Ohoo psikolojiye gelirsek hepimiz de var bişiyler, kimleri affedip kimlerle aynı yolda yürüyoruz, benimki bu olur sizinki başkası olur. Kabul eder derken aşk meşk gibi bişiy yok, tekrar tabiki güvenmem, tokat bir kere yenir.Gidin tedavi olun ya. Bir insan evlenmiş birini 7 sene sonra niye kabul eder. O yedi yılda hiç mi hayatınız değişmedi? Hiç mi yeni bir gündeminiz olmadı?
Kinliyim tabiki bunu zaman zaman da kusuyorum ona karşı, evet belki de eziklemeye çalışıyorum, başarabiliyosam da ne alâ. Adamın bana neden yazdığını içten içe değil cevaplarımda açıkça yazıyorum zaten yahu sanki bu adam beni hâlâ seviyor olabilir mi diye konu açmadım farkındaysanızya siz kendinizce intikam almaya çalışıyorsunuz da dışarıdan görünen o değil ben size diyeyimMenekse bahcesi ne güzel yazmış durumun birebir özetini
saflıkla ilgisi yok bunun siz ona karşı kinlisiniz mesele bu ve bir yandan da tatmin oluyorsunuz demek ki beklentiniz bitmemiş bitmiş olsa umrunuzda olmazdı o ne yapmış etmiş ve adam da size bayıldığından yazmıyor bunu da içten içe biliyor olmanız gerek kendinizi kandırıyorsunuz
nasıl onun size bu kadar kolay ulaşmasına izin verirsiniz ya7 sene hiç mi bir şey öğretmedi bir iki dalga geçip engelleyebilirdiniz de
yine yazın döşeyin bir mesaj ister dalga geçin ister sövün içinizde de bir şey kalmamış olsun engelleyin geçin bu nedir ya saçmalık yani kusura bakmayın
He engelledim zaten, gerçi çok engelleyip açtım da buradan alacağım gazla sonsuza dek engellemiş olmayı ümit ediyorum.ya siz kendinizce intikam almaya çalışıyorsunuz da dışarıdan görünen o değil ben size diyeyimMenekse bahcesi ne güzel yazmış durumun birebir özetini
saflıkla ilgisi yok bunun siz ona karşı kinlisiniz mesele bu ve bir yandan da tatmin oluyorsunuz demek ki beklentiniz bitmemiş bitmiş olsa umrunuzda olmazdı o ne yapmış etmiş ve adam da size bayıldığından yazmıyor bunu da içten içe biliyor olmanız gerek kendinizi kandırıyorsunuz
nasıl onun size bu kadar kolay ulaşmasına izin verirsiniz ya7 sene hiç mi bir şey öğretmedi bir iki dalga geçip engelleyebilirdiniz de
yine yazın döşeyin bir mesaj ister dalga geçin ister sövün içinizde de bir şey kalmamış olsun engelleyin geçin bu nedir ya saçmalık yani kusura bakmayın
"hâlâ bunca şeye rağmen onu affedip dostluğumu veriyorum" yazmışsınız. daha ötesi var mı? kim ne yaparsa kendine yapar bunu unutmayın. sizin şu yaptığınız ondan intikam almak değil kendinize yaptığınız kötülük. adama olup biten hiçbir şey yok tam aksine onun hanesine artı çünkü size seneler sonra ulaşabilmiş keyifle yalanlarını anlatıyorKinliyim tabiki bunu zaman zaman da kusuyorum ona karşı, evet belki de eziklemeye çalışıyorum, başarabiliyosam da ne alâ. Adamın bana neden yazdığını içten içe değil cevaplarımda açıkça yazıyorum zaten yahu sanki bu adam beni hâlâ seviyor olabilir mi diye konu açmadım farkındaysanız
Nerede aşkımdan öldüğünü, beni sevdiğini düşündüğümü yazmışım cidden Bibibella, yaşının bana yakın olduğunu hatırlıyorum, gözlük takıp tekrar okur musun. Param pulum yok bunu biliyor, ortak çevremiz var. Siz bana, Müge Anlıya dolandırıldım diye çıkıp ağlayan 45'liklere benzer bir profil çizdiniz kafanızda ama cidden alakam yok. Boşlukta işte e baktı ben de hâlâ yalnızım boşluktayım, yüz de verdim, ee bundan iyisi şamda kayısı demişler, hesap bu.Birde kredi çeker borçlarını ödersin karşindakide bunun farkında neden yazdı sanıyorsun aşkından ölüyordu çünkü harbi safmışsın
Eski hesap neydi?Nerede aşkımdan öldüğünü, beni sevdiğini düşündüğümü yazmışım cidden Bibibella, yaşının bana yakın olduğunu hatırlıyorum, gözlük takıp tekrar okur musun. Param pulum yok bunu biliyor, ortak çevremiz var. Siz bana, Müge Anlıya dolandırıldım diye çıkıp ağlayan 45'liklere benzer bir profil çizdiniz kafanızda ama cidden alakam yok. Boşlukta işte e baktı ben de hâlâ yalnızım boşluktayım, yüz de verdim, ee bundan iyisi şamda kayısı demişler, hesap bu.
