Insallah herkes yasattigini yasar..Bir sevgilim vardi sari sacli tanimisti tabi ben sac rengimi onca zamanda degistirdim ve kilo aldim beni yillar sonra saclari sari ve benden daha zayif biri ile aldatmisti hatta bana aldigi tektasi ayrildiktan sonra kiza takmisti hirs yaptim 22 kilo verdim yaktigi yerden yansin diye cok dualar ettim cok canim yandi cok agladim o donemde esim karsima cikti cok kahrimi cekti ama unutturdu hep yanimda oldu canimin yanmasi onu hala sevdigimden degil aldatilmayi hazmedememdi ustune ustluk arkadasimin kuzeni ile aldatmış bigun fotograflarini gordum 1 ay sonra falan bilekleri sargiliydi bi oh cektim tabii beni aldattigi kiz onu aldatmis3 sene sonra yine denk geldik ben evlendim hamileyim bi yerde kopek gibi icmekten hayvan gibi sismanlamis bi oh daha cektimm dedim ilahi adalet iyi ki gitmis ama esimle tanisamaz belki hayatimi mafederdim onunla isi gucude yokmuss artik bazen anlamiyoruz ama yillar gecince iyi ki diyoruz ve hep diyorum insallah yaktigi yerden yanar herkes
ben unutmuşum yaptıklariiİnsanlar kendini ne kadar önemsiyor, seni üzen birinin başına kötü bişey geliyor ve sen buna seviniyorsun kendine pay çıkarıyorsunbana çok aptalca geliyor ya , bende çok kötülük gördüm kimsenin beter duruma gelmesini beklemiyorum.
Sabir sadece bende bekliyorum iste bugun biz aci cekiyoruz yarin onlar cektigimiz aciyi anlayip yaptiklari icin pismanlik duyacaklar10 ayımı verdiğim adam bana neler yaptı ki anlatamam canımı bu kadar yakan olmadı. Bugün daha beni engelledi ama kendisi düğün hazırlıkları içinde ve çok mutlu her gün de ah ediyorum
Aynen oyle gorup bilmemek icin ona ait ne kim varsa hepsini sildim Allahindan bulsun ve bulacak buna inaniyorum..Allah bazı şeyleri öyle güzel denk getiriyor ki. Bazen şahit oluyoruz bazen olmuyoruz.
Herkes kendi imtihanını yaşıyor. Kimi farkında yakıp yıktığının, kimi farkında değil.
Bence her konuda olduğu gibi işin sırrı beklenti içinde olmamakta.
Zor biliyorum, içimizdeki hırsı, hiddeti, acıyı kısacası unutmamızı zorlaştıran her şeyi salıp ruhumuzu hafifletmemiz gerek bence. Ama zor biliyorum.
Zaman hızlı geçiyor, bu gibi şeyler için hayat çok kısa.
Ve dua hakkını niye kendine güzellikler getirecek şeyler için harcamalı insan diye düşünüyorum.
Tabi yüreğin istemsiz ettiği “Ah” için bir şey diyemiyorum. Dilini engellese de yüreğini engelleyemiyor insan bazen.
Hayatına güzellikler çekmek için uğraşırsa insan, kendine zarar veren herkesi bırakırsa bir gün o zaman gerçekten huzurlu nefes alacaktır.
Bu da benim düşüncem.
Bir tanıdığım erkeklerle gezerdi eğlenirdi duygularıyla oynardı paralarını yerdi.şimdi evli .çok mutlu çoluk çocuğa karıştı.Bi arkadaşın yazdığı gibi samanyolundaki sırlar dünyasında oluyo sadece.Allahin adaletine guvenim sonsuz ama gercekten bi insanin temiz kalbini kullanan onun ahini alan ona her turlu kotulugu yapan gun gelip aynilarini cekermi
hic bisey umrunda degilmis gibi yasiyor ben burda acidan kivraniyorum o kadar kotu biseyki yapilanlari sindiremiyorum herkes hakettigini yasarmi
10 ayımı verdiğim adam bana neler yaptı ki anlatamam canımı bu kadar yakan olmadı. Bugün daha beni engelledi ama kendisi düğün hazırlıkları içinde ve çok mutlu her gün de ah ediyorum
Disardan oyledir belki kimsenin icini bilemeyizkiBir tanıdığım erkeklerle gezerdi eğlenirdi duygularıyla oynardı paralarını yerdi.şimdi evli .çok mutlu çoluk çocuğa karıştı.Bi arkadaşın yazdığı gibi samanyolundaki sırlar dünyasında oluyo sadece.
Beni bir 10 kişi ile aldattı .buna en yakınlarım da dahil benim arkamdan konuştuğu sırada da , evlilik kararı alıyorSizinle görüşürken mi evlilik kararı aldı?
Yok tatlım gününü gün ediyo.ah mah alma umrunda değildi.öylede oldu.hayat malesef acımasız.dünya adaletsiz.Disardan oyledir belki kimsenin icini bilemeyizki
Beni bir 10 kişi ile aldattı .buna en yakınlarım da dahil benim arkamdan konuştuğu sırada da , evlilik kararı alıyor
Aman Allahim pislik herifBeni bir 10 kişi ile aldattı .buna en yakınlarım da dahil benim arkamdan konuştuğu sırada da , evlilik kararı alıyor
Degil ama yasananlar insani yipratiyorYasamiyor inan ki sizi bu kadar uzmesine niye izin veriyorsunuz kimse sizden onemli değil
Maalesef bir yuzun guluyosa 10 agliyosun iste..Yok tatlım gününü gün ediyo.ah mah alma umrunda değildi.öylede oldu.hayat malesef acımasız.dünya adaletsiz.
Amin canım da o mutlu ben ise inanılmaz güvensizim ve o çok mutlu tüm eski sevgililerini çiçekler uçuran adam bir bana kapı duvarŞaşırmam artık hiçbir şeye diyorum yine şaşırıyorum. Bu erkekler nasıl yaratıklar..
Allah yardımcınız olsun. İnşallah iyi olursunuz. Güzel şeyler olur inşallah hayatınızda. Allah iyilerle karşılaştırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?