim de yok ama insan istiyo tabi bir seveni olsun ama o kişi bu değil, öyle kaptırdım konuştuk işte. Hiç bilmediğim biriyle konuşmaktansa bildiğim eskiyi yeğledim, ciddi bi amacım yok, başıma bela olmayacak ara sıra hoş sohbet edecek biri gözüyle baktım. Ha bununla konuşmuşum ha rastgele biriyle, yani kırdığınız ceviz döktüğünüz dişe değse, yine yalnız takılırım daha iyi.
Halanız bu durumdan şikayetçi mi, her şey evlilik değil, evlenenler de yaşlanıyor, çirkinleşiyor, kıstasınız bu olmamalı. 40-50 den sonra aldatılıp yalnız kalmamak için sineye çeken kadınlar da var, boşanan kadınlar da var, onlar için de hayat o halleriyle tekrar başlayacak. Bu konunun bekârlıkla evlilikle ilgisi yok, evlilik güzellemesi yapmayın hemen, ben bekâr olmaktan memnunum.Sorun beklenti degil kim disardan hic hos durmuyor. Bir halam var oda boyle. Ne evlendi ne bisey yapti. Yanliz basina. Artik genc guzel de degil. Eskiden tum ilgi alaka ustundeymis simdi yaşi oldu 48. Disardan insanlar annemler onu uyarinca anlamiyodum ama demekki boyleymis. Denginiz insanlari bulun ciddi bir hayat arkadasiniz olsun boyle takilmalik bu yaşlarda gercekten olmuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?