isabetli olmus vallaBenim yaptığım bir iş için para alan sonrada bana laf sokan,dalga geçen bir kişiye yediğin paralar Boğazında kalsın demiştim.1 yıl sonra boğazından ameliyat olmak zorunda kaldı yani eden buluyor ha bazen bulmadığı da oluyor şans işte
niyet onemlidir belki kiminin dilindedir oylesine konusur kimininde yureginden geciyordur o an rabbimde o kotu dusuncenin karsiligini veriyordur belki banada oldu bi kac kere baktim kendi haline birakinca herkes cezasini buluyor ugrasmadim hicKimseye birşey olmuyor ama bana oluyor.mesela başkası büyük konuşur birşey olmaz;ben büyük konuşurum cezamı çekerim.başkası kötü konuşur ,kalp kırar birşey olmaz;ben kalp kırsam olan bana olur.başkası haksızlık eder birşey olmaz;ben yaparım alâsını yaşarım...neden böyle acaba
Allahin adaletine guvenim sonsuz ama gercekten bi insanin temiz kalbini kullanan onun ahini alan ona her turlu kotulugu yapan gun gelip aynilarini cekermi
hic bisey umrunda degilmis gibi yasiyor ben burda acidan kivraniyorum o kadar kotu biseyki yapilanlari sindiremiyorum herkes hakettigini yasarmi
Aa .nedir anlatılacak bsey miben yaşadım, yaşıyorum, yaşamaktayım... bir yaptım on buldum
Evli bı adamla mi görüştünüzben biraktim zaten biraktigim gun ailesinden biri vefat etti evine hirsiz girdi allah kimsenin yanina birakmiyormus gormus olduk yinede ailesinden evladindan cikarmasin rabbim onu nasil biliyorsa oyle yapsin iyiyse iyi kotuyse kotu
bu her zaman boyle degil insan ne dusunurse onu ceker simdi dusunuyorum da benim onlara yaptigim iyi niyeti kotuye kullananlarin hic biri cezasiz kalmamisİyi insan kötü bir şey yaparsa 10 katını bulur.
Kötü insan kötülük üstüne kötülük ederde minnoş minnoş sefa sürer kısmetide açıktır şansıda bahtıda..
cevabini yazdim bi onceki sayfada sonuc buluyormusValla canım bende çok merak ediyorum.
hayirEvli bı adamla mi görüştünüz
cunku adam boyle biri degildi sonradan degisti kimsenin alninda ne oldugu en basindan beri yazmiyor degistigini anladigimda da is isten gecmistiSenin de hatan var niye izin verdin madem adam böyle niye görüştün ailesiyle niye aradın
bile bile lades degildiKisi iliski yasar ama adamin kumasi kalitesiz. Yani olmayani oldurmsya calisirsin. Ben sevgimli ilgilie duzeltirim dersin tabii mayasinda ne varsa oyle davranir. Sonra vay efendim kul hakkidir ahim cikacak ondan vs triplerine gireriz. Hic bir sey olmaz gayet mutlu mesut hayatina devam eder. Aslinda adam bir sey yapmamistir neyse oydu. Bile bile lades durumlarinda ah cikmiyor ama ciddi bi kandirma kalp kirma varsa belki iste.
belkide oyleydi bilemem ama o da buldu neticede..Belki siz de ettiğinizi buluyorsunuz bu mantığa göre. Bu sirkülasyon böyle gider. Ben eden bulur denince aklıma sadece kanal7 filmleri geliyor.
cevabini yazdim bi onceki sayfada sonuc buluyormus
oyle yaptim zaten Rabbim en hayirlisini bilirBence işini Allaha birak..
geri dönüp bakinca yaşanmiyor.
Havale etmekten başka çareniz yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?