- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Evet buda dogru..her anne kendi dogrularini uygular.Bu yuzden burada hakli bulanda olacak bulmayanda..dolayisi ile konu kisir dongu..)Bu tamamen anneye kalacak bir durum elbette herkes kendi evladı için en iyisini bilir
Esimde su kafa var kendi tarafı ne yaparsa yapsın haklidir sevimli gelir . Ama bizde olsa tepki verir . Bu beni çıldırttıyor. Eminim ki bunu benim tarafımdan biri yapsa haklısın derdiAnnesi ayip etmis laf da sokmus hatta. Muhattap olmayin. Sizin gibi düsünmese de durumu anlayip saygi göstermek zorunda. Becerememis. Siz yine bildiginiz gibi yetistirin kizinizi. Esiniz de nasil anlasin bilemedim. Sizi hic mi kiskanmiyor, hic mi mahremiyeti yok bu adamin mesela öyle örnekler verin. Bu da bebegin mahremiyeti, ben nasil acmiyorsam ona da hak vermek lazim deseniz. Gerci demissinizdir..
Esimde su kafa var kendi tarafı ne yaparsa yapsın haklidir sevimli gelir . Ama bizde olsa tepki verir . Bu beni çıldırttıyor. Eminim ki bunu benim tarafımdan biri yapsa haklısın derdi
Kesinlikle öyle. Öncesinden gelen şeyler de vardı patladim. Sosyal medyada kızımın bir resminin altına tam oğluma oyuncak olmuş oğlumda sıkılmısti oyuncaklarından diye yorum atmıştı hemen sildim.. v.b gibi hareketleri beni bu hale getirdi..İnsanların başına ne geliyorsa bu "bir kereden birşey olmaz" düşüncesi ile geliyor.
Çocuk ne kadar küçük olursa olsun bir bireydir ve bedenine saygı duyulması gerekir.
Ne kadar sapkın insan varsa temelinde görümcenizin kafasındaki insanların ailesinden çıkıyor. İzle ama elleme nedir ya, Ayşen Gruda'nın " annem göster ama elletme dedi" repliği geldi aklıma.
Sizi asıl kızdıran şeyin görümcenizin sizin sözünüze saygısızlık Edip , hiçe sayıp çocuğa bakmasını söylemesi olduğunu anladım.
Ben size hak verdim kısacası.
Sosyal medyada kızımın bir resminin altına tam oğluma oyuncak olmuş oğlumda sıkılmısti oyuncaklarından diye yorum atmıştı hemen sildim
Öyle yapmam iyi olur evet ne kadar uzak o kadar iyi olacak . Benim düşüncemi bile takmıyor çok zoruma gidiyor ben annesiyim benden iyi kim bilebilir içime sinmiyor işte adam anlasana...Tüh..
O zaman esinizin hosunuza gitmeyen akrabalariyla görüsmeleri minimuma indirin, bahaneler bulun. Kaynagini kurutun da esinizle durduk yere gerilmeyin. Hos bir tutum degil esinizdeki de bu arada ama herkesin bir kusuru onun da bu olsun bari.
Birey olarak görmüyor kızımı . Eşim de ona saygı duysun ne dese tamam dedim saftirikOha demek istiyorum. inanilmaz sinirlendim. Yuh, Cüs. Beri gel öküz. O nasil bir cümledir.
Birey olarak görmüyor kızımı . Eşim de ona saygı duysun ne dese tamam dedim saftirik
Kesinlikle öyle. Öncesinden gelen şeyler de vardı patladim. Sosyal medyada kızımın bir resminin altına tam oğluma oyuncak olmuş oğlumda sıkılmısti oyuncaklarından diye yorum atmıştı hemen sildim.. v.b gibi hareketleri beni bu hale getirdi..
Birey olarak görmüyor kızımı . Eşim de ona saygı duysun ne dese tamam dedim saftirik
Mecbur kalmadıkça konuşmuyorum bu olay öncesinde de beğendiğim biri değil zaten eşim hayatımıza çok sokuyor onunla da konuşacağım sakince tekrardanTipik 'o erkek ' kafasındaki kadın. Çocuğu adına üzüldüm, sizin adınıza sinirlendim.
Ne hadsiz bir cümle ya oğluma oyuncak falan. Çok sinir bozucu gerçekten. Bence fazla muhatap olmayın, seviyesi hoşuma gitmedi benim.
bebek olduğu için değil dişi olduğu için çocuğunuz birey olarak görmüyor.
anlaşılan o kadın ataerkil bir erkek çocuğu yetiştiriyor, daha küçüklükten cinsel organ gösterme, oyuncak olarak kanıksatma falan çok absürt şeyler bunlar.
oğlunun takıldığı kızlarla övünür bi de bu kadın ilerde! görürsünüz.
Kızımı esime guvenemem böyle olursa işte mantıklı düşünemiyor konu ailesiyle her şekilde haklılarKiziniz sapina kadar birey. Illa serpilip güzellesip laf yiyince zoruna gitmesini beklemesin. Dogdugu gün bitti o is. Keske birileri ona su isleri bir anlatsa. O kizi en cok babasi düsünecekken paspas etmesin. Ilerde bin pisman olur ya da kizi ona tavir koyar. Cok ince bir cizgi bu. Kizindan önemli akraba mi var ortada.
Hiçte ayıp etmemişsiniz. Eşiniz saçmalıyor kusura bakmayın da neden herhangi birisi kızının özel Bölgesi'ni Görsün . Çocukları sadece annesi ya da babası çıplak görebilir . Bu tavrınızı devam ettirin . Asla da taviz vermeyinZaten ben annesinin tavrına üzüldüm Hani incitecek şekilde desem tamam da . Eşim de anlamıyor beni hala ayıp ettin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?