Gerçekten çok safım

Kendin derin ben de tekrar ediyorum kusura bakma, saf değil salaksın. Acil engelle. Adam seni aldatmış ne dostluğu ne dert ortaklığı? Insanların duygusal çöplüğü olma.
E sen de niye hakaret ediyosun şimdi canım, biriniz saf değilsin diyo biriniz salak diyo aa, yani deseydim ki "affettim tekrar aldattı, onca paramı yedi" ay ne kadar salaksın derdiniz evet de, ben kendime demiş olsam da siz de o kadar ileri gitmeyin yani.

Kendin soyledin diye yazıyorum ne hakareti? O kadar da salak değilim saf miyim demissin ona cevap veriyorum. Adam sevgiliyken seni aldatmış. Evlenince sana yazmış karısını da aldatmaya kalkmış. Belki kumar oynadi vs cebinde kurusu yok senin bu adamla ne işin var?

Ya bunları ben de biliyorum ve kendimi yargılıyorum kardeşim, bin kere aynı şeyleri yazınca farklı görüş belirtmiş olmuyosunuz, ben salak gibi görünüyorsam siz de saracak yer arıyor gibi görünüyorsunuz. Burada ne konular var, sahiplerine her içimizden geçeni yazabilme hakkımız var mı, yok! Normalde yüzüme diyemeyeceğiniz kelimeleri burada da yazmayın bence.

Of kimsenin ağlama duvarı da olamam yara bandı da olamam tutmayın yol verin gitsin ya.
Siz 45seniz o da o yaşlarda olsa adam batmış eşi de dehlemiş kim bilir ne haltlar yemiştir ya ona mı kaldınız ? İsterse bana komedi filmi yazsın hiç uğraşamam. Bu sohbetlerin sonu flört sonrası da dolandırılma lütfen dikkat edin.

Yoo tanısam yuzune de derim. Niye kızıyorsun ki bu kadar? Öfkeni buradakilere değil adama göstermelisin. Bu yaşta bu şerefsizle vakit öldürmek istemene anlam veremiyor kimse. Ayrıca bu sitede konu açmışsın biz de yorum yapıyoruz ne olmasını istiyorsun ki?

Valla çok haklısınız zaten eleştirilmek, bunları duymak için konu açtım. Dolandırma gibi bi olayı yok biliyorum.

Eleştirmek başka zaten bunun için konu açmıyor muyuz, aa çok iyi yapıyosun eğlencene bak dense hadi ordan dalga mı geçiyosunuz derim zaten. Sen eleştiri değil hakaret ediyorsun, yüzüme karşı hakaret edersen sen de ağzının payını alırsın, kavga çıkar. Anca samimi olduğun arkadaşın diyebilir, tanımadığın biri diyebilir mi sana? Burada bile eleştiren değil hakaret eden banlanıyor değil mi? Ben öfkemi çok gösterdim ona, zaten konumda yazdım arkadaşlar valla tam olarak okumuyorsunuz sonra tek tek açıklama yapıyorum.

Cevap veriyorum safsın.Dünya üzerinde onca erkek varken birine takılıp belasını aramak tam olarak buna denir.Seni yedekte tutuyor yeni heyecanını bulduğunda Behlül kaçar.Aç gözünü.

Okurken 20 li yaşların başında genç bir kız yazdı sandım...yani kusura bakmayın ama 45 yaşında kocaman kadınsınız, acaba kendinize mi gelseniz?

Herkes yanlız ben evli çocuklu çalışan bir kadinim .etrafımda bir sürü insan var annem babam kardeşlerim var.ama yanlızım.Ne demek bu kimseyi üzmemek kırmamak için yada guvenmedigim için kendimle konuşuyorum.İnsan ne kadar acsada içini tam olarak asla çıplak olamıyor.En güvendiğin en çıplak halin kendimle olan sohbetim.Ama ondada bazen ayarı kaçırıp canım kendime çok yukleniyorum.O yüzden çok da dert etme .Belli olmasın diye gülerken ağladığım ağlarken guldugum çok oldu.Sirf yanlızım diye sana zarar veren insanla kousursan yanlizliktan daha acı seyler yasarsin.Oyle şeyler yaşanıyor ki yalnız olmak bunların en hafifi bence bazen kaliteli bir yanlizlik daha iyi

Cok yakında bunları yapacağınızı düşünüyorum. Adam sizi manipüle etmiş bile, yok intihar edecek ve Ergen gibi. Edecekse etsin, size ne ki? TR hümanizm genel başkanı misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…