Gerçekten çok safım

Okurken 20 li yaşların başında genç bir kız yazdı sandım...yani kusura bakmayın ama 45 yaşında kocaman kadınsınız, acaba kendinize mi gelseniz?
Yaşıma göre düşünmüyor olsam bu kişiyi savunuyor ve şu an bulutlarda kendimi kandırıyor olurdum. Pek çok değer yargılarımız oturuyor olsa da, yaşlandıkça her şeyin en doğrusunu yapıyor olamıyoruz maalesef. Hatamın farkındayım zaten.

Ona hiç takılı kalmadım, evliyken ara sıra yazıp etse de engelleyip önüme bakıyordum, geçmiş gitmiş bişiydi yani. Pek çok kursa gittim zaten, bir-iki kişiyle de ufak tanışmalarım oldu ama cidden uyumsuzduk ilerlemedi. Kitap okumayı da severim, gezmeyi de ve tek başıma dahi giderim bi yerlere. Yani hiç ona takılı kalmadım ama hayat yeni bir yol da çıkarmadı karşıma, ortak çevremizden dolayı yalnız olduğumu bildiği için de tekrar çıktı karşıma evet işte tam da burada büyük iradesizlik göstermiş oldum, kendime ben de şaşırıyorum ve kendimden özür diliyorum.

Size değer vermeyen, önemsemeyen birine dostluğunuzu mu veriyorsunuz? Bu saflık değil kişinin kendi hakkına girmesi. Ağladığınız geceler hatrına muhattap dahi olmamalıydınız, size ulaşamamalıydı.

Kaliteli yalnızlığı benden iyi kimse bilemez o yüzden biraz da kalitesizini deneyeyim dedim galiba saçma bi espri yaptım kusuruma bakmayın, ağlanacak halime hep gülmüşümdür zaten Yalnızlıktan şikayetçi değildim iki-üç sene öncesine kadar ama şimdi zaman zaman biri olsun da istiyorum yaa. Evlilik değil de seviyeli bir ilişkim olsun, bu yaştan sonra arkadaşlık, dostluk ara sıra da romantizm gibi bişiyler... Ama yok öyle bi dünya yok öyle benim gibi düşünen bir erkek de, biliyorum. ALLAH bazı insanları sevmemek-sevilmemek üzerine imtihan ediyor sanırım, ben böyle düşünüyorum artık.

Kesinlikle evet. Evliyken gösterdiğim iradeyi gösteremedim, sanırım o zaman hem öfkem taze ve yoğundu hem de yerinde olmadığıma şükrettiğim suçsuz bir kız vardı ortada. Ben bu kişiye niye karşılık verdim cidden bilmiyorum. Neyse geçen geçti, burada konu açmak da iyi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…