Gerçekten çok safım

Evet 15 senedir burdayım gizli bilgi değil en azından senin gibi 8 sene önceki bana güzel bir kazık atmış herifle vakit harcamıyorum herkesin kendi tercihi tabi
Bibibella amacım tartışma yaratmak, kimseye laf sokmak değil, hemcinsim olarak aslında benden yana olduğunuzu biliyorum, benim de içime öküz oturuyor, çok büyük bir hata yapmışım gibi hissediyorum kendime ihanet etmekle. Dertleşmek istedim, akıl vermekten yoruldum akıl almak istiyorum ama çevremde kimseye anlatamadığımdan buraya başvurdum, o insana üzülüyorum cidden üzülüyorum, bana yaptığı yanına kalmadı, burada onu anlatmaktan da üzülüyorum ama kendime çok çok üzülüyorum, psikolojim iyi değil çok hassaslaştım, her şeye ağlıyorum haketmeyenlere bile.

Size yaptığı yanına kalmadı tamam peki ona üzülmek neden??? Beni kazıklayan,sonra metres olmamı isteyen adam ölsün, sürünsün,gebersin, sokaklara düşsün banane kendi yaptığı alçaklığın cezasını çekiyor ....Avutmak size mi kaldı????

Ben bi saflik göremedim. Siz de baska kimseyi bulamamişsiniz yoklukta konuşuyorsunuz iste. Hayatima bosta kalmayayim diye birilerini almadim demissiniz de secici biri olsaniz bu adamin boş sohbetine de kalmazdiniz yani sanki konustugunuz kisi cok iyi.
Şu adama gelene kadar rastgele biriyle konussaniz daha mantikli en azindan yeni bi hata olurdu ayni hatayi yapinca daha iyi bisey olmuyor bence. Kendine de saygisizlik

Yani aslında kendini kandırmak bir nevi ya severse

eğer umrunuzda değilse buraya yazmazdınız bu konuyu. demek ki yarım kalmış ilişkiyi-tani ilişki denirse buna- tamamlamak istiyorsunuz. ama hikayenin sonu baştan belli sizde ikinci karısı olarak hayatına girecek ve belki de bir cocukla beraber boşamacaksınız. adam çapkın biri demek ki evli dahi olsa birilerine yazıp duruyor değişnez bu. bence başınıza dert açmadan engelleyin gitsin.

Seni aldatmış üstüne evlenmiş sonra artık kız nasıl nefret ettiyse boşanmış işsiz güçsüz aylak asalak sap bir tip.
Yani kendine saygın da mı yok anlamadım.
Tam olarak onunla konuşmaya devam etme motivasyonun nedir
Bekle birini daha bulur sana yine tekmeyi basar o zaman otomatikmen iletişimi kesmiş olursun
Herhangi bir insanla iletişimi devem ettirmek için belli şeyler vardır ne bileyim, işte saygı dürüstlük, şerefli olması, onur haysiyet vb.
sen onunla konuşurken, şu saydığım hasletlerin hangisine önem vererek konuşuyorsun
Veya o seni aramaya cüret ederken, sendeki hangi hasletlerin eksikliğine ikna olmuş ki seni utanmadan arayabiliyor.
Nihayetinde tencere kapak ilişkisi gibi duruyor

Aynen haklısın.

Sorun beklenti degil kim disardan hic hos durmuyor. Bir halam var oda boyle. Ne evlendi ne bisey yapti. Yanliz basina. Artik genc guzel de degil. Eskiden tum ilgi alaka ustundeymis simdi yaşi oldu 48. Disardan insanlar annemler onu uyarinca anlamiyodum ama demekki boyleymis. Denginiz insanlari bulun ciddi bir hayat arkadasiniz olsun boyle takilmalik bu yaşlarda gercekten olmuyorm

Ya severse diye bi beklentim mi varmış, çok yanlış teşhisler yapıyorsunuz, bunun için pskiyatra gidip de bide üzerine para harcayamam, dur bakalım daha ne teşhisler okuyacağız.
Okuduğunuzu anlayin yeter ben niye teşhis yapayım üyenin yorumunun altına yazdım size seçici biri olsanız bu adamın boş sohbetine kalmazdiniz yazmış bende katıldım size yanlış teşhis koyduğum yok yorum ve bilgi aynı şey değil.Konu açınca insanlar fikrini söyleyebilir bu hakaret değil yorumumun arkasindayim hoşunuza gidecek yorumlar yapmak zorunda değilim evet severse diye devam etmişsiniz.Psikiyatriste gidin gitmeyin sizin sorununuz

Umurumda değil demedim, olmasaydı o zaman daha yine engellerdim demek ki evet acıma diil de bir merak ya da artık tıpta adı neyse bişiy var belli ki. Çocuk olayı yok adamda. Başıma dert olmaz geçmişini biliyorum, sülalesini tanıyorum, o konuda sıkıntılı biri değil neyse ki. Evet engelledim.

Yorum ve bilgi ayrı şey bilgi ile dontor koyar teşhisi yorum fikir belirtmek teşhis değildir

E ben bunu yazdım zaten, evet boşluktayım ama herhangi birini bulamadığımdan değil, bana uygun birini bulamadım bu zaman zarfında, zaten arayıcı da olmadım aslında. Öyle evlilik gibi bi isteğim de yok ama insan istiyo tabi bir seveni olsun ama o kişi bu değil, öyle kaptırdım konuştuk işte. Hiç bilmediğim biriyle konuşmaktansa bildiğim eskiyi yeğledim, ciddi bi amacım yok, başıma bela olmayacak ara sıra hoş sohbet edecek biri gözüyle baktım. Ha bununla konuşmuşum ha rastgele biriyle, yani kırdığınız ceviz döktüğünüz dişe değse, yine yalnız takılırım daha iyi.

E ben bunu yazdım zaten, evet boşluktayım ama herhangi birini bulamadığımdan değil, bana uygun birini bulamadım bu zaman zarfında, zaten arayıcı da olmadım aslında. Öyle evlilik gibi bi isteğim de yok ama insan istiyo tabi bir seveni olsun ama o kişi bu değil, öyle kaptırdım konuştuk işte. Hiç bilmediğim biriyle konuşmaktansa bildiğim eskiyi yeğledim, ciddi bi amacım yok, başıma bela olmayacak ara sıra hoş sohbet edecek biri gözüyle baktım. Ha bununla konuşmuşum ha rastgele biriyle, yani kırdığınız ceviz döktüğünüz dişe değse, yine yalnız
Yok artık bi de o.. deyin tam olsun. Valla burada birinin üzerine gidildiğini gördünüz mü ağzınızın kantarını hiç bilmiyorsunuz.

Iste ben de onu diyorum safim filan diye başlik atmissiniz ya saflik degil kendinizce mantiksiz da olsa bi hesap kitap yapip konusuyorsunuz neticede. Hayatiniz yolunda gitse sosyal olsaniz konusacak birileri olsa yuzune bakmazsiniz. Bu saflik degil ki yani

Hiç konusmamaliydiniz seneler geçmiş hiç başka kimse olmadı mı yoksa aklınız hala bu adamda mıydı

Halanız bu durumdan şikayetçi mi, her şey evlilik değil, evlenenler de yaşlanıyor, çirkinleşiyor, kıstasınız bu olmamalı. 40-50 den sonra aldatılıp yalnız kalmamak için sineye çeken kadınlar da var, boşanan kadınlar da var, onlar için de hayat o halleriyle tekrar başlayacak. Bu konunun bekârlıkla evlilikle ilgisi yok, evlilik güzellemesi yapmayın hemen, ben bekâr olmaktan memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…