Neymiş pardon, cesaretin varsa yaz, yani anladığım şeyse onu yapacak on tane erkek bulurum konu o değil, senin de zihniyetin çok temiz değil anlaşılan.Ayrıca gebersin bu iyi niyet saflık değil ama sen ne olduğunu bizden iyi biliyorsundur zaten yazıp banlanmıyalım şimdi durduk yere
Kesinlikle haklısın, yalanlarını anlatamıyor çünkü dinlemiyorum, gündelik sohbetler ediyoduk, öyle canımlı cicimli olacak hâli yok tabiki. Bak daha da kinleniyorum, bastım engeli açmayacağım."hâlâ bunca şeye rağmen onu affedip dostluğumu veriyorum" yazmışsınız. daha ötesi var mı? kim ne yaparsa kendine yapar bunu unutmayın. sizin şu yaptığınız ondan intikam almak değil kendinize yaptığınız kötülük. adama olup biten hiçbir şey yok tam aksine onun hanesine artı çünkü size seneler sonra ulaşabilmiş keyifle yalanlarını anlatıyor
Cesaretimi ban sürelerimden anlayabilirsin aşko ama daha dün gece açıldı canım böyle boş bir konu için banlanamam tekrarNeymiş pardon, cesaretin varsa yaz, yani anladığım şeyse onu yapacak on tane erkek bulurum konu o değil, senin de zihniyetin çok temiz değil anlaşılan.
Eski hesabı yöneticiler isterse onlara söylerim, gerek duymuyorum buraya yazmaya.Eski hesap neydi?
Burada çok vakit harcıyorsun demek ki canım evet her şeye yorum yapmasan da olur bence de.Cesaretimi ban sürelerimden anlayabilirsin aşko ama daha dün gece açıldı canım böyle boş bir konu için banlanamam tekrarkonu benim zihniyetin değil neyse ki
Madem öyle raporlayalımda üyelikleriniz birleştirilsinEski hesabı yöneticiler isterse onlara söylerim, gerek duymuyorum buraya yazmaya.
Evet 15 senedir burdayım gizli bilgi değil en azından senin gibi 8 sene önceki bana güzel bir kazık atmış herifle vakit harcamıyorum herkesin kendi tercihi tabiBurada çok vakit harcıyorsun demek ki canım evet her şeye yorum yapmasan da olur bence de.
Yani bu iletişim halinde olduğunuz sizin deyiminizle goy goy yaptığınız gerçeğini değiştirmiyor.Yolda görseniz dönüp bakmayacağınız adama dakikalarınızı verip derdini dinliyorsunuz....Farkında olduğumu zaten konumda be-lirt-tiim
Yahu anlıyorum iyi niyetlisiniz ama adamla sevgili olmuşum beraber yaşıyor muşum aynı hayatı paylaşıyor muşum gibi de anlamadınız umarım, kimsenin haberi yok sadece daha öncesini bilen bir arkadaşım biliyor ve sadece telefonda konuşuyoruz, dönem dönem aynı şehirde oluyoruz ve asla da buluşmuyorum.
Haklısın. Ben de burada deşarj mı olsam napsam, işime daha çok yarar.Evet 15 senedir burdayım gizli bilgi değil en azından senin gibi 8 sene önceki bana güzel bir kazık atmış herifle vakit harcamıyorum herkesin kendi tercihi tabi
Raporlayın herhangi bir çekincem yok yani aklınızca tehdit mi ediyorsunuz, o hesabıma ulaşamadım, uzun süre geçti zaten o yğzden yeni hesap açtım.Madem öyle raporlayalımda üyelikleriniz birleştirilsin
Yani bu iletişim halinde olduğunuz sizin deyiminizle goy goy yaptığınız gerçeğini değiştirmiyor.Yolda görseniz dönüp bakmayacağınız adama dakikalarınızı verip derdini dinliyorsunuz....
Goy goy kelimesini ben kullanmadım bi üye yazdı o tabiri de evet dert babası oldum, ben de dertlendim.Yani bu iletişim halinde olduğunuz sizin deyiminizle goy goy yaptığınız gerçeğini değiştirmiyor.Yolda görseniz dönüp bakmayacağınız adama dakikalarınızı verip derdini dinliyorsunuz....
Bunda gülünecek ne var, seninde sinirler biraz yıprak galiba. Hani tanıdığım, iyi anlaştığım üyeler olur "aa kız beni tanıdın mı bak tekrar geldim" der açıklarım da, zaten eski üyeliğimi de çok kişi hatırlamaz ki.Eski hesabı yöneticiler isterse onlara söylerim, gerek duymuyorum buraya yazmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?