Gercekten eden buluyormu

Insallah herkes yasattigini yasar..

ben unutmuşum yaptıklarii
ilahi adalet denen bişey varya bilemiyorsun..
Rabbim çok büyük .. ne ettiyse onu biçiyorsun..
bana yapılan kötülükleri aklıma dahi gelmezken enine sonuna çikiyor ;
eğer göz kulak olursaniz çikmiyor. unutmak lazim...
ben hiç bi zaman kin tutmadim kimseye karşı..
kindar olmayı sevmedim...
eşim çok kindardi.. yapma etme diyorum dinlemiyor başlarina kindar insanlarin mi başına gelir hiç bilmiyorum ...o konuyu yaşamadim..

Allah bazı şeyleri öyle güzel denk getiriyor ki. Bazen şahit oluyoruz bazen olmuyoruz.
Herkes kendi imtihanını yaşıyor. Kimi farkında yakıp yıktığının, kimi farkında değil.
Bence her konuda olduğu gibi işin sırrı beklenti içinde olmamakta.
Zor biliyorum, içimizdeki hırsı, hiddeti, acıyı kısacası unutmamızı zorlaştıran her şeyi salıp ruhumuzu hafifletmemiz gerek bence. Ama zor biliyorum.
Zaman hızlı geçiyor, bu gibi şeyler için hayat çok kısa.
Ve dua hakkını niye kendine güzellikler getirecek şeyler için harcamalı insan diye düşünüyorum.
Tabi yüreğin istemsiz ettiği “Ah” için bir şey diyemiyorum. Dilini engellese de yüreğini engelleyemiyor insan bazen.
Hayatına güzellikler çekmek için uğraşırsa insan, kendine zarar veren herkesi bırakırsa bir gün o zaman gerçekten huzurlu nefes alacaktır.
Bu da benim düşüncem.

10 ayımı verdiğim adam bana neler yaptı ki anlatamam canımı bu kadar yakan olmadı. Bugün daha beni engelledi ama kendisi düğün hazırlıkları içinde ve çok mutlu her gün de ah ediyorum

10 ayımı verdiğim adam bana neler yaptı ki anlatamam canımı bu kadar yakan olmadı. Bugün daha beni engelledi ama kendisi düğün hazırlıkları içinde ve çok mutlu her gün de ah ediyorum
Sabir sadece bende bekliyorum iste bugun biz aci cekiyoruz yarin onlar cektigimiz aciyi anlayip yaptiklari icin pismanlik duyacaklar

Aynen oyle gorup bilmemek icin ona ait ne kim varsa hepsini sildim Allahindan bulsun ve bulacak buna inaniyorum..

Bir tanıdığım erkeklerle gezerdi eğlenirdi duygularıyla oynardı paralarını yerdi.şimdi evli .çok mutlu çoluk çocuğa karıştı.Bi arkadaşın yazdığı gibi samanyolundaki sırlar dünyasında oluyo sadece.

Sizinle görüşürken mi evlilik kararı aldı?

Disardan oyledir belki kimsenin icini bilemeyizki

Beni bir 10 kişi ile aldattı .buna en yakınlarım da dahil benim arkamdan konuştuğu sırada da , evlilik kararı alıyor

Şaşırmam artık hiçbir şeye diyorum yine şaşırıyorum. Bu erkekler nasıl yaratıklar..
Allah yardımcınız olsun. İnşallah iyi olursunuz. Güzel şeyler olur inşallah hayatınızda. Allah iyilerle karşılaştırsın.

Amin canım da o mutlu ben ise inanılmaz güvensizim ve o çok mutlu tüm eski sevgililerini çiçekler uçuran adam bir bana kapı duvar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…