Gerçekten çok safım

Hiç konusmamaliydiniz seneler geçmiş hiç başka kimse olmadı mı yoksa aklınız hala bu adamda mı
Yoo aklım bunda değildi neden olsun evlenmiş defolup gitmiş, kısmet olmadı diyelim yoksa isterdim benim de hayatımda seven ve sevdiğim biri olsun.

Evet başlığa boşluktayım diye başlayıp uzatamam ama konuda ve yorumlarımda yazdım, hayır safım çünkü yine de kötü niyet beslemedim, bi tekme de ben atsam ya şuna demedim, daha önce de beddua etmedim ALLAHA havale etmiştim zaten, kimse belâsını benden bulmasın artık devasını da aramasın. Bakmazdım doğru, o da biliyor.

Burda kimsenin üzerine gitmiyoruz birde o....pu yazın isterseniz ne demek kimsenin öyle bişey dediği yok niye her yorumu tersten anlıyorsunuz siz hep boylemisiniz kadın halasını örnek vermiş size güzelce siz hala bekarım ne güzel evlilik de şöyle böyle bekarım diyemi yok agzinizin kantarini bozuyorsunuz yaziyorsunuz .Bı sakin olun eski sevgilinize olan hıncınızi bizden çıkarmayın

Siz de yazdığımı anlayın.

Halası için "o da böyle, ne evlendi ne bişey, yalnız başına" demiş evet şimdi burada kusur ve yanlış nerede mesela, niçin uyarıyomuş annesigil? Hani ben okuduğumu anlamıyorum ya halanın bedbahtlığı ne tam olarak siz anlamışsınızdır anlatırsanız sevinirim.

Ben size birşey anlatamam siz herşeyin daha iyisini bilirsiniz okudum cevaplarinizi dalaşacak üye arıyorsunuz sen haklısın iyi yapmışsın denmedigi sürece sorun sizin için.Ayrica saf değilsiniz yanlış yorum yapmışım gayette bilinçli .Size iyi forumlar dilerim

O yorumdan kaçıyorsun kusura bakma, çünkü baktın o konulara girersen iş uzar altından kalkamazsın, her yorumuma cevap vermişsin de şimdi sırf bana muhalefet olmak için burada bir başkasının yanlış yorumunu savunmaya kalktın, kendi tavrınla beni suçlayamazsın , ben herkese güzelce cevap veriyorum.

Yani ben de cogu erkege guvenmiyorum ama, bunun guvenilmez oldugu daha once defalarca kanitlanmis size, zaten biliyorsunuz. Disarida herhangi bir erkegin sizi uzme ihtimali %50 ise, bu karaktersizinki %99. Niye boyle birine zamaninizi ve enerjinizi harcayasiniz ki?

Bas harfi C degil di mi ayrica bu kisinin, tanidigim birine asiri benzettim de

Beni aldatan erkek arkadaslarim oldu ben de tutup beddua tarzi seyler yapmadim veya gidip intikam, kotuluk yapmadim tekme filan atmadim o kişilere bu saflik degil tercih sadece kendi hayatima bakan biri oldugum icin hayatimdan cikmis insanlarla ugrasmaya deger gormuyorum. Hicte saf degilim ama sizin gibi dönüp dolasip muhabbette etmedim boyle insanlarla.
Tutturmussuunuz bi safim da saf. Kendi cikariniza konusuyorsunuz yani bi nevi sanki cok ulvi bisey yapiyo gibi...

Yok C değil, bu karaktersizlerden çok vardır C olur B olur.

Valla çıkarcılık yapabilmişsem ne mutlu bana. Saf olmadığıma sevindim.

Yok C değil, bu karaktersizlerden çok vardır C olur B olur.
Ben de benzettigim icin tetiklendim herhalde biraz ya konuyu okurken sinirlerim bozulmustu cok fena. Neyse sanirim engellemissiniz, en iyisini yapmissiniz.
Sirf boyle korkunc birine denk geldiniz diye de guveninizi tamamen kaybetmeseniz ama keske Umarim sizi cok mutlu edecek kisilerle karsilasirsiniz bundan sonra.

Sağolun umarım inşaallah konu sinir bozucu katılıyorum, bi insan bu kadar da olmaz dedirtiyor, ALLAHIM daha büyük hatalardan korusun, belki de koruyor hatta ben farkında değilim.

Bu kişiyle neden konuşma gereği duyuyorsunuz? Beklentimiz yok anladığım kadarıyla. Adam size bildiğin kazık atmış. Karaktersiz biri ki eşini de aldatmış. Dert dinlemek istiyorsanız bir sürü insan var onlarınkini dinleyin. Bu adama takılı kalmışsınız bir yerde. Başka erkeklere bakın.

Hep dert dinliyorum zaten. Başka erkeklere de baktım olmadı, her önüme gelen de bundan iyi olmayacak, bu bana attığı kazığın harici tehlikeli biri değil sadece fark o. Erkeksiz duramayan biri de değilim öyle olsa yalnız kalamazdım zaten. Yine yalnızlığı seçeceğim zaten güvenmiyorum da kimseye.

Kendin dedin ben de tekrar ediyorum kusura bakma, saf değil salaksın. Acil engelle. Adam seni aldatmış ne dostluğu ne dert ortaklığı? Insanların duygusal çöplüğü olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…